QUOTE(burbulina @ 2011 02 07, 21:02)
kvapas toks metu jauciasi, dar lyg vaniles.. nu man visai patiko
lengvai isigeria, neriebus. o kaina tiksliai nepasakysiu, nes pirkau ne vien sita krema, dar kitu prekiu, bet primetu dabar kad apie 25-30 tame tarpe kainuot turejo, bet dabar gi akcija tai dar pigiau gautusi

deja,jam ,kaip naujienai,nuolaidos netaike.O be nuolaidos pakankamai brangus elevitoje,~37 lt.
Dar maciau,kad yra naujove spa koju sviestas ~18 lt.
Isigijau naktine veido kauke,kurios nereikia nuplauti.Is kaukiu ji vienintele nenuplaunama.Net nezinau,ar patiko....Konsistencija-skystokas rudos spalvos gelis,pasitepus blizga,negreitai isigeria,palieka lipnuma.Taike nuolaida,kainavo 8.35.
Gal yra isbandziusiu ir parasytu savo ispudzius?

QUOTE(xde @ 2011 02 11, 15:33)
deja,jam ,kaip naujienai,nuolaidos netaike.O be nuolaidos pakankamai brangus elevitoje,~37 lt.
Isigijau naktine veido kauke,kurios nereikia nuplauti.Is kaukiu ji vienintele nenuplaunama.Net nezinau,ar patiko....Konsistencija-skystokas rudos spalvos gelis,pasitepus blizga,negreitai isigeria,palieka lipnuma.Taike nuolaida,kainavo 8.35.

Aš tos kaukės fanė

QUOTE(xde @ 2011 02 11, 15:33)

Aš prieš kelias dienas pirkau Mados Elevitoj tą naująjį kūno sviestą sauna&spa ir sumokėjau 24.47 lt

Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2011 02 08, 14:46)
Ar visose maximose yra platesnis pasirinkimas NS produkcijos? reiktų kūno kremo, bet buvau XX maximoje-radau pora veido kremukų, paakių gelių ir 1 prausimosi putas 

Na bent jau Vilniaus Akropolio Maximoj buvo kojų ir rankų kremų, dušo želių, šampūnų ir kondicionierių, veido kremų, gelių, prausimosi putų ir pienelių, taip pat anticeliulitinis sviestas, kremas kaklui ir dekolte.
QUOTE(apčy @ 2011 02 11, 19:27)
Aš prieš kelias dienas pirkau Mados Elevitoj tą naująjį kūno sviestą sauna&spa ir sumokėjau 24.47 lt

keista

Kokie ispudziai isbandzius?

QUOTE(xde @ 2011 02 11, 21:37)
keista
Nes pries kelias dienas Verkiu g.Elevitoje jam nuolaidos netaike 

Kol kas atidėjau jį į šalį, noriu vieną iš turimų pabaigt. Tai atsiliepimus galėsiu parašyt po poros savaičių

Nusipirkau (jau kokį trečią kartą) NS balzamą plaukams, ir tik vėliau pastebėjau, kad ant buteliuko jau nėra ekologinio ženklelio. Kažkaip labai trumpam jis buvo pasirodęs

Kokį patartumėte pirkti šampūną jeigu plaukai riebaluojasi tik prie šaknų,galai normalūs (šiek tiek sausoki) ?

Sveikos paneles!
Noriu paklausti ar tikrai NS sampunai be SLS? Nes as turiu viena sausiems plaukams, bet jis taip putoja gausiai, kaip ir visi kiti su SLS, o as dabar pasidariau braziliska plauku tiesinima ar teisingiau treatment, tai man negalima dabar plauti galvos su sampunais turinciais SLS, nes keratinas nusiplaus, tai ar as galiu naudoti sita Siberica sampuna, nes skaiciau sudeti, lyg nieko ten blogo nera, bet vat tas mane suglumino, kad jis taip gausiai putoja, o man teko girdeti, kad sampunai be SLS beveik neputoja, tai kaip suprasti? Atsakykite prasau, kas tikrai zinote, ar nenuplaus man jis keratino nuo plauku? ACIU!

QUOTE(-Voveryte- @ 2011 02 13, 01:45)
Sveikos paneles!
Noriu paklausti ar tikrai NS sampunai be SLS? Nes as turiu viena sausiems plaukams, bet jis taip putoja gausiai, kaip ir visi kiti su SLS, o as dabar pasidariau braziliska plauku tiesinima ar teisingiau treatment, tai man negalima dabar plauti galvos su sampunais turinciais SLS, nes keratinas nusiplaus, tai ar as galiu naudoti sita Siberica sampuna, nes skaiciau sudeti, lyg nieko ten blogo nera, bet vat tas mane suglumino, kad jis taip gausiai putoja, o man teko girdeti, kad sampunai be SLS beveik neputoja, tai kaip suprasti? Atsakykite prasau, kas tikrai zinote, ar nenuplaus man jis keratino nuo plauku? ACIU!

Tai jeigu skaitėt sudėtį ir neradot, vadinasi nėra. Aš turiu NS šampūną nuo pleiskanų tai taip pat galiu patvirtint, kad SLS ten nėra. Tikrai ne visi natūralūs šampūnai blogai putoja.
QUOTE(apčy @ 2011 02 13, 02:30)
Tikrai ne visi natūralūs šampūnai blogai putoja.
pritariu.Naudoju kitu firmu sampunus(siuo metu Giovanni,atsisiusta is JAV,www.iherb.com) be SLS ir jis labai gerai putoja.
Ateinu su atsiliepimais apie veido kaukę

(neradau geresnės foto)
Kaukė skirta sausos ir normalios odos maitinimui ir drėkinimui. Mano oda mišri/riebi, tačiau mano odos tipui NS kaukių nėra, o išbandyti norėjosi
Bandžiau tik kartą, tai galiu pasakyti tik tiek, kad kaukė yra malonios konsistencijos (lyg gelis), švelnaus vos užuodžiamo kvapo. Laikyti užtepus reikia 10-15 min., tai per tą laiką didžioji dalis susigėrė. Nuprausus odelė jautėsi minkšta, gaivi, sudrėkinta
Kol kas paliko neblogą įspūdį.
Beje, Elevitoj dar yra akcija - 30 %, tai kaukė kainavo 8 su centais

(neradau geresnės foto)
Kaukė skirta sausos ir normalios odos maitinimui ir drėkinimui. Mano oda mišri/riebi, tačiau mano odos tipui NS kaukių nėra, o išbandyti norėjosi

Beje, Elevitoj dar yra akcija - 30 %, tai kaukė kainavo 8 su centais