Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(vida777 @ 2010 08 07, 10:11)
na nesuprantu as ... jei buto sienos ir grindys yra "sviesiu, pasteliniu, pieno putos atspalviu", tai cia jau Provansas  doh.gif ?

Ypatingai provansiškos miegamojo lubos doh.gif doh.gif Siaubas siaubas siaubas doh.gif
Atsakyti
Man grazios vonios grindys, maisytuvai, net po kriaukle kur matosi visi "pricindalai" sendinti. Grazus ranksluosciu laikikliai. Bet tos apsviestos nisos, stiklo blokeliu pertvara ir vel gi glamurines stiklines dureles man schmoll.gif
Miegamojo lubos tiesiog nuzude sad.gif
Nerzavejkine uzdanga prie dar neimontuotos virykles irgi sudarke visa vaizda.
Bet topinis tai man "provansiskiausias" ever stiklinis rasomasis stalas. Jauciu, kad ne tik be galo "grazu", bet dar ir tiek pat "praktiska"

Siaip, jeigu tai butu eilinio zmogelio sau kurtas interjeras tipo kaip man patinka - taip ir gyvenu - tai butu visai normalu. Bet kai zmogus samdosi dizaineri ir gauna stai toki "gaidi" - tai sorry. Aisku, kita vertus kita syki uzsakovas, kuris "geriau uz profesionala" ismano dizaina, uzsispyria tureti butent tokias nuostabias "provansines" lubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 06, 21:13)
....kol sukrovė stirtą indų, prisikaupusių per dieną doh.gif 

Cobre, kai išplaunu dedu į džiovyklę, kai ką iš kart į indaują  smile.gif

blink.gif o tai kur tie indai pries tai buvo blink.gif nu siaubas, tavo kaimyne kazka ryskiai ne taip daro, mes pavalgome ir sukrauname, dar vakarei nurenku jei kas lieka ant stalvirsiu, bet siaip nesuprantu as matyt kazko g.gif kodel iskart ne i indaplove sukraunama.

na va, matai, darai juk ta pati, ka daro zmones isimdami indus is indaploves. tik dziovykles nera mirksiukas.gif

QUOTE(Aga @ 2010 08 06, 21:52)
Labai daug kas skundžias indaplovėm. Draugė turi nepigią, beveik 5000 mokėjo, bet keikia į šuns dienas. Jei kas padžiūvę būna, nelabai nuplauna, dažnai tenka perplautt, ypač taures, įrankius.

Nei vienas neiskundzia, o is pazistamu tik vienetai kas neturi schmoll.gif , nebent kol nesureguliuoja nusipirke vandens kietumo. kai viskas atitaikoma, tada jokiu problemu schmoll.gif. mano AEG, mokejau virs 2000, bet jokiu nusiskundimu, skardas ir tas sukraunu, filtrus gartraukio irgi. Ir nelabai suprantu kam ten padziuti, gal ne kas diena jungia? g.gif As puoda tarkim nuo griukiu tai jei iskart neikisu, tada uzmerkiu trumpam, bet ta pati daryciau ir plaudama rankomis, tik kad po to jau tik vandeni ispilu ir kisu indaploven, ranku neslapinu net rolleyes.gif
tauriu irankiu NIEKADA neperplaunu. kazka ne taip daro vadinasi tavo drauge mirksiukas.gif
kazkada statybu temoje merginos skundesi, kad prastai kai kurioms plauna, tai paskui viena kitai patare, vandens kietuma atsireguliavo ir dabar sake, kad jokiu nusiskundimu tongue.gif
Viskas, daugiau nebekalbesiu ne i tema blush2.gif Persiprasau, kad uzvedziau tokia tema, tiesiog nustebau, kad kalbant apie krano vieta, tiek demesio skiriama buvo indu plovimui ir ziurejimui per langa blush2.gif pagalvojau, kad prie kriaukles ilgeliau niekada nepastoviu, vat ir uzklausiau blush2.gif mirksiukas.gif
perziurejau nuorodas. Idomybiu krautuveleje kokios kainos blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Mari @ 2010 08 07, 12:01)
Man grazios vonios grindys, maisytuvai, net po kriaukle kur matosi visi "pricindalai" sendinti. Grazus ranksluosciu laikikliai. Bet tos apsviestos nisos, stiklo blokeliu pertvara ir vel gi glamurines stiklines dureles man schmoll.gif
Bet topinis tai man "provansiskiausias" ever stiklinis rasomasis stalas. Jauciu, kad ne tik be galo "grazu", bet dar ir tiek pat "praktiska"

