Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Amellie @ 2011 04 01, 16:14)
Nusipirkau siandien NS sampuna nuo pleiskanu, tai nustebau - daug skystesnis ir kvapas nebe toks intensyvus. Ar cia man toks paliuvo, ar gamintojas pradejo skiesti sampunus?  g.gif

Aš taip pat tai pastebėjau, net suabejojau, gal padielką nusipirkau biggrin.gif ir buteliukas pasikeitęs šiek tiek.. Nežinau, ar dėl pakitusios išvaizdos ar dėl ko kito, bet man jis nuo pleiskanų nebepadeda verysad.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie isbandytas NS priemones. ax.gif

Veido sveitiklis riebiai ir misriai odai. Patiko, grudeliai pakankamai svelnus, ju nemazai, tiesa sakant, pats tas. Nei per astrus, nei per svelnus. Palieka veida labai svelnu. wub.gif

Aktyvi veido kauke sausos ir normalios odos drekinimui ir maitinimui. Patiko. Vakar dariau proceduras veidui, tai pirma naudojau sveitikli, po to valancia kauke (kitos firmos) ir paskui sia NS kauke. Labai malonios pusiau gelines konsistencijos, netraukia odos dziudama, kas kartais buna su kitomis kaukemis, nesijaucia ant veido, gali uzmirst, kad turi kauke biggrin.gif Nuplovus likucius, oda buvo labai svelni ir minksta blush2.gif Tik si ryta jau buvo isdyge keli labai mazi pulinukai ir spuogelis prie smilkinio... unsure.gif Nzn, ar cia kaukes darbas (Ji ne mano odos tipui, mano oda misri) Ar siaip sau pridygo, nes mano veido oda nesvari, reik valyt jau. Kol kas pliusas kaukei, kol issiaiskinsiu, nes ja naudojau dar tik ąa karta rolleyes.gif

Ranku kremas-seumas. Patiko. Gerai isigeria, palieka rankas svelnias, maloniai kvepia. Bent jau vasarai geras.

Dar isbandziau seses NS duso geli su vitaminais (geltoname buteliuke), labai smagus kvapas, ir sau tokia nusipirkau.

Beje, kosmadoje NS produkcijai buvo 25 proc. nuolaida. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 06 birželio 2011 - 17:24
QUOTE(bolsiaka @ 2011 03 16, 13:13)
o gal kas jau matė Kaune pirkt naujos serijos kūno kremą ir muilus?

pati klausiau, pati atsakau smile.gif muilų kol kas nerasta, o kremai, tiksliau sviestai Droge šiuo metu dar ir su akcija. yra kojų sviestas ir kūno sviestas, bet mano akim žiūrint tai tas pats sviestas, nes pirkau abu ir skirtumo jokio apart kainos ir kiekio nepastebėjau g.gif o šiaip riebokas, bet greit susigeriantis, man asmeniškai labai malonaus ir neįkyraus kiek citrusinio kvapo.
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2011 06 06, 21:06)
pati klausiau, pati atsakau smile.gif  muilų kol kas nerasta, o kremai, tiksliau sviestai Droge šiuo metu dar ir su akcija. yra kojų sviestas ir kūno sviestas, bet mano akim žiūrint tai tas pats sviestas, nes pirkau abu ir skirtumo jokio apart kainos ir kiekio nepastebėjau g.gif o šiaip riebokas, bet greit susigeriantis, man asmeniškai labai malonaus ir neįkyraus kiek citrusinio kvapo.

O kiek kainuoja Droge naujas kūno sviestas?

Šiaip buvo jų dar Pasimatymo Iki, bet greit išpirko, ir kol aš svarsčiau, reikia man jų ar ne, nebeliko biggrin.gif Kojų sviestą pirkau mamai, jai nepatiko, sakė, Schooll nepalyginamai geresnis g.gif

Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2011 06 06, 18:23)

Veido sveitiklis riebiai ir misriai odai. Patiko, grudeliai pakankamai svelnus, ju nemazai, tiesa sakant, pats tas. Nei per astrus, nei per svelnus. Palieka veida labai svelnu. wub.gif

