Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

Vakar nusipirkau NS šampūną dažytiems ir pavargusiems plaukams. Jau nekantrauju išbandyt thumbup.gif Taip tikėjausi kokių nuolaidų rasti, bet nebuvo, mokėjau 20lt.
O sakykit, būtina dar ir balzamą naudot? Aš pagailėjau dar 20lt jam blush2.gif Ir ar galima į šampūną įlašinti ricinos aliejaus, nes girdėjau padeda nuo plaukų slinkimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 25, 19:30)
mane domina kremas misriai/riebiai odai?bet mano oda daugiau normali, siek tiek besiriebaluojanti, ar nesausintu jis man odos? 4u.gif ar ziema uztenka is jo drekinimo?

maniske taip pat misri, riebi, plius dar jautri. tai as pirkaus jautriai odai kremuka, man jis toks lengvas taip greit susigeria, tinka kol kas smile.gif
Atsakyti
neiškenčiau žinokit, nors dar nereikėjo plauti galvos, bet ką tik išsiploviau biggrin.gif labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 15:04)
neiškenčiau žinokit, nors dar nereikėjo plauti galvos, bet ką tik išsiploviau  biggrin.gif labai patiko  thumbup.gif

Kuom būtent patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 08, 20:39)
Kuom būtent patiko? smile.gif

Mano plaukai labai veliasi, net dredai darydavosi. o dabar išsiploviau, lygūs, švelni, šukuojant neištraukiu pusės plaukų. ir papurę tokie. žodžiu man tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 20:46)
Mano plaukai labai veliasi, net dredai darydavosi. o dabar išsiploviau, lygūs, švelni, šukuojant neištraukiu pusės plaukų. ir papurę tokie. žodžiu man tiko  thumbup.gif

Šaunu wink.gif kad plaukai minkšti ir švelnūs tai ir man patikdavo, tačiau naudojant jautriai odai šampūną, kuris atseit nedirgina galvos odos ir t.t. man taip žiauriai pradėjo pleiskanot, kad į tą pusę nebežiūriu. unsure.gif
Atsakyti
Jeigu atsiranda pleiskanų, vadinasi netinka šampūnas. aš esu naudojus FIN su jojoba jeigu nesumeluosiu g.gif iš pradžių tiko, bet paskui atsirado pleiskanų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 08, 20:53)
Jeigu atsiranda pleiskanų, vadinasi netinka šampūnas. aš esu naudojus FIN su jojoba jeigu nesumeluosiu  g.gif iš pradžių tiko, bet paskui atsirado pleiskanų  doh.gif

O aš ko tik nenaudojau, man vis pleiskanoja. Esu alergiška, turiu dermatitą, jautri oda tai ir babach/ unsure.gif Nors mano plaukai prie šaknų riebūs, galai sausi, skaičiau, kad naturos sibericos šampūnas geras, ale baisu vėl bandyt biggrin.gif
Atsakyti
Man kol kas NS šampūnas visų tipų plaukams apimtis ir priežiūra patinka(purvino žalumo butelys),net nereikia kondicionieriaus po jo, plaukai slidūs lieka,lengvai šukuojasi bigsmile.gif Nuo neutralaus pleiskanų neatsirado,bet kondicionieriaus tai būtinai reikdavo, nes be jo šepečio net neįkišdavau į plaukus schmoll.gif Dar turiu nusipirkus ir dažytiems plaukams (nors mano nedažyti),nes labiausiai čia jį visos gyrė, bet dar nebandžiau g.gif
Atsakyti
Tai aš dabar ir pirkau dažytiems plaukams, nes šiandien kaip tik nusidažiau biggrin.gif bent jau man nereikia jokio kondicionieriaus, va negaliu atglostyt plaukų biggrin.gif
Atsakyti
Pagiriamasis žodis sausų plaukų balzamui thumbup.gif Plaukai nebesielektrina, lengvai šukuojasi, kaip sakant, išsprendė šalčio pasekmes.
Atsakyti
as naudoju jau pora savaiciu riebiu plauku balzamą, tai tikrai puikus, ir antra diena plaukai pakankamai gerai atrodo, bet vis vien plaunu. smile.gif puikus tuo, kad papurena plaukus ir daro tokius silkinius, lengvus, ko mano riebiems plaukams retai tenka patirti. nes pvz sampunas visu tipu plaukams purumas ir apimtis man netiko... apskritai tinka kazkodel labiau tik balzamai sio gamintojo... g.gif
Atsakyti