Na as irgi is Natura Sibericos daug ka naudojau ir naudoju ir visos primones man tinka ir patinka
Naudojau:
- sveitikli kunui,patiko jo kremine konsisitencija,kvapas ir sveite pakankamai gerai
- anticeliulitini kuno sviesta,aisku celiulito nepanaikino ir buvo naudojamas kaip paprastas kuno kremas,patiko kvapas (man visi NS kvapai patinka

) ir drekino gerai
- ranku kremas kasdieniniai prieziurai,neblogas tik gal drekinti galejo daugiau
- zieminis ranku kremas,sis jau buvo riebesnis,labiau maitino
- koju kremas drekinamasis,neblogas patiko
- koju kremas nuo nuospaudu,sis patiko labiau,geriau drekino ir minkstino pedutes,del nuospaudu nezinau,karts nuo karto ju pasitaiko
Siuo metu naudoju:
- sampuna visu tipu plaukams,mano plaukai normalus,plauna ir putoja gerai
- balzama visu tipu plaukams,svelnina plaukus ir neapsunkina,kvepia
- valomaji veido pieneli,nors prisiskaiciau neigiamu atsiliepimu,bet man jis patinka,normaliai nuvalo veida ir akis,negrauzia,as pilu ant dregno vatos diskelio ir viska nuvalau
- svelnu veido pilinga,skaniai kvepia ir isties yra labai svelnus,as kadangi nemegstu siurksciu priemoniu veidui tai man jis super ir sveitimo uztenka,oda lieka svelni
- dieninis kremas sausai odai su spf20,anksciau esu naudojusi seno leidimo,tai sis manau kitoks,nes skiriasi kvapas,o poveikis man patinka,drekinimo uztenka,gerai susigeria,nepalieka pleveles
- drekinamasis paakiu gelis,kazkokio labai akivaizdaus efekto nepastebejau,naudoju dar neilgai,bet odai patinka,lengvas, gerai susigeria,padrekina.
Zodziu patenkinta as sia kosmetika ir kainos superines,dar noresiu isbandyti veido kaukes