Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 19, 21:45)
Tikiuosi, bet nelabai giliai pasodinau, gal kokių 10 -15 cm.

Normalus gylis mirksiukas.gif
Atsakyti
Tegu šventinių žvakių liepsnose sudega visi vargai ir nesekmės, o ugnies šiluma Kūčioms teatneša santarvę, meilę ir tikrus draugus...

Linksmų švenčių!!!

user posted image
Atsakyti
su sventem, forumietes!
leliju grozis seniai mane pakerejes, bet kai perziurejau sia tema, tiesiog susirgau jomis. si rudeni pasodinau dvieju spalvu lelijas (nes tik siais metais atsirado galimybe auginti), norejau dar ir dar, bet nebuvau pakankamai paruosusi vietos sioms grazuolems, todel teks kitamet plesti gelyna. dabar nekantriai laukiu pavasario wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 12 27, 18:30)
su sventem, forumietes!
leliju grozis seniai mane pakerejes, bet kai perziurejau sia tema, tiesiog susirgau jomis. si rudeni pasodinau dvieju spalvu lelijas (nes tik siais metais atsirado galimybe auginti), norejau dar ir dar, bet nebuvau pakankamai paruosusi vietos sioms grazuolems, todel teks kitamet plesti gelyna. dabar nekantriai laukiu pavasario wub.gif .

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 12 27, 17:30)
su sventem, forumietes!

Ir aš nesulaukiu pavasario doh.gif Aš tai net pati nebežinau kiek rūšių pasisodinau doh.gif
Atsakyti
Tikriausiai visos laukiame pavasario, nes vis norisi įsigyti naujų augaliukų blush2.gif
Atsakyti
Gal kas auginate miškinę leliją (Lilium martagon) ar jos veisles? Pasidalinkite jų auginimo patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 12 29, 14:22)
Gal kas auginate miškinę leliją (Lilium martagon) ar jos veisles? Pasidalinkite jų auginimo patirtimi.

Anksčiau mama augino šią leliją, bet vėliau jai nepatiko, kad maži žiedai ir išmetė doh.gif Kiek žinau, tai buvo tik pasodinta gėlyne ir jokios ypatingos priežiūros jai neskirdavo, o žydėdavo kiekvieną vasarą alyviniais žiedais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 12 29, 13:22)

Aš auginu miškines lelijas ax.gif
http://public.fotki....s/dscf3271.html
Galiu tik patvirtinti jediaros žodžius, kad nereikia joms jokios priežiūros, auga puikiai bet kokioje žemėje, žydi net gana nedideli svogūnėliai thumbup.gif Man labai gražūs jų lapai, primenantys palmytes, o kai žydi jų nemažai vienoje vietoje, tai ir žiedeliai gana gražiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 12 29, 17:13)
Aš auginu miškines lelijas  ax.gif
http://public.fotki....s/dscf3271.html
Galiu tik patvirtinti jediaros žodžius, kad nereikia joms jokios priežiūros, auga puikiai bet kokioje žemėje, žydi net gana nedideli svogūnėliai  thumbup.gif Man labai gražūs jų lapai, primenantys palmytes, o kai žydi jų nemažai vienoje vietoje, tai ir žiedeliai gana  gražiai atrodo mirksiukas.gif

Taip, tokias pat ir augino drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 12 29, 16:13)
Galiu tik patvirtinti jediaros žodžius, kad nereikia joms jokios priežiūros, auga puikiai bet kokioje žemėje

o kaip su šviesos kiekiu? Teko skaityti, kad joms labiausiai tinka pusšešėlis.
be to, kokio aukščio realiai būna (kai tik lapai, ir kai žydi)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 29 gruodžio 2010 - 17:53
QUOTE(leliumai @ 2010 12 29, 18:52)
o kaip su šviesos kiekiu? Teko skaityti, kad joms labiausiai tinka pusšešėlis.
be to, kokio aukščio realiai būna (kai tik lapai, ir kai žydi)?

pas mane auga pietinėje pusėje ir praktiškai visą dieną būna saulėje ax.gif Na o aukščio dabar taip tiksliai ir negaliu pasakyti doh.gif Kai tik lapai tai gal iki 40 cm būna, o kai žydi, tai aukštos, gal dvigubai tiek kiek lapai rolleyes.gif
Atsakyti