Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(vida777 @ 2010 08 09, 11:55)
mano svajoniu baldas darbo kambaryje, tik man labiau prie sirdies modelis su kojelemis, prie kurio galima butu patogiai sedeti ir kresla po juo pakisti:

Man pirmas irgi grazus mirksiukas.gif ieskau modelio kokio noreciau smile.gif
Atsakyti
sužinojau gamintojo pavadimima wink.gif Restart italai gamina pasakas biggrin.gif
gamina ne tik orkaites, gartraukius, šaldytuvus, kaitlentes, bet net ir keramikines kriaukles, plyteles... žiūrėkite katalogus- labai daug visko ... jei ką domins,tai galima bus pabandysi suorganizuoti atvežimą...
user posted image
user posted image
user posted image..
eina sau kaip gražu... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 09 rugpjūčio 2010 - 13:29
Va va as irgi dabar labai ieskau darbo staliuko. man sitas labai patinka. toki pagamint klausiau pas tuos kur virtuve darem 3000 lt . biski daug man. ieskosiu dar. bet man labai grazu tos lentyneles.
user posted image

jeigu darysiu toki, tuomet virs jo vistiek lentyneles kabinsiu.
user posted image

user posted image

sito kainyte 1900 ir parduoda antikvarogalerija.lt
user posted image
Papildyta:
o ji planuoju statyt ta darbo stala i kampa prie lango.
user posted image

nes toliau nuo lango bus komoda, kurios jau laukiu kol pagamins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 09 rugpjūčio 2010 - 18:12
dar va duris parodau, nieko blatno bet ir nereikia smile.gif
user posted image

user posted image

cia mano koridoriaus spinta, kartu darem su miegaojo smile.gif
user posted image

o cia va toki rakanda padovanojau vyrui. susikabint marskiniam kostiumui, kelnem. na pasiruost rubel;isu kitai darbo dienai kad galetu tvarkingai smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Zyliuk, o gal zinai kiek kainuotu ta konsole, kur pas Tave antram paveikslely su trim stalciukais ir dviem maziukais virsuj? Man gali buti visai be virsaus- noriu i miegamaji konsoles ala tualetinio staliuko, dar toki lengva foteliuka nusiziurejau butu man jaukus kampelis, kai atsiras vietos lovyte iskelus i maziaus kambari. 4u.gif

p.s. labai faina ta kabykla rubeliams wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 09 rugpjūčio 2010 - 18:39
QUOTE(paukstele @ 2010 08 09, 10:52)
Pasimečiau dėl buitinės technikos: Virtuviniai šviesūs, šaldytuvas baltas (kitas variantas negalimas), o orkaitę žadu dėti Nrdi sendinta ir virš jos gartraukį iš to komplekto rudą (nors jis man kažko ne prie širdies). Gal esat užmačiusios tokių "margų" variantų? kaip atrodytų? Orkaitė būtų lyg ir akcentas, o šaldytuvas stovi kampe toliua gal ir nekris į akis...  Pradžioj norėjau ir orkaitės baltos, ale retro, bet kažkiap mažas pasirinkimas...Ir tie gartraukiai balti, nelabai... Nu jau kaip sunku...

na tikrai kad nelengva drinks_cheers.gif o iš kur pirksit nardi?

QUOTE(zyliukas @ 2010 08 09, 19:34)
cia mano koridoriaus spinta, kartu darem su miegaojo smile.gif
user posted image

o cia va toki rakanda padovanojau vyrui. susikabint marskiniam kostiumui, kelnem. na pasiruost rubel;isu kitai darbo dienai kad galetu tvarkingai smile.gif

na man tokios spintos, tos durelės thumbup.gif o kas kitoj pusėje, priešais? ta prasme, dažėte, tapetavote? niekaip nesugalvoju, ką man daryti ax.gif

o rakandas tai labai fainas wub.gif iš kur pirkotės?
Papildyta:
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 09, 19:14)
Va va as irgi dabar labai ieskau darbo staliuko. man sitas labai patinka. toki pagamint klausiau pas tuos kur virtuve darem 3000 lt . biski daug man. ieskosiu dar. bet man labai grazu tos lentyneles.
user posted image

