QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 10 29, 01:25)
Esu is tu naujokiu, kuri labai dziaugiasi atradusi sia paprasta bet toli grazu ne prasta kosmetika
Noriu paklausti, gal kuri is jusu mergaiciu, esate sia kosmetika uzsisakinejusi is internetinio tinklapio
http://agmija.webs.c...urasiberica.htm ?
Tiesiog domina atsiliepimai: ar prekes pristatomos be jokiu apgauliu, ar pati kokybe nenuvyle, t.y. tikra ir t.t.
Aciu!
Aš bandžiau parašyti elektroninį laišką adresu,kuris nurodytas tinklalapyje, bet jokio atsakymo negavau

Ten tik info klausiau apie prekes,užsakymo nedariau,tai gal jei bandyt užsakinėt tai sureaguotų

Bet šiaip neapsimoka ten užsakinėt,yra tos kosmetikos daugelyje parduotuvių, Maximose pigiau nei Droguose ir Kosmadose

Aišku per internetą prekės dar kažkiek pigesnės,bet pripliusavus siuntos ar pristatymo kainą tai tas ant to išeina
QUOTE(Saphia @ 2010 10 29, 01:59)
sausino tikriausiai todel, kad skirtos riebiai odai. Gal uzmatet ar yra sausai, jautriai odai?
As esu turejus krema rankoms, labai patiko. Gerai drekina, skaniai kvepia
net nežinau,ar yra kokių kitų rūšių tų prausiklių,jautriai odai tai ir aš pabandyčiau, kremu veidui jautriai odai esu labai patenkinta

Šampūnas neutralus irgi labai patiko, dar balzamo sausiems plaukams uždedu, tai plaukai labai blizga, gerai šukuojami

Baltas kūno sviestas irgi geras,tepasi labai lengvai,atrodo,kad vandenuku tepu, iš pradžių pagalvojau,kad bus š...., bet oda tokia švelni liko