Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(dontstop @ 2010 10 07, 19:13)
Ši kosmetika sertifikuota ICEA (nuo š.m. liepos)  4u.gif

Tada smagu girdeti smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Natura Siberica dieninį kremą sausai odai. Jau iš pat pradžių nepatiko stiprus kvapas, bet galvojau — tiek to. Tačiau pasitepus porą kartų dar ir sualergizavo odą siaubingai. Mano oda nėra nei jautri, nei alergiška, nuo jokio kremo taip nėra buvę... Reikės pabandyti išsiaiškinti, nuo kokio ingrediento galėjo. O kremą teks ant pėdų sutept.

Baltas kūno sviestas už tai labai patinka, drėkina puikiai, tirštas, gerai susigeria.
Atsakyti
Gal kas uzmate kur Natura Sibericos svelnu veido pilinga? Va toki

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 15 spalio 2010 - 13:52
QUOTE(white kitty @ 2010 10 15, 13:51)
Gal kas uzmate kur Natura Sibericos svelnu veido pilinga? Va toki

Man atrodo, kad tai neujove, kurios pas mus dar nera, o gal klystu g.gif

Gal matet kur nuolaidas Natura Siberica veido kremams? Reikia drekianncio jautriai odai.
Labai geras, lengvas kremukas, net nenoriu su kitais ekspetimentuoti, nes sitam duodu 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 10 15, 22:02)
Gal matet kur nuolaidas Natura Siberica veido kremams? Reikia drekianncio jautriai odai.
Labai geras, lengvas kremukas, net nenoriu su kitais ekspetimentuoti, nes sitam duodu 10 balu  thumbup.gif

Aš irgi neseniai tokį pirkau, tai kol kas mano jautriai odai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Nekemsa poru tas kremas jautriai odai, nebuna jokiu spuogeliu ir pan.?
Atsakyti
Gal yra atsiliepimu apie veido prausimosi putas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 10 16, 22:18)
Gal yra atsiliepimu apie veido prausimosi putas?  4u.gif

turiu riebiai odai - labai tinka ir patinka, bent jau kol kas, turiu gal tik savaitę dar. Tik kas man keista jų kosmetikoje - labai intensyvus kvapas. Nors parfum rašo sudėties gale, bet ir putos, ir kremas kažkaip labai stipriai kvepia. Putos man tikrai patiko, o vat kremas veidui kažkuo nepatinka ir viskas. Nors nieko blogo jame kaip ir nėra, ir susigeria gerai.
Bet pvz kažkada pažastis nusiskutau, o jos pas mane labai jautrios, ir nieko kito po ranka nepasitaikė pasitept kaip tas kremas, tai graužt pradėjo, vienu žodžiu visai nepatiko toj vietoj jis man
Atsakyti
Natura Siberica, svietas nuo celiulito.. |Noreciau paklausti kur tokio Kaune butu galima nusipirkti? kokioje parduotuveje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wetruna @ 2010 10 17, 19:30)
Natura Siberica, svietas nuo celiulito.. |Noreciau paklausti kur tokio Kaune butu galima nusipirkti? kokioje parduotuveje? smile.gif

Maximoje, Droguose, Švaros prekėse, bet man rodos tik Vilniaus g. 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš pereiti prie natūralios kosmetikos, tai domiuosi natura siberica. Radau, kad va čia galima nusipirkti http://agmija.webs.c...urasiberica.htm, gal bandėte?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 10 16, 19:41)
Nekemsa poru tas kremas jautriai odai, nebuna jokiu spuogeliu ir pan.?

Kol kas nesimato, kad kimštų... Ryte naudoju šį kremą, o vakare - Rasos krema-gelį nuo spuogų, kol kas daromas poveikis man patinka, jų abiejų ax.gif

dar žadu gal serumą pabandyt, jautriai odai, jei Lt yra pirkt, nes rusiskam saite jų tai mačiau lyg ir yra...
Atsakyti