Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Zyliuk, nuostabūs, jaukūs namai smile.gif 4u.gif Šaunuoliai jūs.

Norėjau paklausti. Pirmoje nuotraukoje kur židinys, matosi ir sienų kampas. Labai gražu. Kas ten joms padaryta? Dažyta? Tapetai?
Atsakyti
Zyliuk,veidrodis wub.gif turiu tokiu gal 3 ar 4,gera ideja,reikes pas sava pabandyti g.gif ,o zadejai paveiksla ten deti,pameni?saunu,kad moki taip pasidaryti,padazyti,dekupuoti.
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2010 07 06, 21:31)
Zyliuk, nuostabūs, jaukūs namai smile.gif  4u.gif Šaunuoliai jūs.

Norėjau paklausti. Pirmoje nuotraukoje kur židinys, matosi ir sienų kampas. Labai gražu. Kas ten joms padaryta? Dažyta? Tapetai?

taip ten siena dazyta, matyt nematet mano nuotraukyciu kur matosi sitas dazymas geriau, va cia prie laiptu gerai matosi, o salone tai tik tie krastai tamsesni visa kita baltai sendintai dazyta.
user posted image
va cia baltoji siena matosi smile.gif
user posted image

QUOTE(elitarai @ 2010 07 06, 22:04)
Zyliuk,veidrodis wub.gif turiu tokiu gal 3 ar 4,gera ideja,reikes pas sava pabandyti g.gif ,o zadejai paveiksla ten deti,pameni?saunu,kad moki taip pasidaryti,padazyti,dekupuoti.

daug kur klasikiniuose interjeruose matydavau veidrodzius ant zidiniu, man labai patiko, tai kazkaip taip ir nusprendziau, juolabiau kai tinkama rema radau. o paveikslas bus virtuves zonoj, nes kaip bebutu keista atrodo dideliuose namuose, bet paveikslui sitam visai daugiau nera vietos smile.gif
jis gan ryskus, tai visur labai pjaunasi smile.gif
Atsakyti
Zyliuk - o galima kiek issamiau apie tuos dazus: kas, kur ir uz kiek? Mat as tik is Tex-color radau, bet ten bais brUngu. Ar dazet patys? Ar dazu atstovu meistrai?
As dedu lentynai pliusa wink.gif
Atsakyti
Na Zyliuk, tu saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
o suoliuka as toki i garaza isnesiau g.gif
tu ji pasiausiai, dazei ir trynei? labai smalsu kaip tu tai darei?
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 07 06, 22:39)
Zyliuk - o galima kiek issamiau apie tuos dazus: kas, kur ir uz kiek? Mat as tik is Tex-color radau, bet ten bais brUngu. Ar dazet patys? Ar dazu atstovu meistrai?
As dedu lentynai pliusa wink.gif

Radau toki dazytoja, jis baiges freska, tai moka tokius visokius enobinius efektus isgauti, kvadrato kaina tokio dazymo 20 lt. dazai musu. O pirko jis paprastus dazus ir rotbanda naudojo, dare struktura ir daze ten visaip, slifavo su kempinelem ir pan. jeigu pirkt dazus skirtus tokiam dazymui, kur ten jau nereik rotbandu , na nelabai zinau as ten, bet jis sake tai tuomet brangu gaunasi labai. Jis mum padare su paprastom medziagom bet tikrai grazu efekta. Miegamajam labai grazios sienos. tik nuotraukose nesimato niekaip.
praktiskai visur tokios sienos pas mane, vienur lengvesnis strukturinimas, kitur stipresnis.

QUOTE(vilke74 @ 2010 07 07, 05:18)
Na Zyliuk, tu saunuole  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif
o suoliuka as toki i garaza  isnesiau  g.gif
tu ji pasiausiai, dazei ir trynei? labai smalsu kaip tu tai darei?

greit neskite is garazo namo ta suoliuka biggrin.gif biggrin.gif
jo ji galima pasiausti, as turiu aparaciuka toki slifavimo. ir dazau. kelis kartus daziau, na po apacia kantelisu vasku trybiau, o paskui kai jau nudaziau sviesiaja spalva, nubruzinau krastus. dar pasiusiu pagalvele kokia grazia ant jo smile.gif
Atsakyti
Zyliuk, jau esu minėjus, bet pasikartosiu - Jūsų namai nuostabūs... Ir kaip Jus viską spėjat? Ir du vaikučiai, ir namus įrenginėjat, ir dar dekupažu užsiimat... O kad man tiek daug kantrybės ir valios blush2.gif
Atsakyti
ZYLIUK, saunuole! Neatsiziuriu, neatsigeriu tavo ismone, energija ir nuosirdziu bendravimu wub.gif .
Atsakyti
labai grazus namai Zyliuko thumbup.gif laukiu daugiau foto smile.gif
Atsakyti
Zyliuk, labai grazu, ir labai jauku, tokie tikri namai.

Zidinio kampelis labai zavingas wub.gif

Beje, mano irgi pliusiukas pakabinamai lentynai.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 07 07, 09:38)
Zyliuk, jau esu minėjus, bet pasikartosiu - Jūsų namai nuostabūs... Ir kaip Jus viską spėjat? Ir du  vaikučiai, ir namus įrenginėjat, ir dar dekupažu užsiimat... O kad man tiek daug kantrybės ir valios  blush2.gif

QUOTE(vida777 @ 2010 07 07, 10:15)
ZYLIUK, saunuole! Neatsiziuriu, neatsigeriu tavo ismone, energija ir nuosirdziu bendravimu  wub.gif .

QUOTE(Joa @ 2010 07 07, 10:34)
labai grazus namai Zyliuko  thumbup.gif laukiu daugiau foto  smile.gif

ojei kaip dekui mergytes drinks_cheers.gif:
pasidalint savo patirtim ir kontaktais tikrai negaila, bile tik macytu wink.gif
Atsakyti
Zyliuk, labai labai wub.gif Man aikstele prie laiptu wub.gif , ta sienos faktura tokia grazi.
Norejau paklausti, ar laiptu stoveliai ne is ruosiniu, gal kartais is Marlenos?

Pas mus tie laikikliai is senuku vaiku kambaryje biggrin.gif
user posted image
Atsakyti