Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

Rašo, kad tie ekologiški produktai "Made in Switzerland", tai irgi atsiliepia kainai ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau NS balzamą, poveikis patiko, tik kad jis panašiai kaip ir bandyti šampūnai - išplovus galva atrodo kaip neplauta. O gal blogai išskalauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 10 09, 17:11)
Išbandžiau NS balzamą, poveikis patiko, tik kad jis panašiai kaip ir bandyti šampūnai - išplovus galva atrodo kaip neplauta. O gal blogai išskalauju blush2.gif

Gal blogai isskalauji g.gif
Papildyta:
QUOTE(burbulina @ 2011 10 09, 16:02)
nemaciau as paakiu kremo uz 50 lt, cia is tos swiss serijos gal 50 lt kainuoja, nu bet ta visa serija sertifikuota ecocert, o ecocert sertifikatas jau ir kainuoja atitinkamai, uztat ir kaina nebe 20 lt kaip visi iprate. nebutinai ns bet kokie kiti ecocert sertifikuoti produktai kainuos tikrai nemaziau 50 lt. cia jau visai kita serija uztat ir kitas kainu lygis  biggrin.gif

QUOTE(Sophi @ 2011 10 09, 16:06)
Rašo, kad tie ekologiški produktai "Made in Switzerland", tai irgi atsiliepia kainai ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bandžiau NS šampūną dažytiems, pažeistiems plaukams. Tokio baisaus šampūno dar nesu turėjusi... unsure.gif Šampūną atidavė mama po poros kartų plovimo, sako visai netiko. Galvoju, pabandysiu aš išplaut aliejinę kaukę. Išploviau galvą vakare, ryte jau niežtėjo galvą, suerzino galvos odą, jei perbraukdavau ranka plaukus juos papurendama, pastebėjau pleiskanas unsure.gif Kitą kartą išsiplovus buvo tas pats, trečiąkart jau tikrai nebandysiu. Be to plaukai kažkokie sukritę atrodė po plovimo... Maniau dar paliksiu tą šampūną šepetėliams plauti, bet jau dabar abejoju... Nesu turėjusi dar tokio šampūno...
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 10 10, 13:18)
Bandžiau NS šampūną dažytiems, pažeistiems plaukams. Tokio baisaus šampūno dar nesu turėjusi... unsure.gif

Man toks jausmas, gal produkcija suprastejo? Na turejau as ta sampuna, jisai man labai patiko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2011 10 08, 13:28)
buvau siandien oze, ten ekologiska paroda, tai NS naujienos su nuolaidom apie 25 lt , o ne 40.

Man, gyvenančiai Kaune, iki Ozo kiek toloka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2011 10 10, 12:28)
Man toks jausmas, gal produkcija suprastejo? Na turejau as ta sampuna, jisai man labai patiko...  unsure.gif

As naudoju trecia buteliuka butent dazytiems plaukams,man patinka
Atsakyti
Šampūnas dažytiems plaukams kol kas vienintelė prekė iš NS, kuri man netiko - erzino galvos odą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 10 10, 19:54)
Šampūnas dažytiems plaukams kol kas vienintelė prekė iš NS, kuri man netiko - erzino galvos odą ax.gif

pastebejau kas vienam tinka, kiitam ne biggrin.gif mano draugem labai tinka visi sampunai, o man labaiusiai tiko neutralus sampunas ir nuo pleiskanu. o is kremu veidui ri kunui viskas tiko..
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2011 10 10, 12:28)
Man toks jausmas, gal produkcija suprastejo? Na turejau as ta sampuna, jisai man labai patiko...  unsure.gif

Gal.. smile.gif Čia pirmas ir kol kas paskutinis mano bandytas Natura Siberica produktas. Gal kiti šampūnai man patiktų, bet kol kas nerizikuosiu
Atsakyti
Galvoju kokį balzamą įsigyti, nes dabar droge akcijos po 15lt ax.gif Kuris būtų vertas dėmesio, norėtųsi, kad paglotnintų mano išsipūtusius plaukus g.gif
Atsakyti
Balzamas dažytiems/pažeistiems plaukams tikrai jos paglotnina, gal net per daug, kaip jau rašiau, atrodo kaip neplauti. Bet kaip jau sakiau, gali būt, kad prastai išskalavau, bandysiu dar kartą. Pliusas, kad plaukai tikrai žymiai lengviau išsiškukuoja smile.gif
Atsakyti