Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(patrakusi @ 2010 07 06, 20:57)
Buvau 6dienį užbėgusi į eurokos'ą, tai pas mus irgi jau stovi ši kolekcija..Čiupinėtas šitas daiktas..bet kažkaip nedrysau jo iškart imti, nors lb traukė.. biggrin.gif
Bet žiūriu gražiai ant rankos atrodo  bigsmile.gif teks bėgti čiupti jį..

Cia kaip ir as.. is pradziu neimiau, bet poto vis tiek nubegau nusipirkt lotuliukas.gif ir tikrai nesigailiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 06, 20:59)
Cia kaip ir as.. is pradziu neimiau, bet poto vis tiek nubegau nusipirkt lotuliukas.gif ir tikrai nesigailiu wub.gif

kazin dar yra? prireike ir man jau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintut77 @ 2010 07 06, 21:01)
kazin dar yra? prireike ir man jau... doh.gif

Manau, kad tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 06, 19:59)

As ciupinejau ir vistik kazkaip nepatiko man jis.. smile.gif
Bet kokia nesamone kad mazesniuose miestuose Sun Deliciuose kolekcija bus, o Panevezyje ne sad.gif noriu plyteles ir lupu blizgio tai turbut liksiu be ju sad.gif
Atsakyti
Išbandžiau akių mak. valiklį, kaina apie 7 lt, tai visai geras, puikiai nuvalo tušą smile.gif user posted image
nematau prasmės pirktį brangesnį ax.gif akių nedirgina, geras tikrai.
Atsakyti
Labai patiko skaistalai-simeris is Crazy about color smile.gif Spalva suteikia minimaliai, labiau spindesi 4u.gif Labai graziai atrodo thumbup.gif Pirkciau ir antra atsargai, bet norisi kitokiu spalvu, tai ieskosiu is Sun club simerio, gal nebus perdaug blizgus ax.gif
Atsakyti
Zekit bigsmile.gif bigsmile.gif Essence ta nauja blush lygina net su BB shimeriu.. ale tikrai panasus kokie.. jamsiu antra jauciu blink.gif aisku kokybe speju tikrai ne tokia gera biggrin.gif
http://www.beautyfre...r-blush-review/
Atsakyti
Nu ir reikėtų išsiversti ką rašo:) gal ten sako, kad pvz visiškai nepanašūs ar pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 07 08, 20:12)
Nu ir reikėtų išsiversti ką rašo:) gal ten sako, kad pvz visiškai nepanašūs ar pan g.gif

As apie ju isvaizdos panasuma sneku.. gi matos is foto kad labai panasus 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Trumpai apie ką ten rašo:

Visų pirma, tai priminė BB shimmerį. Pakavimas gan tvirto plastiko. Kas labiausiai patiko, tai tai, jog Essence shimmeris gali būti daugiafunkcinis - jeigu norite naudoti kaip highlighter'į tai naudokite viršutines spalvas, jei kaip skaistalus, naudokite spalvas žemiau. Ir žinoma, galima panaudoti visas spalvas, suteikiant veidui spindesio. Parodo, kokios spalvytės atskirai.
Produktas nėra ypatingai crazy spalvų, bet tinkamas vasarai. Spalvos gerai suderintos, gaivios. Merginai labiausiai patinka naudoti šį produktą kaip highlighter'į skruostikauliams. smile.gif

Ir galutinė išvada: Geras produktas vasarai už gerą kainą. smile.gif

Tikiuosi, bent kiek padėjo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joyy: 09 liepos 2010 - 10:46
Gal jau yra kur Eclipse serija? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 07 09, 13:32)
Gal jau yra kur Eclipse serija?  bigsmile.gif

As taip pat baisiai laukiu, bet dar niekur nemaciau wub.gif
Atsakyti