QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 22, 21:10)
Oaze, tai bent tu brukstelk, ka tau Udrius pasakojo apie Daima. Nes jauciu, kad jo atsiliepimu dar ilgai teks laukti 

Na šiek tiek nuramino.Čia kopija iš skype Udriaus žodžių ,tikiosi ne nesupyks:mirksiukas:
Udrius: ne tai jei standartai tai i pursurius niekaip
Udrius: zodziu kai viesbutis atsidare pries 2 metus, tai 70 proc buvo vokieciai bet visa problema rusai esme tame kad elgiasi su maistu kaip idiotai prisikrauna lekstes arbuzu, suvalgo viena rieke ir visa kita ismeta su valgiais tas pats... desertu kalnai , suvalgo viska ir ismeta
Udrius: bet visada galima rasti iseiti : vakarienees tai po 9 val nebegausi nieko kebabu tai eiles buna siaip tai mesa riboja siek tiek, na del bulvyciu frry reikes eiliu palaukti, ne tik vista - buna ivairiai buvo pirma diena zuvis, antra kebabas, veliau saslykiukas dar veliau vel viskas is naujo...: arbuzu buvo navalom...ai del ekskursiju - drasiai imkite is vietiniu, serviso lygis tas pats Udrius: penktadieni turkiska naktis
čia tik atsakymai, bet manau viska suprasi.Nebijok aš tave sutiksiu ir pabaliavosim

Dabar kaip niekad laukių atostogų.Baigiasi ekzamenai, praktika reanimacijoje ,kuri mane labai paveikė.Ir dabar esu pasiruošusi gerai praleisti laiką Daima Resort