Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Zyliuk, sekmės įgyvendinant savo svajonę 4u.gif

Mergiukai pasakykit kur gauti maišytuvų tiek vonioj, tiek virtuvėj už padorią kainą? g.gif

Mes paskendę remontuose, labai mažai laiko sprendimams, įtariu kai kur galėjom ir nusigrybauti blush2.gif gaila neturiu to įgimto stiliaus pajautimo jausmo kaip pavyzdžiui Zyliukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2010 08 27, 18:18)
Zyliuk,
kur pirkot tą vazą, į kurią orchidėja įstatyta? Labai ieškau tokio daikto  g.gif

Panasias maciau Thomas Philips parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
kur pirkot tą vazą, į kurią orchidėja įstatyta?

Nepasakysiu kurioj tiksliai, bet interjero parduotuvėse tikrai tokių yra.

Papildyta:

Ir dar pora klausimėlių Zyliukui blush2.gif (gal ir kitoms pravers ).

Apžiūrėjau Senukuose tas plokštes, iš kurių pas jus miegamojo spinta padaryta. Man jos pasirodė nelabai tvirtos, ta prasme tos grotelės g.gif O kaip yra iš tikrųjų? Ar pas jus viskas gerai?

Aš galvojau daryt iš jų spintelę vonioj, bet abejoju dėl drėgmės patekimo į ją per tas groteles. Paprotinkit kas nors mane šiuo klausimu rolleyes.gif

Ir dar reikia stumdomos spintos ale sendintos (irgi kažkas tokio kaip pas Zyliuką virtuvės baldai). Bet greičiausiai tokios, kad būtų su karūna, neis padaryti. Ir apskritai kažin kaip vaizdelis būtų tokios stumdomos spintos (bėda, kad atidaroma toje vietoje, kur mna reikia, netelpa).

Lauksiu pasidalinimo patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(renamej @ 2010 08 27, 12:57)
Labukas lotuliukas.gif
Namai Jūsų, zyliuk, nuostabūs:)
Viskas labai patiko, jeigu leisit pasakysiu keletą minčių:
- plyteles prie židinio labai saugokite, nes mes patys esam jomis iškloję vonią - nepasižymi kokybe, laikui bėgant trinasi siūlės;
- virtuvė tiesiog tobula, bet paveikslas mano akiai per ryškus, beje, kas liečia lentynėlę virš salos - ji labai gerai žiūrisi:)
- miegamojo spinta nereali, bet va veidrodį dėčiau ant žemės ir atremčiau į sieną, tada ir prie jungiklio lengvai eitų prieiti ir apskritai lengviau atrodytų...
- darbo kambaryje uzuolaidų viršų daryčiau su surišamais kaspinėliais - buntukais (kurie, mano manymu, priduoda jaukumo ir žaismingumo), o metalinių lentynėlių nedažyčiau baltai - tiesiog dėl įvairovės, nes jau ir taip daug baltos spalvos vyrauja namuose, kas be abejo labai miela, šilta r jauku;
Na, o šiaip - tikrai sveikinu Jus šitaip gražiai, tiesiog tobulai įsirengus namus ir su nekantrumu lauksiu sekančių foto ir gerų idėjų. Sėkmės Jums  thumbup.gif

sveiki, labai dekui uz mintis, kai kurios tikrai man patinka smile.gif
pvz. del lentynu nedazymo smile.gif vargas nukrenta man smile.gif
del plyteliu tai jo pirkom senukuose nebrangias tokias, bet ai tiek ju ten ir yra. del darbo kambario uzuolaidu, na gal ir grazu tie kaspinukai , bet uzuolaidos tokiso jau buvo, nebent nuardyt, na kazkada veliau. dabar kaip tik dukrytes kambary darom uzuolaidas su kaspinukais. parodysiu kai turesim.
del veidrodzio mintis gera, bet visalaik bijociau kad jis man nuciuos arba ant vaiku uzkris, tai gal tegu kabo smile.gif
bet tikrai dekui uz pastebejimus. ai va paveikslas man jis irgi per ryskus, na bet kaip ji pablukint? as irgi norejau to, bet net mano dazytojas freskininkas pabijojo jam kazka daryt dar.
tai va kaba toks ryskus. gal ateity kazka as jam padarysiu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2010 08 27, 18:18)
Zyliuk,
kur pirkot tą vazą, į kurią orchidėja įstatyta? Labai ieškau tokio daikto  g.gif

aha Tome philips pirkau. bet va Ukmerges jau tokiu nebuvo ir labai ieskojau, bet va zirmunu dar drauge aptiko tai ciupau. bet vos kelios buvo sad.gif cia as ap[ie Vilniu kalbu
Papildyta:
QUOTE(Aušraitė @ 2010 08 27, 21:57)
Zyliuk, sekmės įgyvendinant savo svajonę  4u.gif

Mergiukai pasakykit kur gauti maišytuvų tiek vonioj, tiek virtuvėj už padorią kainą? g.gif

Mes paskendę remontuose, labai mažai laiko sprendimams, įtariu kai kur galėjom ir nusigrybauti  blush2.gif  gaila neturiu to įgimto stiliaus pajautimo jausmo kaip pavyzdžiui Zyliukas  ax.gif

Na as labai rekomenduoju Bugnatesse firmos maisytuvus pirkt Vonia.lt parduotuveje, Domus galerijoj. Kainos geros grosis neispasakytas. Italiski. Visokiu metalu atspalviu yra.

