Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Ruutta @ 2010 10 20, 15:36)
Prisipirkau šiandi krūvą Natura Siberica kosmetikos, nusiaubiau Drogą ir Kosmadą biggrin.gif Droge šampūnams akcija - po 14.99, tai nusipirkau neutralų ir balzamą sausiems plaukams apsauga ir maitinimas, dar nučiupau žele dušui su vitaminams, tirštą baltą kūno sviestą (sakė, kad galima visam kūnui naudoti), veido kremą jautriai odai, prausimosi putas riebiai ir mišriai odai (jautriai nebuvo, sakė ir nėra tokios rūšies) ir dar žieminį rankų kremą, tai belieka viską pradėt bandyt ir tikiuosi galėsiu naudoti, nebus kokių nesveikų reakcijų blink.gif

O veido prausimosi putoms ir akcija yra ar tik šampūnams? 4u.gif Ir iki kada galioja nuolaidos, gal pamenate? mirksiukas.gif Visgi būtų puiku rasti pigesnę alternatyvą madaros putoms g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 21 spalio 2010 - 16:55
QUOTE(Brilliant @ 2010 10 21, 18:55)
O veido prausimosi putoms ir akcija yra ar tik šampūnams? 4u.gif  Ir iki kada galioja nuolaidos, gal pamenate? mirksiukas.gif Visgi būtų puiku rasti pigesnę alternatyvą madaros putoms g.gif

Akcija buvo tik šampūnams ir pasirodo tik iki spalio 20 d, tai atsitiktinai vakar pataikiau paskutinę dieną blink.gif Daugiau niekam iš naturos siberikos nebuvo akcijų. Pabandžiau vakar prausimosi putas, veido, rankų kremus, tai keistas jausmas, pripratus buvau praustis visa apsiputojus, o šitos putos beveik neputoja, rodos susugeria į veidą, tarsi nebėr ką nuplauti biggrin.gif Gal kiek odą sausina, bet turbūt natūralu, kai putos riebiai mišriai odai g.gif Veido kremas kaip kremas, jokių pašalinių poveikių kol kas, labai lengvas, gerai įsigeria, o rankų kremas žieminis per mažai riebus, reiktų kelis kart riebaluotesnio mano sausom rankom, bet irgi gerai įsigeria, pakankamai malonus pojūtis lieka smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Ruutta mirksiukas.gif Visgi gal reikės pabandyti įsigyti tas Natura Siberica putas, gal ir susidraugausiu bigsmile.gif 4u.gif O, kad ir be akcijos, jos nėra brangios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 10 22, 10:33)
Ačiū, Ruutta mirksiukas.gif  Visgi gal reikės pabandyti įsigyti tas Natura Siberica putas, gal ir susidraugausiu bigsmile.gif  4u.gif  O, kad ir be akcijos, jos nėra brangios ax.gif

Kad ta Natura Siberika iš viso nėra brangi, mano supratimu smile.gif Krūvos cheminės kosmetikos daug brangesnės parduotuvėse pilna, tai geriau jau tikrai kažką natūralesnio pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2010 10 21, 09:58)
o kokia ta dušo želė, jeigu ne paslaptis?  ax.gif

jokia paslaptis ax.gif Essential Care su alavijais, nelabai ji man iš tiesų..
Atsakyti
Esu is tu naujokiu, kuri labai dziaugiasi atradusi sia paprasta bet toli grazu ne prasta kosmetika thumbup.gif

Noriu paklausti, gal kuri is jusu mergaiciu, esate sia kosmetika uzsisakinejusi is internetinio tinklapio http://agmija.webs.c...urasiberica.htm ?
Tiesiog domina atsiliepimai: ar prekes pristatomos be jokiu apgauliu, ar pati kokybe nenuvyle, t.y. tikra ir t.t.

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2010 10 21, 17:27)
Pabandžiau vakar prausimosi putas, veido, rankų kremus, tai keistas jausmas, pripratus buvau praustis visa apsiputojus, o šitos putos beveik neputoja, rodos susugeria į veidą, tarsi nebėr ką nuplauti  biggrin.gif Gal kiek odą sausina, bet turbūt natūralu, kai putos riebiai mišriai odai  g.gif

sausino tikriausiai todel, kad skirtos riebiai odai. Gal uzmatet ar yra sausai, jautriai odai?

