Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

user posted image
O šita iš eurogeliuuser posted image
Atsakyti
jediara, kuo toliau, tuo labiau netenku žado nuo jūsų grožybių thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Ir kyla klausimas: kokie jūsų gėlynų plotai? g.gif
Atsakyti
o man kyla kitas klausimas, kiek skirtingų lelijų Jediara augina smile.gif
Atsakyti
Ir kyla klausimas: kokie jūsų gėlynų plotai?

pas Jediara turbut, hektarais matuojami mirksiukas.gif
o man kyla kitas klausimas, kiek skirtingų lelijų Jediara augina

man seniai jau, iskiles sis klausimas ,tik nepatogu klaust buvo smile.gif
Atsakyti
Jediara,, daug smalsuolių...kiekvienas tik po klausimėlį ax.gif blush2.gif 4u.gif
Šiame forume esu naujokė, o su gėlytėmis draugauju, myliu jas, tai net neįsivaizdavau, kad galima tieeeek grožybių turėti, taip gerai viską apie jas išmanyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Paskutinių foto lelijas pirkau kaip "DOUBLE SENSATION", tik jos kažkodėl skirtingos mastau.gif

Net neskaičiavau blush2.gif bet nuo rytojaus prasideda atostogos clap.gif, tai būtinai suskaičiuosiu ir parašysiu, kiek rūšių auginu (ir pačiai bus įdomu hihihi.gif)
O mano sodyba tik 32 a. ax.gif , bet dar daug laisvo ploto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 18 liepos 2010 - 11:39
QUOTE(jediara @ 2010 07 18, 12:35)

O mano sodyba tik 32 a.  ax.gif , bet dar daug laisvo ploto  doh.gif

didelė sodyba thumbup.gif Tai kiek ten galima gėlynų padaryti bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 18, 13:55)
didelė sodyba thumbup.gif Tai kiek ten galima gėlynų padaryti bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Nea cool.gif Jau ir taip vos spėju doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Dar keletas žiedelių ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Prisidedu prie pagyrimu jediarai 4u.gif isivaizduoju kiek jegu ir laiko atima,kol sitoki grozi sukuri,bet rezultatai atperka viska ir dziugina aki visiems bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražios visų lelijos thumbup.gif Pražydo mano paprastutė geltona, bet vis vien graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 07 18, 20:00)
Labai gražios visų lelijos thumbup.gif Pražydo mano paprastutė geltona, bet vis vien graži bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Kiekvienu žiedeliu reikia džiaugtis mirksiukas.gif
Atsakyti