
Nataliuncik

-aš,atėjau Tau, padėkoti

už receptų išsamumą.
Išmokau pagal paprastą tavo batono receptą išsikepti,ir man pavyko.
Ačiū Tau, verta šių
O, dabar noriu parašyti,ką aš,jame pakeičiau pagal save ir gavosi puikus skanėstas.
295ml.vandens{aš pakeičiau šviežiomis varškės išskyromis,darant namų sąlygomis,išrūgomis
1 a.š. druskos.
30g. alyvų aliejaus,
500g.miltų{aš,300g. dėjau rupių kvietinių,ir 200g.dėjau karališkų, tokius turėjau}
1,5 v.š. cukraus,
1,5a. š sausų mielių.
Aš,paruošus pakildinus tešlą iškočiojau ir įdėjau namu sąlygomis paruoštos varškės,kurią išsukau su sauja razinų,ir vienu kiaušiniu.
Susukau įvolelį įdėjau į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą,pakildinau,aptepiau,kiaušinio ir pieno plakiniu,ir apibarsčiau sėzamu
Subadžiau su mediniu išmeliu,kad išeitų oras ,iškepusį uždengiau drobiniu rankšluosčiu.
Gavosi skanus,ragaišis su varške.
Dar kartą dėkui,Nataliuncik
Ir,dar man iškilo klausimukas,juk ruošiant ruginį raugą,galima{varškės išskyras-išrūgas panaudoti ir raugo maišyme}
Juk tai natūralus produktas.
Pasidalinkite,savo patirtimi,aš,ruošiuosiu bandyti,jeigu išeis parašysiu,ojeigu jūs kuri tai darėte,parasykite.
Aš pieną perku kaimišką.