Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

Labai gražios Lelijos Zebrina 4u.gif Labai patiko 4 foto baltos, kaip jos vadinasi?jos man truputį primena vamzdines,gal galima būtų 1 svogūnelį nusipirkti blush2.gif

Nu labai man nesiseka su vamzdinėm,išdygo vėlai, krauna jos dabar žiedelius ale baisiai jos mažos.Užsienio forume radau užuominą...kad jos geriau auga šiltame klimate.O vistik gal kas gali pasigirti vamzdinių lelijų žiedais?
Atsakyti
Prasiskleidė daugiau "Girafee":

user posted image
Atsakyti
merginos, gal žinote internetinių kolekcijų adresų? Norėčiau savo nežiniukes "pakrikštyti" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 07 11, 09:22)
Cia gelininko Rumės grozis wub.gif pamirsau pavadinima..  blush2.gif (ziedai nerealaus didumo blink.gif ,gaila kad dar ju neturi prisidaugines pardavimui)

man panašu į LA grupės leliją 'Manhatten' (bet, žinoma, galiu ir klysti). Aukštesnė už kitas mano turimas, žiedai itin dideli. Tikrai įspūdinga wub.gif Pirkau iš Vyšniauskų.
QUOTE(diasaja @ 2010 07 11, 11:13)
Ružava prie Kriminaltango labai graži wub.gif  žinai pavadinimą?

Nors klausimas ir ne man, bet panašu į 'Tangomaniją'.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 07 11, 10:22)
Labai gražios Lelijos Zebrina 4u.gif Labai patiko 4 foto baltos, kaip jos vadinasi?jos man truputį primena vamzdines,gal galima būtų 1 svogūnelį nusipirkti blush2.gif

Nu labai man nesiseka su vamzdinėm,išdygo vėlai,  krauna jos dabar žiedelius ale baisiai jos mažos.Užsienio forume radau užuominą...kad jos geriau auga šiltame klimate.O vistik gal kas gali pasigirti vamzdinių lelijų žiedais?

Nezinau ar jos vamzdines vadinas g.gif gal nelabai..nors gal g.gif tik labai kvepia wub.gif Galesiu iskast svoguneli.O gal turi ka nors pasikeitimui? ax.gif
turguj nusipirkau vakar viena jau tikrai vamzdine,bet smulkute tokia tik su vienu ziedeliu,irgi labai kvepia wub.gif tik zieda nukirpau sodindama..
Diasaja ta ruzava as pirkau is Jediaros,tai tikrai zinos jos varda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 07 11, 14:37)
, bet panašu į 'Tangomaniją'.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 07 11, 09:22)
Mano ziedai smile.gif

visos begalo gražios ax.gif nu bet baltos wub.gif wub.gif wub.gif

pas mane pražydo tokios user posted image o pirkau kaip baltas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BIJA: 11 liepos 2010 - 16:05
Dar pora azijinių lelijų:
user posted image user posted image
Atsakyti
Žydinčios ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Kate
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 11, 18:00)
Žydinčios  ax.gif

kiek daug bigsmile.gif
Atsakyti
jediara, kasdien popiet taip ir laukiu - kada jūs įkelsite savo grožybių biggrin.gif
Net nerandu žodžių pagyrimams, visos gėlytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti