Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Zitvil @ 2010 06 21, 19:13)
Papildyta:
na as ne Kufu ax.gif  bet del Royal Asarlic galiu atsakyti jei kas idomu ax.gif  nes atostogavau ten pries pora meteliu ax.gif ... jei su vaikuciais tai teritorija istikruhy nera didele, nera zaidimo aiksteliu ir panasiai... nors kas ilsisi Royal asarlic yra salia atrodo Asarlic beac ar kazkaip kitaip vadinasi jis maziau zvaigzduciu galima jo teritorija naudotis, ten truputi yra zaidimu vaikas... kambari mes turejom su daruge dideli pakankamai gera... maistas man kaip visada turkijoj skanu ir daug jo ax.gif  nezinau klauskit merginos kas aktualu papsakosiu, jei noresit oir nuotrauka imesiu  kokia ax.gif

Ačiū už atsakymą. O koks ten papludimys?
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 06 21, 19:39)
Ačiū už atsakymą. O koks ten papludimys?

nemoku pasakyti ale zvyras, smelis kazkas panasaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2010 06 21, 20:42)
nemoku pasakyti ale zvyras, smelis kazkas panasaus  ax.gif

googleje yra kiek nori gumbet pliazo fotkiu, daugmaz vaizda susidaryti imanoma
http://www.google.lt...h...t=0&ndsp=20
Papildyta:
QUOTE(xjurga @ 2010 06 21, 20:44)
Ačiū, reiškiasi Torba bus geriau šeimyniniam ramiam poilsiui.

ziurint kam ko reikia. man smagiau kai imanoma kazkur iseiti netoliese, taciau kitus labai gali nuvilti, juk miesto viesbuciu ir teritorija nera didele, ir surmulys aplink didesnis, pliazai gali buti mazesni.
Atsakyti
aciu, merginos thumbup.gif

nu tik tas 14 dienu man ramybes neduoda, su vaiku ar neatsibos, juk ekskursijas teks uzmirst rolleyes.gif

o kaip jura Gumbete, bangu turbut nebuna?
Zitvil, tikrai liuks tas palm garden, pagooglinau, bet pas mus nieks nesiulo g.gif
Paneles, o Bodrume yra parkeliu kad ramiai pasivaikstinet, ar tikras didmiestis? bandziau agenturoj paklaust, kiek ten zmoniu gyvena, tai pasimete pana, sako " daug" biggrin.gif
turgeliu vietiniu irgi yra, turbut? zodziu, Magnific labai " einamas" viesbutis, reik greit sprest, metausi, 7 ar 14 dienu, teisingai kazkas sake, kad del to ir nevaziuoja, kad nepatogus tas laikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 06 21, 21:39)

nu tik tas 14 dienu man ramybes neduoda, su vaiku ar neatsibos, juk ekskursijas teks uzmirst rolleyes.gif

Zitvil, tikrai liuks tas palm garden, pagooglinau, bet pas mus nieks nesiulo g.gif
Paneles, o Bodrume yra parkeliu kad ramiai pasivaikstinet, ar tikras didmiestis? bandziau agenturoj paklaust, kiek ten zmoniu gyvena, tai pasimete pana, sako " daug" biggrin.gif
turgeliu vietiniu irgi yra, turbut? zodziu, Magnific labai " einamas" viesbutis, reik greit sprest, metausi, 7 ar 14 dienu, teisingai kazkas sake, kad del to ir nevaziuoja, kad nepatogus tas laikas doh.gif

del parkeliu ir turgeliu neatsakysiu, bet paslampineti turesite kur. siaip mazi abu ir Gumbet ir Bodrumas. cia Gumbet panorama. Na, ar didelis atrodo? biggrin.gif fotkes nemetu, kad neistampytu puslapio smile.gif
http://www.bodrumtur...mbet-bodrum.jpg
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 06 21, 20:39)

kodel uzmirst ekskursijas? jei nori i Pamukale tai ten pats tas ... pats arciausias taskas is Bodrumo.. yra dar siaip nemazai irgi kur nukeliatuti... bet kadangi as tingine ax.gif tai bodrume jokiose ekskursijose nebuvau ax.gif .. aga zinau kad nieks nesiulo to pal garden, sakau ten atsiduriau per pazistama smile.gif ten tas viesbutis gerulis ir maistas geras blush2.gif ax.gif na Gumbete parkeliu nemaciau ax.gif o Bodrume tai manau turi but, cia cobre gales tau atsakyti ax.gif joo vietiniu turgeliu tikrai yra nusiramink smile.gif aga nepatogu nepatogu kaip as sakau 7 dienos man per mazai o 14 kaip ir per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 21, 20:47)
del parkeliu ir turgeliu neatsakysiu, bet paslampineti turesite kur. siaip mazi abu ir Gumbet ir Bodrumas. cia Gumbet panorama. Na, ar didelis atrodo?  biggrin.gif fotkes nemetu, kad neistampytu puslapio smile.gif
http://www.bodrumtur...mbet-bodrum.jpg

nea, nedidelis biggrin.gif beje, skaiciau, kad rugseji ten labai daug zmoniu, nes meno festivalis kazkoks, kazi, gal buvot kuri smile.gif
Atsakyti
Sveiki bigsmile.gif

liepos menesi su MB vykstam i Turkija meducio kopinet bigsmile.gif Alanija-Incekum kaip man paaiskino-tai Alanijos miestelis?? gal kazkas ten buvo ir turi daugiau info apie tai? Tai bus musu pirma kelione i Turkija ir apskritai i tolima uzsieni blush2.gif gyvensime Club Hotel Kosdere viesbutyje smile.gif gal yra buvusiu ten?? vaziuojam su Tez Tour ir tarp ju ekskursiju nematau pasiulymu i koki zaliaji kanjona nuvykti ar su laiveliais pasiplaukioti.. (prisiskaiciau apie sias ekskursijas SM forumuose wub.gif ) tai reikes pas vietinius pirktis.. ar ne labai rizikinga? g.gif

aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 06 21, 20:58)
nea, nedidelis biggrin.gif beje, skaiciau,  kad rugseji ten labai daug zmoniu, nes meno festivalis kazkoks, kazi, gal buvot kuri smile.gif

as buvau rugpjucio paskutine savaite nuo 24 iki 31 tai negaliu passkyt.. normaliai ten viskas man buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2010 06 18, 19:29)
Įdomu būtų sužinoti ar viešbučio teritorijoje parkelis yra?Ar kambariai pakankamai dideli,jei standartai?Ar lunaparkas mokamas? g.gif

ne, nera parkelio, taciau salia juros ilga grazi promenada, viskas salia. standartiniai koambariai - 40kv.m. vietos tikrai pakankamai. lunaparkas nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žadi @ 2010 06 21, 21:10)
Sveiki  bigsmile.gif

liepos menesi su MB  vykstam i Turkija meducio kopinet  bigsmile.gif Alanija-Incekum kaip man paaiskino-tai Alanijos miestelis??

tikrai ne miestelis, ten viesbuciu linija ir viskas, kas kelis km mecetes ir turgeliai 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot,kaip surasti Ginza travel .Į kurią pusę nuo Daimos reikia eiti.Taip noriu į hamamą pirma diena nueti wub.gif wub.gif nors kažkaip visada išeidavo tik ant rytojaus susitart g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 21 birželio 2010 - 21:21