Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(amber123 @ 2010 06 19, 18:28)
O is dvispalviu jis tik vienas yra ane..  g.gif kaip plytele? Patiko? bigsmile.gif

taip, tik vienas dvispalvis yra
plitele blizgi 4u.gif patiko thumbup.gif as tai nemegstu matiniu skaistalu, bronzantu, tai man kaip tik blush2.gif plitelems buvo testeriukai, galima apziuret bus, gaila, kad kitom prekem ner
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 06 19, 23:46)
Kas pirkot iš Sun club kolekcijos, tai ji išdėliota prie Crazy about kolekcijos ar kažkur atskirai stende? smile.gif

As vakar pirkau sviesia plytele wub.gif
Tai bent jau Vilniaus Akropolyje Sun Club kolekcija buvo ant atskiro staliuko isdeliota,o Crazy about colors standartiskai buvo stende. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 06 20, 01:05)
Noriu paklausti, Clear&matt pudra maskuoja ar ne?.. g.gif
Beje, nauja temelė  thumbup.gif
Tiesa, Kissable_lips ar papirkai tuos dvispalvius rudus šešėlius?.. bigsmile.gif

Maskuoja nedaug, bet šiaip užtenka, visokias dėmeles pamaskuoja, tik man jau jinai šviesi pasidarė, reikės laukt rudens biggrin.gif
Nu dėl šešėlių tai norėjau kaip tik pasisakyt, buvau, apžiūrėjau juos, ir nepirkau doh.gif
Na spalvos ne tokios kokių tikėjausi, ruda su blizgučiais, o šviesią turiu namie vienoj paletėj, o rudų blizgių tai n namuose, ne tiek mano kiek mamos, tai ir susilaikiau nepirkus ax.gif
Džiaugiuos kad neprisipirkaliojau, geriau prilauksiu momento kai rasiu ko ieškau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 06 20, 01:05)

Ir gal kuri naudojote smokey eyes šešėlius?..Kokie atsiliepimai būtų?

Nepigmentuoti ...
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 20, 01:26)
dekui, bet mano plaukai tai nera grazus  blush2.gif pirkau dvi spalvytes 04 crazy me ir ant šešėlių:03 addicted to blue, kolkas abiem patenkinta, o kaip bus veliau. nzn :4u
user posted image berods pirmas (nr 04_ ir vidurinis (nr 04)

Kaip naudojat jus tuos piestukus? Ar vienus ar ant šešėlių? Nes aš mėgstu pabrėžt liniją su pieštuku, paderint prie aprangos, bet nelabai man jie laikosi..Todėl klausiu kaip dėl šių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2010 06 19, 19:05)
bet nėra labai tirštas,ar yra? g.gif aš tai rožinio noriu biggrin.gif

normalus nei tirstas nei skystas, gerai laikosi ant lupu.man patinka
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 20, 11:23)
Maskuoja nedaug, bet šiaip užtenka, visokias dėmeles pamaskuoja, tik man jau jinai šviesi pasidarė, reikės laukt rudens  biggrin.gif
Nu dėl šešėlių tai norėjau kaip tik pasisakyt, buvau, apžiūrėjau juos, ir nepirkau  doh.gif
Na spalvos ne tokios kokių tikėjausi, ruda su blizgučiais, o šviesią turiu namie vienoj paletėj, o rudų blizgių tai n namuose, ne tiek mano kiek mamos, tai ir susilaikiau nepirkus  ax.gif
Džiaugiuos kad neprisipirkaliojau, geriau prilauksiu momento kai rasiu ko ieškau ax.gif

Aiškus.. smile.gif nes aš irgi žiūrėjau vakar, tai man pasirodė kad lb blizgi ruda bus..o ir ne tokia graži kaip inete foto.. ax.gif tai irgi nekilo ranka paimti.. smile.gif
Atsakyti
Kissable_lips, puiki tema 4u.gif
Nebuvau ilgokai prie kompo (isvis be civilizacijos buvau galima sakyt biggrin.gif ), tai taip apsidziaugiau dabar, kai perskaiciau, kad pagaliau pasirode naujos kolekcijos wub.gif O Moletu Eurokose vis dar guli Moonlightas biggrin.gif Gaila tik kad sepeteliu nera ax.gif
Leksiu rytoj i artimiausia Eurokosa apziurinet kolekciju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaulių Akropoly tai tik Crazy about colour kolekcija yra, šiaip dar papildyti Catrice ir, rodos, Essence stendai jau buvusiais prekyboje gaminiais smile.gif

Pasiskaitinėjau šiek tiek, bet gal dar kas kokių atsiliepimų apie kompaktine Essence pudrą? http://www.essence.e...owd_06_N_08.png
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 06 20, 20:01)
Aiškus.. smile.gif nes aš irgi žiūrėjau vakar, tai man pasirodė kad lb blizgi ruda bus..o ir ne tokia graži kaip inete foto.. ax.gif tai irgi nekilo ranka paimti.. smile.gif

Internete tai svajonių spalva buvo biggrin.gif

QUOTE(Orestes @ 2010 06 20, 21:27)
Kissable_lips, puiki tema  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Ui! @ 2010 06 20, 22:19)
Pasiskaitinėjau šiek tiek, bet gal dar kas kokių atsiliepimų apie kompaktine Essence pudrą? http://www.essence.e...owd_06_N_08.png

Vidutinio maskavimo, matinė, gana taupiai naudojasi, man labai patinka, iš kompaktinės nieko daugiau ir nesitikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2010 06 20, 22:19)

Man tai ji thumbup.gif kaip ir rašė Kissable_lips maskuoja vidutiniškai, gal net sakyčiau silpnokai, tačiau veidukas tampa matinis..Pas mane oda riebi, tai ji man ideali. thumbup.gif

O aš norėjau paklausti, gal kas naudojote šią pudrą?..Ar tinka ji riebiai odai?..
user posted image

Beje, pasiskaičiau apie tai kas dedame į kosmetiką, tai žiūriu parabenai daug kur yra, o šioj kosmetikoj yra visokio šito brudo?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 06 21, 14:52)

Beje, pasiskaičiau apie tai kas dedame į kosmetiką, tai žiūriu parabenai daug kur yra, o šioj kosmetikoj yra visokio šito brudo?.. g.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti