Ateinu su atsiliepimais apie isbandytas NS priemones.
Veido sveitiklis riebiai ir misriai odai. Patiko, grudeliai pakankamai svelnus, ju nemazai, tiesa sakant, pats tas. Nei per astrus, nei per svelnus. Palieka veida labai svelnu.

Aktyvi veido kauke sausos ir normalios odos drekinimui ir maitinimui. Patiko. Vakar dariau proceduras veidui, tai pirma naudojau sveitikli, po to valancia kauke (kitos firmos) ir paskui sia NS kauke. Labai malonios pusiau gelines konsistencijos, netraukia odos dziudama, kas kartais buna su kitomis kaukemis, nesijaucia ant veido, gali uzmirst, kad turi kauke

Nuplovus likucius, oda buvo labai svelni ir minksta

Tik si ryta jau buvo isdyge keli labai mazi pulinukai ir spuogelis prie smilkinio...

Nzn, ar cia kaukes darbas (Ji ne mano odos tipui, mano oda misri) Ar siaip sau pridygo, nes mano veido oda nesvari, reik valyt jau. Kol kas pliusas kaukei, kol issiaiskinsiu, nes ja naudojau dar tik ąa karta
Ranku kremas-seumas. Patiko. Gerai isigeria, palieka rankas svelnias, maloniai kvepia. Bent jau vasarai geras.
Dar isbandziau seses NS duso geli su vitaminais (geltoname buteliuke), labai smagus kvapas, ir sau tokia nusipirkau.
Beje, kosmadoje NS produkcijai buvo 25 proc. nuolaida.