Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

O kokia konsistencija to juodojo muilo?
Atsakyti
Taigi dabar nuolaidos Maximoje. Yra ir nemažai naujovių, tik jos po ~40 lt kainuoja, tai nekyla ranka pirkti schmoll.gif

Aš papirkau dušo želę "Vitaminai odai", turbūt tuom eksperimentus su NS ir baigsiu smile.gif Duškė paprasta, kvapas kaip pigaus skysto rankų muilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 07 spalio 2011 - 07:03
QUOTE(apčy @ 2011 10 07, 00:22)
O kokia konsistencija to juodojo muilo?

Jis panasiai kaip sviestas, ta prasme kietai minkstas... net nezinau kaip paaiskinti verysad.gif toks juodas, ten viduje yra kempinele, tipo ja reik suslapinti ir tada tepti oda... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 10 07, 09:02)
Aš papirkau dušo želę "Vitaminai odai", turbūt tuom eksperimentus su NS ir baigsiu  smile.gif  Duškė paprasta, kvapas kaip pigaus skysto rankų muilo.

drinks_cheers.gif
O kodel baigsi eksperimentus? Nepatinka produkcija?
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2011 10 07, 08:52)

O kodel baigsi eksperimentus? Nepatinka produkcija?

Iš esmės labai patinka. Ne viskas tiko, bet pvz veido kremai sausai odai, drėkinantis rankų kremas, kūno kremai man tiesiog nuostabūs smile.gif Iš jų senesnio asortimento išbandžiau viską ką norėjau, liko arba kas visai netinka (pvz kremas riebiai odai, kai manoji sausa), arba apie ką labai blogi atsiliepimai (pvz šveitiklis veidui, visi atsiliepia, kad švelnus, o man patinka tik itin aštrūs). Iš naujienų pabandžiau kelis produktus ir nusprendžiau, kad savo kainos jie neverti. Net tie, kurie labai patiko smile.gif Nes galima rasti tą patį pigiau ax.gif Žodžiu, jei naujienos būtų tokio pat kainų lygio, kaip senienos biggrin.gif , bandyčiau toliau, bet kadangi jos žymiai brangesnės - persijungsiu į kitus gamintojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 07, 14:13)
Iš naujienų pabandžiau kelis produktus ir nusprendžiau, kad savo kainos jie neverti. Net tie, kurie labai patiko  smile.gif Nes galima rasti tą patį pigiau  ax.gif Žodžiu, jei naujienos būtų tokio pat kainų lygio, kaip senienos  biggrin.gif , bandyčiau toliau, bet kadangi jos žymiai brangesnės - persijungsiu į kitus gamintojus  ax.gif

Sutinku, kainos per dideles... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2011 10 07, 13:21)
Sutinku, kainos per dideles...  doh.gif

mane irgi kainos atbaide nuo eksperimentu su NS..nusipirkau tik megiama sampuna ir balzama..
planavau pabandyt ir plauku kauke, paaukiu krema ir dar koki dienini krema, na bet kainos.. paakiu kremas ar tik ne 50-60 lt..? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 10 07, 20:12)
mane irgi kainos atbaide nuo eksperimentu su NS..nusipirkau tik megiama sampuna ir balzama..
planavau pabandyt ir plauku kauke, paaukiu krema ir dar koki dienini krema, na bet kainos.. paakiu kremas ar tik ne 50-60 lt..? blink.gif

Aha, paakių kremas virš 50 litų... Aš ir vakar Droge, Maximoj apžiūrėjau jų naujienas, tai kainos gerokai užkeltos, baisu ir pirkt nebandžius, kad netiks ar panašiai.
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 10 07, 21:12)

Pala, paakiu kremas? Kur tokios kainos? Gal tu i seruma ziurejai? blink.gif na as kadangi dazniausiai perkuos kosmetika ne drogose, ir ne maximose, o rusisku prekiu skyriuse, tai ten pigiau.. Maciau serumas yra paakiams apie 50lt, bet man jis netiks, per jauna ax.gif Ir man idomu kaip ilgai issilaikys kokybe NS g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 07, 08:02)
Taigi dabar nuolaidos Maximoje. Yra ir nemažai naujovių, tik jos po ~40 lt kainuoja, tai nekyla ranka pirkti  schmoll.gif

Aš papirkau dušo želę "Vitaminai odai", turbūt tuom eksperimentus su NS ir baigsiu  smile.gif  Duškė paprasta, kvapas kaip pigaus skysto rankų muilo.

buvau siandien oze, ten ekologiska paroda, tai NS naujienos su nuolaidom apie 25 lt , o ne 40.
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2011 10 06, 21:54)
o vat ta atstatancia turejo 3 drauges, joms nepatiko, sako plaukai labai nepaklusnus

Man ji kol kas labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 10 08, 18:27)
Man ji kol kas labai patinka smile.gif

Na matai, kiekvienam kitaip... mirksiukas.gif man stiprinanti pasakiska tiesiog blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 10 07, 20:12)

nemaciau as paakiu kremo uz 50 lt, cia is tos swiss serijos gal 50 lt kainuoja, nu bet ta visa serija sertifikuota ecocert, o ecocert sertifikatas jau ir kainuoja atitinkamai, uztat ir kaina nebe 20 lt kaip visi iprate. nebutinai ns bet kokie kiti ecocert sertifikuoti produktai kainuos tikrai nemaziau 50 lt. cia jau visai kita serija uztat ir kitas kainu lygis biggrin.gif
Atsakyti