Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(jurgga @ 2010 06 24, 21:49)
Aistų pakrantę pažiūrėkite  4u.gif  Ten filmuota Ali Bey viešbutyje.

o labai daug viesbucio matosi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 06 25, 09:39)
Šiemet patariu į jį dar nevažiuot. Nebent rugpjūčio mėnesį.
Apie šį viešbutį kol kas turiu mažai informacijos,juolab kad jį vis tiek prižiūri mano kolegė, o ne aš. Bet vandens parkas paliko didžiulį įspūdį thumbup.gif

Aha maciau nuotraukose vandens parka, ir vaiku baseinai patiko, maciau vienas vaiku baseinas ant smelio bigsmile.gif kitame laivas yra bigsmile.gif Nu jei turesi kokios info, pasidalink cia 4u.gif mes jei vaziuotume, tai tik rugsejo menesi, tai gal bus iki to kokiu atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 06 25, 11:04)
Aha maciau nuotraukose vandens parka, ir vaiku baseinai patiko, maciau vienas vaiku baseinas ant smelio bigsmile.gif kitame laivas yra bigsmile.gif  Nu jei turesi kokios info, pasidalink cia 4u.gif mes jei vaziuotume, tai tik rugsejo menesi, tai gal bus iki to kokiu atsiliepimu bigsmile.gif

man atrodo be baimes vaziuok wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 06 25, 10:35)
man atrodo be baimes vaziuok  wub.gif

ne schmoll.gif schmoll.gif viešbutis nėra pigus, švelniai tariant. be to, tik šiemet atidarytas, visai neseniai, todėl ne visos paslaugos yra teikiamos. Kas šiuo metu tikrai be priekaištų _ tai kambariai
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 06 25, 11:55)
ne schmoll.gif  schmoll.gif viešbutis nėra pigus, švelniai tariant. be to, tik šiemet atidarytas, visai neseniai, todėl ne visos paslaugos yra teikiamos. Kas šiuo metu tikrai be priekaištų _ tai kambariai

del paslaugu nesigincyju, bet manau be priekaistu bus kambariai, maistas, aptarnavimas... ax.gif
Atsakyti
Labutis. SMURKA, noriu paklausti koks oras konkreciai siuo metu. Mano mazoji yra Simenoj nuo vakar, tai taip liudnai sake, kad apsiniauke ir lietutis lyg lyja. Paziurejau orus tai rodo dar ir rytoj palis. Tai kazin kaip yra realiai?
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2010 06 25, 11:23)
Labutis. SMURKA, noriu paklausti koks oras konkreciai siuo metu. Mano mazoji yra Simenoj nuo vakar, tai taip liudnai sake, kad apsiniauke ir lietutis lyg lyja. Paziurejau orus tai rodo dar ir rytoj palis. Tai kazin kaip yra realiai?

nors as ne Smurka, bet oras tai malonus, zinoma ne karsciai debeseliu yra. Na toks lietuviskos vasaros oras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 06 25, 11:40)
nors as ne Smurka, bet oras tai malonus, zinoma ne karsciai debeseliu yra. Na toks lietuviskos vasaros oras smile.gif

Aisku. Aciu, nuraminot, o tai sakau taip lauke keliones, o tris dienas rodo lietu. Nemalonu, geriau jau karsta butu tai ji is vandens nelipa, jai tik 10 metu, labai nori nardyti biggrin.gif Kazkaip as darau isvadas, kad aplink Kemera orai labai permainingi. Gal kad kalnuota vietove. Esu jau ne karta pakliuvusi ir pati, kad nors viena diena lyja. Nemalonu, nes nera ka veikti.
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 06 25, 11:19)
del paslaugu nesigincyju, bet manau be priekaistu bus kambariai, maistas, aptarnavimas...  ax.gif

Kadangi žmonės ten važiuoja sumokėję didelius pinigus, jiems be priekaištų turi būti VISKAS. Kas iš to, kad kambariai puikūs, jei pro langus matysi pajuodusius darbininkus, tvarkančius aplinką? Todėl aš, pakalbėjusi su rusų gidu, kuris tame viešbutyje dirba, sakau, kad kol kas nuo šio viešbučio susilaikytumėte. Gal už mėsesiuko kalbėsiu kitaip, bet dabar dar ne schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Danačka @ 2010 06 25, 11:23)

Oras geras. Nepasisekė tik tiems, kas į Tahtali kalną susiruošė, ten viršūnėje debesėliai plaukioja. Šiuo metu saulė šviečia, nėra labai karšta, oras maudynėms ir deginimuisi tinkamas
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 06 25, 11:55)
Kadangi žmonės ten važiuoja sumokėję didelius pinigus, jiems be priekaištų turi būti VISKAS. Kas iš to, kad kambariai puikūs, jei pro langus matysi pajuodusius darbininkus, tvarkančius aplinką? Todėl aš, pakalbėjusi su rusų gidu, kuris tame viešbutyje dirba, sakau, kad kol kas nuo šio viešbučio susilaikytumėte. Gal už mėsesiuko kalbėsiu kitaip, bet dabar dar ne schmoll.gif

drinks_cheers.gif
dabar pagalvojau apie kuri mes cia viesbuti snekam, nes tas kur kaip suprantu aquaparkas didelis yra, tai jis nera naujas g.gif
http://www.teztour.l...91#block|prices
naujas sitas

Kuri Smurka turejai omenyje? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 25 birželio 2010 - 15:36
Sveiki 4u.gif

As su klausimu, jeigu pvz: nepatiks kambaris arba noresime grazesniu vaizdu pro langa pas ka kreiptis reikia ar galetu pakeisti kambari? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 06 25, 16:31)
drinks_cheers.gif
dabar pagalvojau apie kuri mes cia viesbuti snekam, nes tas kur kaip suprantu aquaparkas didelis yra, tai jis nera naujas g.gif
naujas sitas

Kuri Smurka turejai omenyje? ax.gif

Nei vieno, nei antro biggrin.gif Kalb4jau apie pati naujausia Tekirovoje,kuri tik siemet pastate, bet iki galo dar nebaige aplinkos tvarkyt
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 06 25, 18:09)
Sveiki  4u.gif

As su klausimu, jeigu pvz: nepatiks kambaris arba noresime grazesniu vaizdu pro langa pas ka kreiptis reikia ar galetu pakeisti kambari?  ax.gif

Kad to isvengtumete, dar Lietuvoje rekomenduoju primoketi papildomai uz kambari su vaizdu i jura ir bus ramu - privales toki duoti. O jei tai bus standartinis kambarys, tai nebent gera valia ji sutiktu pakeisti. Bet neprivalo.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 06 25, 20:56)
tašai ir vel nenuskilo - susals ir turkijoje paciame sezono ikarstyje  biggrin.gif

Tai kad cia tik vakare drebtelejo, diena visi pliaze gulejo. Oi, kaip gerai dabar, taip gaivu wub.gif Rytoj ne zenklo nebeliks, kad lijo irnesakyk.gif
Atsakyti