As esu turejus krema rankoms, labai patiko. Gerai drekina, skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 10 29, 01:25)
Esu is tu naujokiu, kuri labai dziaugiasi atradusi sia paprasta bet toli grazu ne prasta kosmetika  thumbup.gif

Noriu paklausti, gal kuri is jusu mergaiciu, esate sia kosmetika uzsisakinejusi is internetinio tinklapio http://agmija.webs.c...urasiberica.htm ?
Tiesiog domina atsiliepimai: ar prekes pristatomos be jokiu apgauliu, ar pati kokybe nenuvyle, t.y. tikra ir t.t.

Aciu!  4u.gif

Aš bandžiau parašyti elektroninį laišką adresu,kuris nurodytas tinklalapyje, bet jokio atsakymo negavau schmoll.gif Ten tik info klausiau apie prekes,užsakymo nedariau,tai gal jei bandyt užsakinėt tai sureaguotų biggrin.gif Bet šiaip neapsimoka ten užsakinėt,yra tos kosmetikos daugelyje parduotuvių, Maximose pigiau nei Droguose ir Kosmadose mirksiukas.gif Aišku per internetą prekės dar kažkiek pigesnės,bet pripliusavus siuntos ar pristatymo kainą tai tas ant to išeina smile.gif

QUOTE(Saphia @ 2010 10 29, 01:59)
sausino tikriausiai todel, kad skirtos riebiai odai. Gal uzmatet ar yra sausai, jautriai odai?

As esu turejus krema rankoms, labai patiko. Gerai drekina, skaniai kvepia  wub.gif

net nežinau,ar yra kokių kitų rūšių tų prausiklių,jautriai odai tai ir aš pabandyčiau, kremu veidui jautriai odai esu labai patenkinta bigsmile.gif Šampūnas neutralus irgi labai patiko, dar balzamo sausiems plaukams uždedu, tai plaukai labai blizga, gerai šukuojami thumbup.gif Baltas kūno sviestas irgi geras,tepasi labai lengvai,atrodo,kad vandenuku tepu, iš pradžių pagalvojau,kad bus š...., bet oda tokia švelni liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2010 10 29, 09:50)
Šampūnas neutralus irgi labai patiko, dar balzamo sausiems plaukams uždedu, tai plaukai labai blizga, gerai šukuojami  thumbup.gif

o kokie tavo plaukai? as irgi gundausi siuo sampunu, bet atsilipiemai labai skirtingi: arba labai patinka, arba visai nepatinka.
Atsakyti
Jungiuosi prie NS produktu bandytoju 4u.gif
Prausimosi putas naudoju jau apie menesi-patinka.Prasidejus sildymui tik siektiek pasausina veido oda,bet nematau tame problemos,nes patepus NS serumu skirtu jautriai odai,iskart tas sausumo pojutis dingsta.Is naudotu sampunu labiausiai patinka dazytiems plaukams.Dar labai patinka naktinis kremas anti-age,toks lengvas gerai susigeriantis.Tik jei oda siektiek sausesne,geriau rinktis ka nors riebesnio,nei sis kremas 4u.gif
Atsakyti
Na sian jau antra diena tepu veida, vakar kol isigere, veidas buvo malonus, paskui vel issausejo, tai as dabar issispaudziu krema ant rankos, ilasinu laseli augalinio glicerino, ir tepu, atrodo kad daug geriau taip... bandau toliau ... 4u.gif bet dabar mano oda is proto eina, siaip ji misri ir poros linkusios kimstis, bet tuo paciu velniskai dehidratuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 10 29, 12:09)
o kokie tavo plaukai? as irgi gundausi siuo sampunu, bet atsilipiemai labai skirtingi: arba labai patinka, arba visai nepatinka.

manau, kad savo plaukus normaliems priskirčiau, nesiriebina per daug, bet ir nėra sausi, tai normalūs turbūt ax.gif
Atsakyti