Siaip, jeigu tai butu eilinio zmogelio sau kurtas interjeras tipo kaip man patinka - taip ir gyvenu - tai butu visai normalu. Bet kai zmogus samdosi dizaineri ir gauna stai toki "gaidi" - tai sorry. Aisku, kita vertus kita syki uzsakovas, kuris "geriau uz profesionala" ismano dizaina, uzsispyria tureti butent tokias nuostabias "provansines" lubas  doh.gif

pasirasau po kiekvienu zodziu. kai kuriesi pats, tada tikrai ir klaidu neisvengi, jas padarai ir is nezinojimo ir samoningai. taciau kai dirba dizaineriai, tai tai tokie suviai pro sona man tiesiog siauba kelia, jie juk profesionalai. Na jei uzsakovas toks "kurybingas" pasitaiko, tada niekur nesidesi, taciau tokiu atveju, dizainerio vietoje as uzdrausciau skelbti savo pavarde prie nuotrauku, kad reputacijos nesigadinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 08 07, 08:08)
Na jei uzsakovas toks "kurybingas" pasitaiko, tada niekur nesidesi, taciau tokiu atveju, dizainerio vietoje as uzdrausciau skelbti savo pavarde prie nuotrauku, kad reputacijos nesigadinti  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 08 07, 10:11)
na nesuprantu as ... jei buto sienos ir grindys yra "sviesiu, pasteliniu, pieno putos atspalviu", tai cia jau Provansas  doh.gif ?

Ziuriu, kad dizaineriai, o ypac jauni, labai mixuoja stilius ir naudoja daug "madingu" detaliu, kurios tikrai neturi ypatingos isliekamosios vertes, o yra tik trumpalaikis mados kvyktelejimas. Ar del to, kad jauni (labiau traukia modernumas), ar todel, kad nera igimto, is kartos i karta paveldeto stiliaus jausmo. Ir "kuria" angliskus, prancuziskus interjerus be jokiu skrupulu  biggrin.gif .

pritariu nuomonei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 06, 20:41)

man zyliuko fainesnė rolleyes.gif

QUOTE(lairam @ 2010 08 06, 20:43)

Gal žinote, kokio firmos indaplovę turi Jūsų kaimynė? Gal indaplovė brokuota?

neįsivaiduoju, bet prie progos užklausiu ax.gif
Papildyta:

QUOTE(Cobre @ 2010 08 07, 11:08)
blink.gif  o tai kur tie indai pries tai buvo  blink.gif

nežinau, kaip savaitgaliais, bet vis tenka susimatyt po darbų, tai ta krūva susikaupia per dieną, kai auklė su dviem vaikais būna doh.gif

taip baigiam tą temą drinks_cheers.gif

Mergaitės, kiek bendrai jums kainavo pvz Nardi sendinta orkaite plius ant viršaus elektrinė įmontuojama viryklė??? Ir kokios firmos renkatės viršų?

Zyliuk, kokias plytutes virtuvėj klijuosit? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 08 07, 10:08)
perziurejau nuorodas. Idomybiu krautuveleje kokios kainos  blink.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif aš tą patį pagalvojau doh.gif narmalaliai... blink.gif

Zyliuk, labai graži man ta tavo dekoruota komoda iš JYSK wub.gif wub.gif Man labai užstrigo, nes nepatikėsi, aš jau aplink ją vaikštau antras mėnuo ir galvoju kažin jei nutepus ją tokiu pat laku kaip mes duris lakavom, tokia pat spalva, nes visur yra tamsiai rudos spalvos, tas lakas toks neblizgantis, specialiai medžiui. Nes mes patys duris darėmės, paprastas pušines blush2.gif Tai vat aš vis galvojau ir vis bijojau rizikuot, nes niekad nedariusi nieko, bet kai pamačiau tavo, pasirodo ,kad įmanoma padaryti tikrai kažką thumbup.gif Tik bijau sugadint unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 07 rugpjūčio 2010 - 18:36
QUOTE(Mari @ 2010 08 07, 11:01)

Siaip, jeigu tai butu eilinio zmogelio sau kurtas interjeras tipo kaip man patinka - taip ir gyvenu - tai butu visai normalu. Bet kai zmogus samdosi dizaineri ir gauna stai toki "gaidi" - tai sorry. Aisku, kita vertus kita syki uzsakovas, kuris "geriau uz profesionala" ismano dizaina, uzsispyria tureti butent tokias nuostabias "provansines" lubas  doh.gif

oi prisijuokiau is tokio taiklaus komentaro su labai gerais ivardijimais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as irgi i tas luba spazejau pazejau, nu tas ale zvaigzdetas dangus tai juoka sukele biggrin.gif
man irgi grazus ranksluosciu laikiklaiis , kriaukles apacia ir plyteles kur per virtuve eina. bet va ir sakau , pasisamdai dizaineri,, o gauni "gaidi" taiklaii pasakyta. ir turi but zmogau patenkintas, ir turi tuiket kad tai provancas "ale", bugi dizaineris pasake. sitam interjere man labai skirtingos erdves baldai, nera vientisumo. kazkur tamsus baldai numesti cia sviesus... ai nu ka gali zmogus sukurti jei kuri uz piniga ir kitam. tai ir kuri kad kuo greiciau ir viskas.

