Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(daivasen @ 2011 01 13, 12:48)
O is jusu gautas lelijas reikia iskasti ar jos gali augti kelis metus toj pacioj vietoj, ir man siemet ju visu virsunes nuskabyt?

Nei vienos lelijos nekasu žiemai (net rytietišką hibridą palieku žiemoti lauke blush2.gif ). Lelijas sodinai rudenį, jos tikrai spėjo įsišaknyti ir šią vasarą turėtų žydėti rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri esat užsisakiusi naują katalogą gėlininko Giedriaus Rumės? Turėjo pasirodyti gruodžio pabaigoje.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 10, 13:26)
merginos, gal kuri esat užsisakiusi naują katalogą gėlininko Giedriaus Rumės? Turėjo pasirodyti gruodžio pabaigoje.

4u.gif
Atsakyti
pasiilgau žiedų:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 07, 00:55)
pasiilgau žiedų:

Maža saulytė thumbup.gif Ar šiemet užsisakei kokių lelijų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 06, 23:58)
Maža saulytė thumbup.gif  Ar šiemet užsisakei kokių lelijų? ax.gif

gali įsivaizduoti šiemet nei tulpių, nei lelijų, nei amarilių naujų nepirkau cool.gif

Kitam sezonui planuoju lelijų įsigyti. Jos po truputį išstumia tulpes iš nr.1 vietos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 07, 23:20)
gali įsivaizduoti šiemet nei tulpių, nei lelijų, nei amarilių naujų nepirkau cool.gif

Kitam sezonui planuoju lelijų įsigyti. Jos po truputį išstumia tulpes iš nr.1 vietos blush2.gif

Oho bigsmile.gif , bet juk pas Tave gėlynų pertvarkymai rolleyes.gif Aš norėčiau kažko įdomaus, bet nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 07, 22:28)
  Aš norėčiau kažko įdomaus, bet nerandu  blush2.gif

Aš ir noriu papildymo wub.gif

gal žinai šitos lelijos pavadinimą? Pirkau, kaip baltą biggrin.gif žydi liepos pirmoje pusėje ilgai, žiedlapiai tvirti, aukštoka, žiedynas didelis. Ji mano viena mylimiausių:

user posted image

user posted image
Papildyta:
Ir šitos gražuolės nežinau pavadinimo. Gal kas pakrikštys?

user posted image
Papildyta:
...ir šita laukia krikštynų:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 07 kovo 2011 - 21:51
Visos nuostabios wub.gif , bet krikštamote nebūsiu verysad.gif - baltų yra labai daug rūšių, todėl nesinori spėlioti, o kitų dviejų taip pat neauginu, tai net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 07, 19:49)

Wow wub.gif wub.gif wub.gif
Aš vis sodindavau kardelius, bet šiais metais sugalvojau lelijų užsipirkt, man pačios gražiausios gėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2011 03 08, 11:31)

Aš vis sodindavau kardelius, bet šiais metais sugalvojau lelijų užsipirkt, man pačios gražiausios gėlės  wub.gif

drinks_cheers.gif Mano taip pat ax.gif
Atsakyti
Ale žiūriu senstat ir skonis keičiasi ax.gif seniau patikdavo tik tos lelijos kurių žiedai statūs ,žiūrintys į viršų,kaip tik dabar trokštu lelijų kurių žiedai nukreipti į šonus ar žemyn ,jų kekės ilgesnės, laisvesnės,žiedai laisvai išsidėstę ,persiliejančių gražių spalvų,taškuotos,gan romantiškai atrodančios.Kažin kodėl tokių įdomesnių į PC neužveža,vis veža tas pačias ir tas pačias,gal reiktų pasidomėt botanikos soduose,ką ten jie turi.....
Šiemet užsisakiau vamzdžiažiedžių irgi labai romantiškos ir kvapios,tačiau rašo kad jos vienos iš kaprizingiausių lelijų,na žiūrėsim kas gausis smile.gif
Atsakyti