Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Iceland @ 2010 11 18, 12:48)
Gal kas naudojate rankų kremą? Įdomu kaip jis?

Aš naudoju - man labai patiko. Tirštas toks. Kvapas man labai mielas. Jau baiginėju tai pirksiu vėl NS, jokio kito nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 11 17, 12:47)
Kas esate bandziusios NS kremuka kojoms? Gal kelis atsiliepimus brukstelti galite ax.gif

Cia kazkas gyre koju krema nuo nuospaudu,kad gerai drekina, o as turiu ta kita, kasdieninei prieziurai, berods, vadinasi g.gif , ismeciau dezute su vertimu, o su rusu ne kas man lotuliukas.gif. Man tai noretusi geresnio drekinimo, pasitepu ****** pries einant miegot, o is ryto kulnai vel sausi unsure.gif Nekartociau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 18 lapkričio 2010 - 17:18
QUOTE(lietuvaite100 @ 2010 11 18, 15:40)
Aš naudoju - man labai patiko. Tirštas toks. Kvapas man labai mielas. Jau baiginėju tai pirksiu vėl NS, jokio kito nebenoriu.

Kurį būtent perkate? Vakar apžiūrėjau Droge jų stendą ir radau net kelis kremukus rankom, todėl susimąsčiau, kurį pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 11 18, 17:17)
Cia kazkas gyre koju krema nuo nuospaudu,kad gerai drekina, o as turiu ta kita, kasdieninei prieziurai, berods, vadinasi g.gif , ismeciau dezute su vertimu,  o su rusu ne kas man lotuliukas.gif. Man tai noretusi geresnio drekinimo, pasitepu ****** pries einant miegot, o is ryto kulnai vel sausi unsure.gif Nekartociau.

Dekui uz info 4u.gif Mane butent ir domino sis kasdieniai prieziurai. Nepirksiu, nes riebesnio noriu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 11 21, 11:50)
Kurį būtent perkate? Vakar apžiūrėjau Droge jų stendą ir radau net kelis kremukus rankom, todėl susimąsčiau, kurį pirkti  g.gif

Aš turiu šitą - kitų nesu kolkas bandžius, nes lyg neužmačiau parduotuvėse.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite100 @ 2010 11 21, 13:35)
Aš turiu šitą - kitų nesu kolkas bandžius, nes lyg neužmačiau parduotuvėse.
user posted image

Ačiū. Bandysiu tada šį bigsmile.gif
Atsakyti
išbandžiau šampūną ir balzamą sausiems nualintiems plaukams (ar kažkaip panašiai..pakuotė geltonos spalvos), neblogi, 8 balai iš 10 smile.gif plaukai nesivelia, bet galiukai pasausėja...

dar bandžiau kūno kremą anti-ageing - tokia didelė bankė, gal 400 ml. Geras, tinka, ir kvapas malonus neįkyrus. Vienintelis minusas, kad jo labai ilgai užtenka, o man vis norisi ko nors naujo išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Nepamirškit,kad RIMI parduotuvėse 35% nuolaida visai Natura Siberika produkcijai,aš jau prasinešiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2010 11 25, 14:36)
Nepamirškit,kad RIMI parduotuvėse 35% nuolaida visai Natura Siberika produkcijai,aš jau prasinešiau ax.gif

o gal Rimi yra NS scrub'ų?
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2010 11 25, 14:36)

mane domina kremas misriai/riebiai odai?bet mano oda daugiau normali, siek tiek besiriebaluojanti, ar nesausintu jis man odos? 4u.gif ar ziema uztenka is jo drekinimo?
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2010 11 25, 17:24)
o gal Rimi yra  NS scrub'ų?

yra, aš nusipirkau kūnui ir veidui riebiai mišriai odai 4u.gif Šiandi bandžiau, gan aštrūs mirksiukas.gif
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 25, 19:30)
mane domina kremas misriai/riebiai odai?bet mano oda daugiau normali, siek tiek besiriebaluojanti, ar nesausintu jis man odos? 4u.gif ar ziema uztenka is jo drekinimo?

nežinau,aš kremą NS tik jautrios odos naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite100 @ 2010 11 15, 19:00)
Kur perkat Natura Siberica dušo želę? Nerandu parduotuvėse....arba nemoku ieškoti.  blush2.gif

Pas mus prekiauja FARMA vaistinėje
QUOTE(Pulsatilla @ 2010 11 17, 16:02)
Šampūnas nuo pleiskanų labai apsunkina plaukus, atrodo kaip neišplauti unsure.gif  O kaip su kitais šampūnais, bijau net pirkti. unsure.gif  Manau plaukai šviesinti sruogelėmis, ilgi, galvos oda greitai riebaluojasi, kokį šampūną man pasirinkti, kad plaukai būtų purūs g.gif

Yra specialus riebiems plaukams, žaliose pakuotėse. 4u.gif

QUOTE(Wild-One @ 2010 11 17, 20:52)
Kuris geriausias balzamas plaukams iš šios ksmetikos? Ar naudojat kas naująjį šveitiklį veidui be grūdelių?

Mano plaukai ploni, slidūs, prigludę, tai man pats pačiausias ( išbandžiau visus) yra dažytiems plaukams thumbup.gif gerai išplauna, papurina, neriebaluoja plaukų,suteikia blizgesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 25 lapkričio 2010 - 23:14