Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(S@lsa @ 2010 07 03, 18:21)
o tas shimeris tai crazy about colors  rolleyes.gif  ar cia ta pati kolekcija?

Sorry, susimaisiau. biggrin.gif Crazy abvout colour irgi buvau idejus. Va cia galit paziuret ---- >>> http://www_eurokos_l...8/articleid/584 bigsmile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 07 03, 16:42)
O gal galite parasyti kuriose eurokose tiksliai kaune yra to shimerio, susiviliojau ir as, bet nerandu, ar jis ne stende?  g.gif

Tai gi galit paklaust pas konsultante jei nerandat.. smile.gif as savo pirkau prie iejimo buvo sudeta, centre prie fontano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 04 liepos 2010 - 19:02
Parasykit man i AZ, kas pirko plytele 1 nr. Ir jums netiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 04, 21:01)
Tai gi galit paklaust pas konsultante jei nerandat..  smile.gif as savo pirkau prie iejimo buvo sudeta, centre prie fontano

Paklausiau, atsakymas buvo viskas ka matot sudeta blink.gif Eurokos konsultantes tai patylesiu kokios...
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 07 05, 10:14)
Paklausiau, atsakymas buvo viskas ka matot sudeta  blink.gif  Eurokos konsultantes tai patylesiu kokios...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jo.. nieko naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 07 02, 18:20)
Merginos, cia yra parduotuviu sarasas, kuriose prekiaujama "Sun delicious" kolekcija. Gal kam pravers.  4u.gif

KAUNAS
Kuršių g.1 (PC"NORFA")

Nėra čia, šiandien buvau, vis dar Bohemia doh.gif
Atsakyti
AR YRA ESSENCE KOKIU PIGIU BORNZANTU? REIKIA KELIOM PROGOMS TIK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 05, 22:28)
AR YRA ESSENCE KOKIU PIGIU BORNZANTU? REIKIA KELIOM PROGOMS TIK  biggrin.gif

Kai kuriuose Eurokos yra dabar šitie po 6 lt (konkrečiai mačiau Kaune kalniečiu PC)

user posted image

Bei visur yra tokių (kaina virš 10 lt)

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 06, 09:11)
Kai kuriuose Eurokos yra dabar šitie po 6 lt (konkrečiai mačiau Kaune kalniečiu PC)

user posted image

Bei visur yra tokių (kaina virš 10 lt)

user posted image

user posted image

O tas po 6lt tiktu biggrin.gif Aciu 4u.gif Nereikia man nieko brangaus, kokius 2 kartus pasitepsiu 4u.gif Kazin Siauliuose yra g.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien Bohemia blizgu purskikli, tai visai nieko bus smile.gif O tas is SUN Club purskiklis ar suteikia truputi spalvos, ar ne? Man siandien konsultante sake kad suteikia, o is bohemia duoda tik blizgesi, tai ir nebezinojau, kuri imti, bet Bohemia purskiklis tik 3,99 tai paemiau ji. rolleyes.gif

Kas nusipirkote ta SUN Club purskikli, idekit kaip jis atrodo gyvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 06 29, 21:10)
Va taip atrodo o ant rankos jau įdėjau kaip.  smile.gif  Dar man reikės jų kelis nusipirkti  wub.gif  user posted image

Buvau 6dienį užbėgusi į eurokos'ą, tai pas mus irgi jau stovi ši kolekcija..Čiupinėtas šitas daiktas..bet kažkaip nedrysau jo iškart imti, nors lb traukė.. biggrin.gif
Bet žiūriu gražiai ant rankos atrodo bigsmile.gif teks bėgti čiupti jį..
Atsakyti