Papildyta:
QUOTE(Juma81 @ 2010 08 28, 11:45)

Papildyta:

Ir dar pora klausimėlių Zyliukui  blush2.gif (gal ir kitoms pravers ).

Apžiūrėjau Senukuose tas plokštes, iš kurių pas jus miegamojo spinta padaryta. Man jos pasirodė nelabai tvirtos, ta prasme tos grotelės  g.gif O kaip yra iš tikrųjų? Ar pas jus viskas gerai?

Aš galvojau daryt iš jų spintelę vonioj, bet abejoju dėl drėgmės patekimo į ją per tas groteles. Paprotinkit kas nors mane šiuo klausimu  rolleyes.gif

Ir dar reikia stumdomos spintos ale sendintos (irgi kažkas tokio kaip pas Zyliuką virtuvės baldai). Bet greičiausiai tokios, kad būtų su karūna, neis padaryti. Ir apskritai kažin kaip vaizdelis būtų tokios stumdomos spintos (bėda, kad atidaroma toje vietoje, kur mna reikia, netelpa).

Lauksiu pasidalinimo patirtimi.

Na tos durys aisku nera super duper. gi pusis pigiausias medis. bet vaizdas mane tenkina, del tvirtumo, na jeigu koks prigeres dede virstu i jas tai gal is suluztu, bet siaip viskas gan gerai su jom. kolkas nesiskundziam. del vonios spintukes manau tikrai galit daryt, kiek ten tos dregmes jau buna, gi nesiparinat garuose. galit padengt kokiu impregnantu ar kazkuom nuo dregmes. ir nudazyt. Ne karta esu maciusi vonioj tokias.
Del klasikines stumdomos spintos... na gal ir keistai atrodys, bet jei nera iseities kitos manau vaizdo tikrai nesugadins. Bus ale moderni klasika. as va nenorejau stumdomu, bet manau nieko prasto tikrai.
Atsakyti
Dar klausimėlis, gal kas patartumėt, kaip valyti smarkiai apsinešusį krištolinį sietyną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2010 08 27, 17:18)

oi, ir as tokia pernai Thomas Philips uz 5 € pirkau lotuliukas.gif .

QUOTE(Juma81 @ 2010 08 28, 10:45)

sendinta stumdomomis durimis spinta gal labai blogai neatrodytu, bet tada, mano nuomone, nereiketu deti bent jau karunos ir stiklo per visas duris, kas budinga modernioms spintoms ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 30 rugpjūčio 2010 - 11:43
QUOTE(vida777 @ 2010 08 30, 13:43)

sendinta stumdomomis durimis spinta gal labai blogai neatrodytu, bet tada, mano nuomone, nereiketu deti bent jau karunos ir stiklo per visas duris, kas budinga modernioms spintoms  ax.gif .

Oi stiklo tai tikrai ne, bet karūnos norėčiau blush2.gif Dar galvoju apie tokį variantą - daryt stumdomą, bet neintegruojamą spintą. Tada ir karūna būtų savo vietoj lotuliukas.gif Tik baisiai nemėgstu dulkių kaupimosi ir valymo virš spintų doh.gif
Atsakyti
Man tai ir čia spinta neblogai įsipaišė, nors ir stumdomomis durimis ir netgi su veidrodžiais... 4u.gif
spinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 01 rugsėjo 2010 - 08:09
konfetee - ir man sitas variantas visai patiko. 4u.gif Ir isvis gan vykes ten pertvarkymas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 09 01, 10:08)
Man tai ir čia spinta neblogai įsipaišė, nors ir stumdomomis durimis ir netgi su veidrodžiais...  4u.gif
spinta

Kažkaip panašiai ir įsivaizduoju techninį sprendimą. Manau, kad klasikiniam vaizdui nebaisiai kenkia. Be to, aš naujo ir seno derinimo šalininkė, tai bus kaip tik "į temą" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mari @ 2010 09 01, 10:10)
konfetee - ir man sitas variantas visai patiko.  4u.gif Ir isvis gan vykes ten pertvarkymas buvo  thumbup.gif

O apie kokį petvarkymą kalbat? Prašom plačiau 4u.gif Įdomu pasidarė...
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2010 09 01, 14:03)

O apie kokį petvarkymą kalbat? Prašom plačiau  4u.gif Įdomu pasidarė...

http://www.peredelka...6080_index.html

Paspauskit ant "interaktyvnij tur..."
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2010 08 28, 11:45)

QUOTE(zyliukas @ 2010 08 29, 22:49)
Tome philips pirkau. bet va Ukmerges jau tokiu nebuvo ir labai ieskojau, bet va zirmunu dar drauge aptiko tai ciupau. bet vos kelios buvo sad.gif cia as ap[ie Vilniu kalbu

Vakar buvau T. Philips - nėra, Panoramoje kelis skyrius su panašiom prekėm apžiūrėjau - nėra. Buvau Shettelinge - nėra. Yra panašios, bet tamsios ir be paraitymų. Pardavėja sakė, kad buvo anksčiau, bet išpirktos. Nusipirkau vienam vazonėliui įstatyti, dviems - vis dar ieškosiu bigsmile.gif
Atsakyti