Papildyta:
QUOTE(plato @ 2010 08 07, 19:36)
drinks_cheers.gif aš tą patį pagalvojau doh.gif narmalaliai... blink.gif
Zyliuk, labai graži man ta tavo dekoruota komoda iš JYSK wub.gif  wub.gif  Man labai užstrigo, nes nepatikėsi, aš jau aplink ją vaikštau antras mėnuo ir galvoju kažin jei nutepus ją tokiu pat laku kaip mes duris lakavom, tokia pat spalva, nes visur yra tamsiai rudos spalvos, tas lakas toks neblizgantis, specialiai medžiui. Nes mes patys duris darėmės, paprastas pušines blush2.gif Tai vat aš vis galvojau ir vis bijojau rizikuot, nes niekad nedariusi nieko, bet kai pamačiau tavo, pasirodo ,kad įmanoma padaryti tikrai kažką thumbup.gif  Tik bijau sugadint unsure.gif

a ko cia bijot? na maniske pastovejo 2 metus musu bute nedekoruota, kai i nama veziausi, galvoju nu tikrai nestatysiu as jos niekur, bet va i darbo kambari perdekoruosiu bus liuks. tai ir pasiryzau. rezultatu patenkinta. o jeigu jus tik lakuot norit tai kogi bijot. rankelenes pritaikysit gal kokias grazesnes. pamatysit kaip smagu bus ziuret i ja paskui. ir savo darba matyt. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 07, 17:16)
man zyliuko fainesnė rolleyes.gif 

Mergaitės, kiek bendrai jums kainavo pvz Nardi sendinta orkaite plius ant viršaus elektrinė įmontuojama viryklė??? Ir kokios firmos renkatės viršų?

Zyliuk, kokias plytutes virtuvėj klijuosit?  g.gif

Nardi orkaite apie 1200, o kaitlente indukcine pas mus CANDy ermitazas ju turi, esu patenkinta, o kaina 1000 lt. kam moket uz varda 3500. na tiesiog mum pasiule gera kaina ir ne prasta kokybe.
del plyteliu, nzn dar ka klijuosiu, vis nenuvaziuoju issirinkti.
visiskai neturiu minties pazesiu pamatysiu patiks ir pajamsiu smile.gif
Atsakyti
O kaip jums tokios plytelės,?

user posted image

Esu laaabai panašias nusižiūrėjus dvarčionių keramikoj. Svarstau dėl dekoracijų plytelėse, ar imti paveiksliuką (iš šešių plytelių: ąsotėlis, vaisiai)ar kelias atskiras pamėtyti? o gal visai nereikia? g.gif ir kokia turėtų būti sienų spalva? daryti baltas ar dramblio kaulo?

Nors čia paveiksliukas nelabai žiūrisi schmoll.gif ir baldams trūksta sendinimo.
Atsakyti
jei daryciau pas save klasikine ar provansine virtuve, tai deciau paprasciausias kvadratines plyteles tik ne staciai,o rombais 4u.gif man taip daug idomiau, nei kas antrame interjere tos mazytes klasikines su piesinukais i tarpeli ax.gif blush2.gif ci ne klasikine virtuve, bet plytkos ideliotos rombais thumbup.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 07, 19:55)
a ko cia bijot? na maniske pastovejo 2 metus musu bute nedekoruota, kai i nama veziausi, galvoju nu tikrai nestatysiu as jos niekur, bet va i darbo kambari perdekoruosiu bus liuks. tai ir pasiryzau. rezultatu patenkinta. o jeigu jus tik lakuot norit tai kogi bijot. rankelenes pritaikysit gal kokias grazesnes.  pamatysit kaip smagu bus ziuret i ja paskui. ir savo darba matyt.  mirksiukas.gif

Ačiū tau labai už padrąsinimą ir už pavyzdžio pasidalinimą 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 07, 22:41)
jei daryciau pas save klasikine ar provansine virtuve, tai deciau paprasciausias kvadratines plyteles tik ne staciai,o rombais  4u.gif man taip daug idomiau, nei kas antrame interjere tos mazytes klasikines su piesinukais i tarpeli  ax.gif  blush2.gif ci ne klasikine virtuve, bet plytkos ideliotos rombais  thumbup.gif :
user posted image

nu va man irgi patinka sitaip. gal rimtai rast paprastas plyteles ir parombuot. bet smulkiu nenoriu.
AuŠraite man asmeniskai tos mazutes tokios jau nusibode ir tie piesinukai irgi man jau nuvalkiota. tokiu va jau tikrai nedeciau ax.gif
Atsakyti