Sveiki. Grįžom iš Turkijos, gyvenom viešbutyje Meryan. Puikiai pailsėjom. Personalas puikus, neįkyrus.Apie maistą ir virtuvę - tik patys geriausi atsiliepimai. Viskas gražu, švaru, skanu... Rankšluosčių pilna. Per visas septynias dienas nereikėjo užsiiminėti jokių gultų (nei prie baseinų, nei prie jūros). Labai tiko ir patiko šeimos klubas vaikams. Vaikai kiaurą dieną turi veiklos (jei nešvykę kur į ekskursiją). Ramunė (Novaturo atstovė) labai moka bendrauti su vaikais, vaikai labai ją myli. Tiesiog sekioja iš paskos kaip uodegytė. Vyksta renginiai vakarais. Dėl vakarinių pasirodymų suaugusiems - na, jie mums neatrodė labai profesionalūs. Tokie saviveikliniai. Tai čia skonio dalykas. Bet tikrai buvo tokių, kuriems labai patiko. Mes nuo tų renginių susilaikėm. Bet tai tik smulkmena. Jei vėl tektų rinktis ekskursijas - važiuoti su Novaturo organizavimu ar su vietiniais - tikrai rinkčiausi tik Novaturo paslaugas. Buvau Hamame, vyras su vaiku buvo Džipų safari, o visi kartu plaukėm Žaliuoju kanjonu. Viešbučio kambarys erdvus, sutvarkytas, nors kambarinei po dolerį palikom tik tris pirmąsias dienas. Bet vistiek buvo paklota, pakeista, tvarkinga. Mūsų kambarys buvo į gatvės pusę, nebuvo vaizdo į jūrą, bet ir tai mums nesutrukdė gerai ilsėtis. Buvo tokių, kurie ėjo į registratūrą, prašė kambario į jūrą. Bet gi višbutis yra jau taip pstataytas, kad ne visi langai į jūrą. Kažkam reikia ir kitoje pusėje gyventi. Tai mes dėlto irgi nesukom sau galvos.
kiekvienam savo gal tau net nepatiktu ten kadangi man Bodrume atostogos buvo nuostabios, viskas be priekaistu, ispudziai patys geriausi, todel ir negalejau neisimyleti sios vietos
Viesbutyje pirkome ledus metaliniais eurais..................... Siandien vel nulijo, bet dabar fantastiskas gaivus oras, o vakar lijo iki nakties..............jokios lauko programos bet siandien jau gerai..... Gaila, kad antradieni jau namolio.........
kiekvienam savo gal tau net nepatiktu ten kadangi man Bodrume atostogos buvo nuostabios, viskas be priekaistu, ispudziai patys geriausi, todel ir negalejau neisimyleti sios vietos
Aš neišranki, man viskas patinka visada. Svarbu, kad patogumai būtų ir geras oras Tai db mąstau, kodėl kitą kartą nepabandžius šia kryptimi vykti tik man kažkaip rodos, kad ten vis tik kainos didesnės viešbučių
Viesbutyje pirkome ledus metaliniais eurais.....................
Siandien vel nulijo, bet dabar fantastiskas gaivus oras, o vakar lijo iki nakties..............jokios lauko programos bet siandien jau gerai.....
Gaila, kad antradieni jau namolio.........