Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Kvakuska @ 2011 03 31, 17:36)
Naudoju krema veidui NS skirta kombi odai, seip fainas bet kemsa poras, bet manau cia nuo odos priklauso, nes dar neradau nei vieno kremo kuris nekimstu... nuo paciu pigiausiu iki kelis simtus kainuojanciu verysad.gif

as naudoju ji irgi. man poru tikrai nekemsa. nieko nera jame kad kimstu poras. nors mano oda rieboka, ir uzsikimsusi buna...
Atsakyti
Man iš NS labiausiai patiko plaukų balzamas riebiems plaukams ir rankų kremas. Šampūnas jautriai odai niekuo neišsiskiria, o veido kremai visai man nedrėkino odos sad.gif
Atsakyti
sveiki,
pasisakysiu ir as apie savo turima ns produkcija
sausu plauku balzamas-labai patiko, plaukai glotnus, neriebina ir neapsunkina, super thumbup.gif
veido kremas sausai odai-visai nieko, malonios konsistencijos, gerai isigeria bet nieko labai ypatingo
zieminis ranku kremas-labai patiko, tik kvepia soliariumo kremais smile.gif
ranku kauke su vitaminais (sibirskaja vitaminnaja krem maska) - sita super thumbup.gif vyras kadaese buvo nusales rankas, tai ziema ranku oda skilineja o po sios kaukes rankos liko pamaitintos akivaizdziai pagerejo odos bukle smile.gif

gal kas zinot ar kur yra akciju ns sampunams?
Atsakyti
QUOTE(papillon @ 2011 03 31, 20:13)
sveiki,
pasisakysiu ir as apie savo turima ns produkcija
sausu plauku balzamas-labai patiko, plaukai glotnus, neriebina ir neapsunkina, super  thumbup.gif
veido kremas sausai odai-visai nieko, malonios konsistencijos, gerai isigeria bet nieko labai ypatingo
zieminis ranku kremas-labai patiko, tik kvepia soliariumo kremais  smile.gif
ranku kauke su vitaminais (sibirskaja vitaminnaja krem maska) - sita super  thumbup.gif   vyras kadaese buvo nusales rankas, tai ziema ranku oda skilineja o po sios kaukes rankos liko pamaitintos akivaizdziai pagerejo odos bukle smile.gif

gal kas zinot ar kur yra akciju ns sampunams?

Dabar droge visai NS produkcijai 30%
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 01 balandžio 2011 - 10:47
aciu 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien NS sampuna nuo pleiskanu, tai nustebau - daug skystesnis ir kvapas nebe toks intensyvus. Ar cia man toks paliuvo, ar gamintojas pradejo skiesti sampunus? g.gif
Atsakyti
Na as irgi is Natura Sibericos daug ka naudojau ir naudoju ir visos primones man tinka ir patinka thumbup.gif

Naudojau:
- sveitikli kunui,patiko jo kremine konsisitencija,kvapas ir sveite pakankamai gerai
- anticeliulitini kuno sviesta,aisku celiulito nepanaikino ir buvo naudojamas kaip paprastas kuno kremas,patiko kvapas (man visi NS kvapai patinka biggrin.gif ) ir drekino gerai
- ranku kremas kasdieniniai prieziurai,neblogas tik gal drekinti galejo daugiau
- zieminis ranku kremas,sis jau buvo riebesnis,labiau maitino
- koju kremas drekinamasis,neblogas patiko
- koju kremas nuo nuospaudu,sis patiko labiau,geriau drekino ir minkstino pedutes,del nuospaudu nezinau,karts nuo karto ju pasitaiko biggrin.gif

Siuo metu naudoju:
- sampuna visu tipu plaukams,mano plaukai normalus,plauna ir putoja gerai
- balzama visu tipu plaukams,svelnina plaukus ir neapsunkina,kvepia wub.gif
- valomaji veido pieneli,nors prisiskaiciau neigiamu atsiliepimu,bet man jis patinka,normaliai nuvalo veida ir akis,negrauzia,as pilu ant dregno vatos diskelio ir viska nuvalau
- svelnu veido pilinga,skaniai kvepia ir isties yra labai svelnus,as kadangi nemegstu siurksciu priemoniu veidui tai man jis super ir sveitimo uztenka,oda lieka svelni
- dieninis kremas sausai odai su spf20,anksciau esu naudojusi seno leidimo,tai sis manau kitoks,nes skiriasi kvapas,o poveikis man patinka,drekinimo uztenka,gerai susigeria,nepalieka pleveles
- drekinamasis paakiu gelis,kazkokio labai akivaizdaus efekto nepastebejau,naudoju dar neilgai,bet odai patinka,lengvas, gerai susigeria,padrekina.

Zodziu patenkinta as sia kosmetika ir kainos superines,dar noresiu isbandyti veido kaukes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 04 01, 15:14)
Nusipirkau siandien NS sampuna nuo pleiskanu, tai nustebau - daug skystesnis ir kvapas nebe toks intensyvus. Ar cia man toks paliuvo, ar gamintojas pradejo skiesti sampunus?  g.gif

As irgi ta pati pastebejau , tik pirkau sampuna dazytiems plaukams.
Anksciau sampunai buvo tokie lyg gleiviu konsistencijos, tąsus, o dabar daug skystesni.
Jau sunaudojau ir to "skysto" sampūno visa butelį, prastesnio poveikio nepajutau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milana31: 07 balandžio 2011 - 10:20
Gal bus kas bandziusi NS seruma sausai ir jautriai odai? Kokie butu atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2011 04 07, 11:19)
As irgi ta pati pastebejau , tik pirkau sampuna dazytiems plaukams.
Anksciau sampunai buvo tokie lyg gleiviu konsistencijos, tąsus, o dabar daug skystesni.
Jau sunaudojau ir to "skysto" sampūno visa butelį, prastesnio poveikio nepajutau  smile.gif

Na va, pradariau šiandien jau n-tąjį šampūno nuo pleiskanų butelį ir nepasirodė jis man pasikeitęs. Tokios pat gelinės tąsios konsistencijos kaip ir iki šiol naudoti.
Atsakyti
Išbandyta kaukė normaliai ir sausai odai, drėkinanti - maitinanti. Drėkinimo tikrai pakako, dėl maitinimo nežinau smile.gif Konsistencija ir kvapas malonūs. Pirksiu dar detoks - kaukę rolleyes.gif
Atsakyti
NS šampūnų jau sunaudojau gal 5 buteliukus, plaukai švelnūs, purūs, bet atsirando pleiskanų ir pardavėja sakė, kad šitie šampūnai sausina galvos odą, bet kad nelabai randu į kokį kitą pakeist, taip pat naudoju ir balzamus, patinka.
Pastoviai naudoju pienelį veidui valyti, tinka jis man labai, taip pat visada perku anticeliulitinį sviestinį kremą, patinka jis man visam kūnui.
Mano odai netiko kremai veidui, jausdavau sausumą ir veido kaukės nepatinka dėl kvapo, ta violetiniu įpakavimu tai tokiais senais adekolonais atsiduoda, tai rankom baigiu sunaudot:)
Patiko kremas rankom
Atsakyti