Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(mamius @ 2010 08 20, 10:11)
Pas mus namuciuose yra visokiu siokiu tokiu menku pasikeitimu, papildymu, vis neprisiruosiu nufotkint.. Bet uztat tesiu pazada ir dedu musu svajoniu keliones nuotraukas jums smile.gif Specialiai i si albuma sukeliau foto, kurias darem tam, kad atsimintume kokioj pasakoj buvom  tongue.gif  Abu su vyru buvom ikrite i detaliu, vaizdu, grozio fiksavima, siek tiek bandau perteikti ir jums. V

Lauksime parodant namucius 4u.gif
Is nuotrauku man isimine levandu laukai, meskiukai languose, vynine. smile.gif Isivaizduoju, kad smagi kelione buvo.
Panasius vaizdus maciau is vyro darytu nuotrauku Ispanijoje. Jis namo numerius panasius nupirko, vienoj foto matosi pas jus. Kai ismoksiu idet foto i foruma, parodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 20, 11:06)
Bežiūrint intuityviai man vis užkliūdavo šie šviestuvai

Sviestuvu abu variantai neblogi, bet as uz blizgu nikeli, nes visi ciaupai, dusas ir dekoro detales manau bus nikeliuoti (balto metalo ar gelsvu nelabai maciau).
Jei yra galimybe, pries perkant butinai reiktu paziureti kaip jie dega - kokio intensyvumo sviesa skleidzia! Nes ner blogiau kai sviesa blanki, jos lyg mazoka-tai prades erzinti, ypac grazinantis mirksiukas.gif
Del spintos aukscio - ji gali buti auksta, iki lubu, bet tada turi su jomis susilieti bendru lubu apvadu, bei tureti dureles nuo dulkiu:
user posted image Kitas dalykas, jei spinta "isaugs" iki lubu, tada ir ant lango uzuolaida butu graziau "auksta", krentanti nuo palubes, tokio stiliaus kaip kad duso uzuolaidele.
O jei tai bus elementari spinta is plokstes, jos ugio uzteks iki lango virsaus, tada ir romanete tiks, nes jis irgi prasides ties lango virsumi:
user posted image
Man graziausias variantas butu (bet jis mazai tiketinas) - paieskoti sviesios klasikines nedideles spintos ar spinteles, i kuria galetu tilpti sklbimo masina ir kiti daikciukai wub.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 rugpjūčio 2010 - 10:46
QUOTE(mamius @ 2010 08 20, 10:11)
Sveikutes smile.gif
Taip senai berasiau, bet prisipazinsiu jog skaitau kiekviena  miela diena, is visos sirdies zaviuosi Zyliuko namukais, ir visu jusu idejom - ir svarbiausia noru gyventi graziau, kitaip, savaip smile.gif

Pas mus namuciuose yra visokiu siokiu tokiu menku pasikeitimu, papildymu, vis neprisiruosiu nufotkint.. Bet uztat tesiu pazada ir dedu musu svajoniu keliones nuotraukas jums smile.gif Specialiai i si albuma sukeliau foto, kurias darem tam, kad atsimintume kokioj pasakoj buvom  tongue.gif  Abu su vyru buvom ikrite i detaliu, vaizdu, grozio fiksavima, siek tiek bandau perteikti ir jums. Va Provansas

O bendri ispudziai tokie - mano "zurnalinis ir kataloginis" Provanso suvokimas siek tiek pasikeite. Mes gyvenom paciam to regiono viduryje, ir keliavom 200-300 km spinduliu. Todel mano matytas Provansas - labiau zemiskas nei prabangus, toks valstietiskai siltas ir paprastas. To baltumo, kurio tikejausi ir troskau, neradau. Daugiau spalvu, naturaliai nubalusio medzio, senove dvelkianciu namuku. Vidaus interjeru ne tiek daug ir matem, buvom isiprase pas keleta vynininiu savininku i ju dvariukus  tongue.gif 