Aktyvi veido kauke sausos ir normalios odos drekinimui ir maitinimui. Patiko. Vakar dariau proceduras veidui, tai pirma naudojau sveitikli, po to valancia kauke (kitos firmos) ir paskui sia NS kauke. Labai malonios pusiau gelines konsistencijos, netraukia odos dziudama, kas kartais buna su kitomis kaukemis, nesijaucia ant veido, gali uzmirst, kad turi kauke  biggrin.gif Nuplovus likucius, oda buvo labai svelni ir minksta  blush2.gif  Tik si ryta jau buvo isdyge keli labai mazi pulinukai ir spuogelis prie smilkinio... unsure.gif Nzn, ar cia kaukes darbas (Ji ne mano odos tipui, mano oda misri) Ar siaip sau pridygo, nes mano veido oda nesvari, reik valyt jau. Kol kas pliusas kaukei, kol issiaiskinsiu, nes ja naudojau dar tik ąa karta rolleyes.gif

Ranku kremas-seumas. Patiko. Gerai isigeria, palieka rankas svelnias, maloniai kvepia. Bent jau vasarai geras.

Dar isbandziau seses NS duso geli su vitaminais  (geltoname buteliuke), labai smagus kvapas, ir sau tokia nusipirkau.

Beje, kosmadoje  NS produkcijai buvo 25 proc. nuolaida. 4u.gif

elevitos parduotuvehj 30 proc nuolaida. ir dar pas juos atsirado naujiena ekologiska, ecocert sertifikuota NS. va cia radau:
http://elevita.lt/?p...a-jau-lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2011 06 06, 17:23)

Veido sveitiklis riebiai ir misriai odai...
Aktyvi veido kauke sausos ir normalios odos drekinimui ir maitinimui...

Ranku kremas-seumas...

Dar isbandziau seses NS duso geli su vitaminais  (geltoname buteliuke), labai smagus kvapas, ir sau tokia nusipirkau.

Beje, kosmadoje  NS produkcijai buvo 25 proc. nuolaida. 4u.gif

ačiū už atsiliepimus 4u.gif

ne įtemą... o kur sesė pati dingus? iš SM unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 07, 13:29)
O kiek kainuoja Droge naujas kūno sviestas?

Šiaip buvo jų dar Pasimatymo Iki, bet greit išpirko, ir kol aš svarsčiau, reikia man jų ar ne, nebeliko  biggrin.gif  Kojų sviestą pirkau mamai, jai nepatiko, sakė, Schooll nepalyginamai geresnis  g.gif

jei pamenu tai su akcija kojų sviestas apie 14,o kūno lyg 27 buvo.tik nežinau ar ji dar vyksta.
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2011 06 07, 19:55)
jei pamenu tai su akcija kojų sviestas apie 14,o kūno lyg 27 buvo.tik nežinau ar ji dar vyksta.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki wink.gif apie NS muilus pirma kart girdziu, kad jie butu... Na gal... labai patiko plauku kauke plauku stiprinimui, kvapas begalo gaivus smile.gif taip pat lb patinka sviestas kojoms ir kunui smile.gif del duso zele, tai ka as zinau, turejau tonizuojanti... kazkaip net nzn ka pasakyt apie ji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2011 06 09, 15:17)
Sveiki wink.gif apie NS muilus pirma kart girdziu, kad jie butu... Na gal... labai patiko plauku kauke plauku stiprinimui, kvapas begalo gaivus smile.gif taip pat lb patinka sviestas kojoms ir kunui smile.gif del duso zele, tai ka as zinau, turejau tonizuojanti... kazkaip net nzn ka pasakyt apie ji  lotuliukas.gif

O aš pirmą kartą girdžiu apie plaukų kaukę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 09, 15:59)
O aš pirmą kartą girdžiu apie plaukų kaukę  smile.gif

TURBUT SITA TURI OMENY:
http://elevita.lt/?c...ca-saunaspa-345
as is sitos serijos turiu masazini sviesta. labai fainas, ir bonkute tokia wub.gif

o muilo tai nzn, negirdejau kad toks butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulina: 09 birželio 2011 - 15:39
Kaip šaunu, kad NS vis plečia savo asortimentą thumbup.gif Ryt bėgsiu pirkti plaukų kaukę, įdomu išbandyt, nes visos iki šiol bandytos priemonės labai tiko ir patiko.
Atsakyti