Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(diasaja @ 2010 07 12, 23:33)
Kaip būtų faina thumbup.gif Tai kiti metai ne už kalnų mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Taip pat pagalvojau ir tikiuosi, kad kita vasara man bus geresnė nei ši ax.gif
Atsakyti
Jau rodytas lelijas su pavadinimais sudėjau čia (gal kam nors bus aktualu).
Atsakyti
Dar kelios:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 12, 23:36)
drinks_cheers.gif Taip pat pagalvojau ir tikiuosi, kad kita vasara man bus geresnė nei ši  ax.gif

to ir linkime smile.gif
Atsakyti
[quote=Lewisia,2010 07 12, 14:01]
Nezinau ar jos vamzdines vadinas gal nelabai..nors gal tik labai kvepia Galesiu iskast svoguneli.O gal turi ka nors pasikeitimui? [QUOTE] zebrina

lelijų pasikeitimui turiu nekažin ką, jas tik pradedu kolekcionuoti,vamzdžiažiedė Trumphator,Daratėlė, ritynės 3 rušių deja pavadinimų jų nežinau nes gavau dovanų žydinčias vazonuose o svogūnelius išsaugojau........galiu dar pasiūlyt glioksiniją baltažiedę,biški daugiamečių gelių, perteklių turiu(sinavadai žemaūgiai,pentiniai,katilėliai,rudgrūdėlę švelniai rožinės spalvos)pasirinkit kas patinka...Beje o kokiame mieste gyvenate?
[/quote]
Tai susirasysim kai kasim lelijas mirksiukas.gif gal kokia laisva ir pas save rasi..
As is Biržų smile.gif
Atsakyti
Esu žiauriai nusivylusi Eurogėlėmis verysad.gif kolkas vien tik klaidos ir jokios veislinės lelijos... Čia tuėjo būti: Cleopatra(pilnavidurė ir be kuolelių) atitinka rožinę spalvą, coctail twins(pinavidurė ir be kuokelių) atitinka oranžinę spavą pačioje apačioje ir black out (spalva panaši, bet žiedyno ir pačio žiedo forma net nepanašu į Black out) ir Centerfold pražydo kaip paprasčiausia balta lelija... be komentarų verysad.gif net baisu laukti kas toliau pražys verysad.gif Atsiprašau už nuotraukų kokybę ir foną, nes dar nebaigta namo apdaila. user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagalve: 14 liepos 2010 - 13:01
QUOTE(Pagalve @ 2010 07 14, 13:58)
Esu žiauriai nusivylusi Eurogėlėmis  verysad.gif 

O svogūnėliai brangiai išėjo?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 14, 15:30)
O svogūnėliai brangiai išėjo?

89lt vien už lelijas doh.gif doh.gif tai todėl taip ir skaudu verysad.gif bent begonijos normalios buvo ir yra ax.gif gal čia ne Eurogėles kaltint reik, o Olandų fasuotojus.... Velniai žino... g.gif bet spalvos visvien atitaikytos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagalve @ 2010 07 14, 14:47)
  gal čia ne Eurogėles kaltint reik, o Olandų fasuotojus.... Velniai žino... g.gif

man taip buvo su amariliais doh.gif dėl to su šia firma nenoriu turėti reikalų. Jau geriau brangiau sumokėsiu, bet žinosiu, kad tikrai norima pražydės.
manęs su lelijomis nepavedė gėlininkai Vyšniauskai ir G. Rumė thumbup.gif
Atsakyti
Ne tik man lelijos patinka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 14, 15:51)
man taip buvo su amariliais doh.gif dėl to su šia firma nenoriu turėti reikalų. Jau geriau brangiau sumokėsiu, bet žinosiu, kad tikrai norima pražydės.
manęs su lelijomis nepavedė gėlininkai Vyšniauskai ir G. Rumė thumbup.gif

Iš Rumės jau laukiu Aphroditės ir Sphinks mirksiukas.gif Susimaišiau su pavadinimais mano nuotraukoje turėjo būti Aphroditė, o ne Kleopatra doh.gif
Ir komplektuoju krepšelį pas Vyšniauskus 4u.gif Ačiū už rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
Ir komplektuoju krepšelį pas Vyšniauskus 

o kaip ji ten komplektuoti reik blush2.gif ir as noriu keleta svoguneliu uzsisakyt smile.gif
Atsakyti