QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 06, 21:13)
....kol sukrovė stirtą indų, prisikaupusių per dieną
Cobre, kai išplaunu dedu į džiovyklę, kai ką iš kart į indaują

o tai kur tie indai pries tai buvo

nu siaubas, tavo kaimyne kazka ryskiai ne taip daro, mes pavalgome ir sukrauname, dar vakarei nurenku jei kas lieka ant stalvirsiu, bet siaip nesuprantu as matyt kazko

kodel iskart ne i indaplove sukraunama.
na va, matai, darai juk ta pati, ka daro zmones isimdami indus is indaploves. tik dziovykles nera
QUOTE(Aga @ 2010 08 06, 21:52)
Labai daug kas skundžias indaplovėm. Draugė turi nepigią, beveik 5000 mokėjo, bet keikia į šuns dienas. Jei kas padžiūvę būna, nelabai nuplauna, dažnai tenka perplautt, ypač taures, įrankius.
Nei vienas neiskundzia, o is pazistamu tik vienetai kas neturi

, nebent kol nesureguliuoja nusipirke vandens kietumo. kai viskas atitaikoma, tada jokiu problemu

. mano AEG, mokejau virs 2000, bet jokiu nusiskundimu, skardas ir tas sukraunu, filtrus gartraukio irgi. Ir nelabai suprantu kam ten padziuti, gal ne kas diena jungia?

As puoda tarkim nuo griukiu tai jei iskart neikisu, tada uzmerkiu trumpam, bet ta pati daryciau ir plaudama rankomis, tik kad po to jau tik vandeni ispilu ir kisu indaploven, ranku neslapinu net
tauriu irankiu NIEKADA neperplaunu. kazka ne taip daro vadinasi tavo drauge
kazkada statybu temoje merginos skundesi, kad prastai kai kurioms plauna, tai paskui viena kitai patare, vandens kietuma atsireguliavo ir dabar sake, kad jokiu nusiskundimu
Viskas, daugiau nebekalbesiu ne i tema

Persiprasau, kad uzvedziau tokia tema, tiesiog nustebau, kad kalbant apie krano vieta, tiek demesio skiriama buvo indu plovimui ir ziurejimui per langa

pagalvojau, kad prie kriaukles ilgeliau niekada nepastoviu, vat ir uzklausiau
perziurejau nuorodas. Idomybiu krautuveleje kokios kainos
Papildyta:
QUOTE(Mari @ 2010 08 07, 12:01)
Man grazios vonios grindys, maisytuvai, net po kriaukle kur matosi visi "pricindalai" sendinti. Grazus ranksluosciu laikikliai. Bet tos apsviestos nisos, stiklo blokeliu pertvara ir vel gi glamurines stiklines dureles man

Miegamojo lubos tiesiog nuzude

Nerzavejkine uzdanga prie dar neimontuotos virykles irgi sudarke visa vaizda.
Bet topinis tai man "provansiskiausias" ever stiklinis rasomasis stalas. Jauciu, kad ne tik be galo "grazu", bet dar ir tiek pat "praktiska"
Siaip, jeigu tai butu eilinio zmogelio sau kurtas interjeras tipo kaip man patinka - taip ir gyvenu - tai butu visai normalu. Bet kai zmogus samdosi dizaineri ir gauna stai toki "gaidi" - tai sorry. Aisku, kita vertus kita syki uzsakovas, kuris "geriau uz profesionala" ismano dizaina, uzsispyria tureti butent tokias nuostabias "provansines" lubas
pasirasau po kiekvienu zodziu. kai kuriesi pats, tada tikrai ir klaidu neisvengi, jas padarai ir is nezinojimo ir samoningai. taciau kai dirba dizaineriai, tai tai tokie suviai pro sona man tiesiog siauba kelia, jie juk profesionalai. Na jei uzsakovas toks "kurybingas" pasitaiko, tada niekur nesidesi, taciau tokiu atveju, dizainerio vietoje as uzdrausciau skelbti savo pavarde prie nuotrauku, kad reputacijos nesigadinti