wub.gif ech unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušraitė: 09 rugpjūčio 2010 - 18:59
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 09, 20:01)
na tikrai kad nelengva  drinks_cheers.gif  o iš kur pirksit nardi?
na man tokios spintos, tos durelės  thumbup.gif  o kas kitoj pusėje, priešais? ta prasme, dažėte, tapetavote? niekaip nesugalvoju, ką man daryti ax.gif

o rakandas tai labai fainas  wub.gif  iš kur pirkotės?
Papildyta:
wub.gif ech  unsure.gif

ai ten dazyta siena ir viskas. nenorejau tapetuot kolidoriaus, nes greit nieko neliktu. vaikai ir siaip trintis.
rakanda pirkau EGOIST parduotuveje OZE, 2 aukste ten kur prisma.
aistukas oi ne tikrai nezinau, cia paveiksliukai is interneto platybiu. siaip daug ju yra ebay, bet va tie siuntimai biski problematiskai, arba brungu tada jau gaunasi.
Atsakyti
Aham, is irgi po ebaju paropinejau - net sirdis apsalo kiek ten visko ir kainos patrauklios. As dar ir po minkstus baldus dairausi, nes Lietuvoj su minkstais tai visiskas pravalas g.gif Bet va , tas atsisiuntimas... As kaip suprantu is kokios UK i Lietuva nelabai siuncia, o beto, jei viska sudetum tai kazi ar jau pigiau butu. Na , bet pasirinkimas kitas ten.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 09, 18:14)

jeigu darysiu toki, tuomet virs jo vistiek lentyneles kabinsiu.

As taipogi jau senokai paieskose biggrin.gif Vistik apsistojau ties siuo
user posted image
Jo funkcija kaip ir ne ta ax.gif , bet niekis pritaikysim irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 09 rugpjūčio 2010 - 21:50
[quote=zyliukas,2010 08 09, 19:34]
dar va duris parodau, nieko blatno bet ir nereikia smile.gif
user posted image

Zyliuk l.grazu smile.gif

niu va, pas mus irgi tokie tapetai svetaineje (viena siena dekoruota kaip akcentas) ir likusios sienos kremines-smelio (svelnios) spalvos, na ir durys sviesios (balta su kremo atspalviu), o grindys medaus spalvos raudonmedzio, ir va maaaastau ka daryt su baldeliais, sviesiu ko gero reik ieskoti, kai interjeras sviesus? unsure.gif

Patark Zyliuk ir kitos mielosios mamytes, kokius baldelius galima priderinti sviesioje svetaineje. Is pradziu masciau apie sviesia geleta sofa ir kitas kitos spalvos, bet kazin jau bus per daug tu geliu g.gif per daug akcentu biggrin.gif gal kur esat maciusios originaliu minkstu baldeliu.

veliau idesiu foto kai daugiau kas matysis interjere nes kol kas tai nera ka rodyt, tuscia smile.gif

jetau kaip sunku pas mus LT rasti ka nors originalaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianullka: 09 rugpjūčio 2010 - 22:07
QUOTE(aistukas @ 2010 08 09, 20:48)
Aham, is irgi po ebaju paropinejau - net sirdis apsalo kiek ten visko ir kainos patrauklios. As dar ir po minkstus baldus dairausi, nes Lietuvoj su minkstais tai visiskas pravalas  g.gif Bet va , tas atsisiuntimas... As kaip suprantu is kokios UK i Lietuva nelabai siuncia, o beto, jei viska sudetum tai kazi ar jau pigiau butu. Na , bet pasirinkimas kitas ten.

Kodėl neveža? Veža. Tik, kainos žinoma, ne tokios jau, kad būtų tas pats ar sofą ar nediduką siuntinuką parvežti smile.gif
Atsakyti
Zyliuk, kur duris gaminotes? Kokia kaina isejo? Labai grazios wub.gif
Atsakyti