Linkejimai,

mamius

p.s. jeigu domintu pati kelione, rasykit kam idomu, prijungsiu prie FB albumo smile.gif
nuostabios nuotraukos thumbup.gif lyk buciau nusikelus i Provansa
Atsakyti
gal turite idėjų kur kaune būtų galima rasti miegamojo spinta klasikinę, būtų gerai masyvo bet nebūtinai g.gif
Atsakyti
aš dar zyliuką patrukdysiu ax.gif

dažyti reikia voleliu ar teptuku?
Atsakyti
QUOTE(gera_lengva @ 2010 08 20, 17:02)
gal turite idėjų kur kaune būtų galima rasti miegamojo spinta klasikinę, būtų gerai masyvo bet nebūtinai g.gif

Tikra klasikinė lova - antikvarinė lova. Dabar kaip tik vyksta sendaikčių mugė, bet ten lietuviškų baldų labai nedaug. Pirkėjų - dar mažiau.
Atsakyti
QUOTE(gera_lengva @ 2010 08 20, 16:02)

Pasiziurekit cia, gal rasit kazka idomaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2010 08 20, 16:24)
aš dar zyliuką patrukdysiu  ax.gif

dažyti reikia voleliu ar teptuku?

an tepuk nelabai patinka. megstu geraiu teptuke ir per kelis kartus. Teptuko potepiai savotiskas dekoras baldui smile.gif
na jsi tokio tikrumo duoda, naturalumo. na ranku darbas gi smile.gif
Atsakyti
Sveikute.
Gal mergytes zinot kas galetu pagaminti minksta balda. nuo....iki.
klausiau vieno kuris daro minkstus baldus tai pasake kad padarys tik minksta dali, o pati visa rema reik kad kazkas padarytu atskirai.
va ko noriu, nuotrauka is zurnalo perfotografuota. nu dabar uzsimaniau noriu tik tokios sofos nors tu ka.
gal kas galit pagelbet?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 26, 09:51)
Sveikute.
klausiau vieno kuris daro minkstus baldus tai pasake kad padarys tik minksta dali, o pati visa rema reik kad kazkas padarytu atskirai.
va ko noriu, nuotrauka is zurnalo perfotografuota. nu dabar uzsimaniau noriu tik tokios sofos nors tu ka.
gal kas galit pagelbet?

Gal pabandykit kreiptis i alksnio baldus, mes uzsisakem pas juos lova, ateityje planuoju darytis tualetini staliuka, tai pasake, kad galiu ar nuotraukua atsinest, ar net pati eskiza pasidaryt, viska igyvendins. Man nebloga atrodo ju kokybe, medzio masyvo baldai, sendina, gali su paraizymais padaryti 4u.gif
O gal galetu padaryti tie, kurie jums virtuve gamino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 26 rugpjūčio 2010 - 09:28
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 26, 10:51)

Labukas lotuliukas.gif
Namai Jūsų, zyliuk, nuostabūs:)
Viskas labai patiko, jeigu leisit pasakysiu keletą minčių:
- plyteles prie židinio labai saugokite, nes mes patys esam jomis iškloję vonią - nepasižymi kokybe, laikui bėgant trinasi siūlės;
- virtuvė tiesiog tobula, bet paveikslas mano akiai per ryškus, beje, kas liečia lentynėlę virš salos - ji labai gerai žiūrisi:)
- miegamojo spinta nereali, bet va veidrodį dėčiau ant žemės ir atremčiau į sieną, tada ir prie jungiklio lengvai eitų prieiti ir apskritai lengviau atrodytų...
- darbo kambaryje uzuolaidų viršų daryčiau su surišamais kaspinėliais - buntukais (kurie, mano manymu, priduoda jaukumo ir žaismingumo), o metalinių lentynėlių nedažyčiau baltai - tiesiog dėl įvairovės, nes jau ir taip daug baltos spalvos vyrauja namuose, kas be abejo labai miela, šilta r jauku;
Na, o šiaip - tikrai sveikinu Jus šitaip gražiai, tiesiog tobulai įsirengus namus ir su nekantrumu lauksiu sekančių foto ir gerų idėjų. Sėkmės Jums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 06, 18:50)
vaidrodis jau isitaise ant zidinio smile.gif
user posted image

Zyliuk,
kur pirkot tą vazą, į kurią orchidėja įstatyta? Labai ieškau tokio daikto g.gif
Atsakyti