Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Cobre @ 2010 06 22, 10:49)
Man Bodrumas dar kol kas toks mielas, kad nenoreciau buti nuo jo toliau, kaip 10 min ejimo pesciomis  tongue.gif  biggrin.gif pageidautinas vaizdas i pili  tongue.gif Bet Samara is nuotrauku visai gerai atrodo, tai jei kam vaizdo i pili nereikia, tai visai  thumbup.gif  As vistik rinkciausi viesbuti Gumbet, bet kitam to nedrisciau rekomenduoti  blush2.gif

Man Bodrumas irgi labai mielas.. wub.gif wub.gif bet zinok kai savaite praleidau Torboj, tai jis net triuksmingas per daug pasirode doh.gif biggrin.gif O uztat Samara turi vaizda i dvyniu salas mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2010 06 22, 12:51)
Man Bodrumas irgi labai mielas.. wub.gif  wub.gif  bet zinok kai savaite praleidau Torboj, tai jis net triuksmingas per daug pasirode doh.gif  biggrin.gif O uztat Samara turi vaizda i dvyniu salas mirksiukas.gif  smile.gif

Tikriausiai tu teisi ir ta Torba labai miela. Bet.... man reikia to triuksmo, arba bent ... vaizdo i ji biggrin.gif Tiksliau siemet tikriausiai nereikia, o vat kitamet pamastysim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 22 birželio 2010 - 10:57
Ka tik su vyru snekejo, atrodo, kad tinklu pagavo OMARA bigsmile.gif bigsmile.gif , o tai butu man dovanele gimtadienio proga bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif seniai labai seniai svajojau apie tai.. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2010 06 22, 13:24)
Ka tik su vyru snekejo, atrodo, kad tinklu pagavo OMARA bigsmile.gif  bigsmile.gif , o tai butu man dovanele gimtadienio proga bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  seniai labai seniai svajojau apie tai.. rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Tai bent dovanele user posted image

Kufu, o tu i kuri kurorta skrendi?
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2010 06 22, 12:28)
Tai bent dovanele user posted image

Kufu, o tu i kuri kurorta skrendi?

I Bodruma wub.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2010 06 22, 13:00)
Diamond of Bodrum, 7 dienos 06 26 - 07 03 user posted image

Aaaa, matydavau sita viesbutukam is jachtos, nes jis netoli Halikarnaso diskotekos, o ten salia Halikarnaso jachtu prieplauka. Bet mums tai budavo sunku uzmigt.. aisku, mes visai salia tos diskotekos, viesbuty gal nesigirdes.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2010 06 22, 14:13)
Aaaa, matydavau sita viesbutukam is jachtos, nes jis netoli Halikarnaso diskotekos, o ten salia Halikarnaso jachtu prieplauka. Bet mums tai budavo sunku uzmigt.. aisku, mes visai salia tos diskotekos, viesbuty gal nesigirdes.. g.gif

Na tikesimes gal nebus problemu del to... user posted image
O tu kaip supratau pas vyra savo vyksti user posted image, tai ne viesbutyje apsistosi... Ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2010 06 22, 13:19)
Na tikesimes gal nebus problemu del to... user posted image
O tu kaip supratau pas vyra savo vyksti user posted image, tai ne viesbutyje apsistosi... Ar as klystu?

As tiesiu taikymu i jachta, vyras dirba kaip kapitonas jachtos.. ax.gif
Atsakyti
Kufu tai visam laikui iš Lietuvos? jau antroji forumietė Turkijoje gyvens cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 06 22, 14:25)
Kufu  tai visam  laikui iš  Lietuvos?    jau  antroji  forumietė  Turkijoje  gyvens cool.gif

Reikia gi kazkada su nuosavu vyru apsigyvent doh.gif biggrin.gif planas chuliganas - gyvent pagrinde Turkijoj, o rudeni-ziema porai menesiu grizt i Lietuva.. na bet dar reikia luktert. ax.gif Galesiu konsultacijas is Bodrumo vest cool.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 06 22, 15:25)
Kufu  tai visam  laikui iš  Lietuvos?    jau  antroji  forumietė  Turkijoje  gyvens cool.gif

Tik antroji? g.gif Jų yra geroookai daugiau
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 06 22, 14:47)

na aš jau žinau 3 merginas Smurka, Drutė ir dabar kufu rolleyes.gif
Atsakyti