Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Maserati @ 2010 07 02, 19:06)
Ismeginau siandien isgirtaji crazy about color shimmeri,tai ka galiu pasakyti,kad nieko gero man jis. Tikrai matosi pavieniai blizguciai (nors jie ir mazyciai,nekrenta labai i akis),bet nera to vidinio svytejimo,glow, koks buvo ikeltas nuotraukoje (tiesa,kad nuotraukos neatspindi kaip realiai ant odos atrodo)

Man tai zinok fainas.. bigsmile.gif nematau kol kas blizguciu schmoll.gif nors Moonlight irgi pamaciau tik po poros men blizgucius pavienius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 02, 19:44)
Man tai zinok fainas..  bigsmile.gif nematau kol kas blizguciu schmoll.gif nors Moonlight irgi pamaciau tik po poros men blizgucius pavienius  lotuliukas.gif

Na,tiesiog manes jis visai nesuzavejo smile.gif nesakau,kad blogas produktas ar ka,bet kazkaip noretusi subtilesnio svytejimo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 02, 20:00)
Na,tiesiog manes jis visai nesuzavejo smile.gif nesakau,kad blogas produktas ar ka,bet kazkaip noretusi subtilesnio svytejimo.  blush2.gif

Ne tai cia normalu.. smile.gif atvirai pasakius, as kai 1k pabandziau ant rankos nu patiko, bet nebuvo taip, kad oi imu is kart.. bet poto aciu Puikiausiajai, kad nepagailejo manes reklamos aukos ir va jau nusipirkau.. ir nesigailiu schmoll.gif nu blema fainas daiktas ant veiduko.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Zekit radau kur mergaite darosi makiaza ir naudoja Essence moonlight shimeri bigsmile.gif thumbup.gif
http://www.youtube.c...h?v=6K7Mc-hiaTQ
Atsakyti
Buvau parasius Eurokos laiska su klausimu ar bus "Surfer Babe" ir "Return to Paradise" kolekcijos, tai atsake, kad "Surfer Babe" nebus, o "Return to The Paradise" pasirodys liepos pabaigoj. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 02 liepos 2010 - 22:04
as vis dar nematau Eclipse unsure.gif snd kokiose 3 eurokosose buvau ir ir ir... nieko verysad.gif gal zino kada tiksliau ieskoti?
Atsakyti
Fairynlovely,
vienas puslapis atgal, ir ten parašyta, jog viena mama klausė, kada pasirodys „Eclipse“ ir atrašė, kad kitą savaitę.. smile.gif O jeigu nori tikslesnės info, parašyk į Eurokos.lt

Aš vakar irgi buvau nuėjus pasiklausti dėl „Eclipse“, o konsultantė lyg iš mėnulio iškritus: kas tokie? koks pavadinimas? juodi ar su pavadinimu? schmoll.gif
Dbr parašiau į Eurokos, lauksiu atsakymo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 07 03, 11:33)
Fairynlovely,
vienas puslapis atgal, ir ten parašyta, jog viena mama klausė, kada pasirodys „Eclipse“ ir atrašė, kad kitą savaitę.. smile.gif O jeigu nori tikslesnės info, parašyk į Eurokos.lt

Aš vakar irgi buvau nuėjus pasiklausti dėl „Eclipse“, o konsultantė lyg iš mėnulio iškritus: kas tokie? koks pavadinimas? juodi ar su pavadinimu? schmoll.gif
Dbr parašiau į Eurokos, lauksiu atsakymo.. smile.gif

taigi pasake - kita savaite, vos pora dienu liepos praejo, o jus jau ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2010 07 03, 12:44)
taigi pasake - kita savaite, vos pora dienu liepos praejo, o jus jau ieskot biggrin.gif

Hmm... O galvojau, jog turėtų pasirodyti per premjerą. Kosmetika/premjera... Bėje, Panevėžy per COSMO VIP Premjerą, dalino Eclipse šešėlius, tai manau pasiteirauti juk galima... smile.gif
Atsakyti
O gal galite parasyti kuriose eurokose tiksliai kaune yra to shimerio, susiviliojau ir as, bet nerandu, ar jis ne stende? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 07 03, 16:42)
O gal galite parasyti kuriose eurokose tiksliai kaune yra to shimerio, susiviliojau ir as, bet nerandu, ar jis ne stende?  g.gif

Praeitam psl parasiau kuriuose pardese yra sun deliciuos kolekcija.
Atsakyti
o tas shimeris tai crazy about colors rolleyes.gif ar cia ta pati kolekcija?
Atsakyti