Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(elitarai @ 2010 09 15, 19:36)
Nevisada tu grozybiu buna zinokite,as kiekviena sestadieny kaip y darba vaziuoju-y tuos turgelius.Kainos tikrai kapeikos,lyginant su Lt. doh.gif

QUOTE(BevardeX @ 2010 09 15, 20:36)
Aš iš Lauros Ashley pirkau užuolaidinį audinį, tiksliau draugė, gyvenanti Dubline (ten yra L. Ashley parduotuvė )nupirko tiesiog. Nei tarpininkavimo mokesčių, nei ko biggrin.gif Kas turit ten pažįstamų/draugų (o retas lietuvis neturi) galit gi paprašyt, kad nupirktų ko norisi. Draugė man dar vis nuperka jos katalogus, 3.5eu kainuoja, o koks "kaifas" vakarais prieš miegą tokį pavartyti thumbup.gif

Oi mergaites neerzinkit unsure.gif - viena kas sestadieni i turgeli vaziuoja, kita grozybes siunciasi ir zurnalais megaujasi blink.gif
Va beda, kad as esu tas retas lietuvis ir draugu/es UK neturiu verysad.gif
Visa laime, kad cia Vilniuje yra turgeliu ir sendaikciu krautuveliu, kur galima koki grozi "prigriebti". Kad linksmiau butu imsiu ir pasimaivysiu - paskutinis mano pirkinys zalvarinis indas tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 15 rugsėjo 2010 - 19:53
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 15, 20:53)
Kad linksmiau butu imsiu ir pasimaivysiu - paskutinis mano pirkinys zalvarinis indas tongue.gif

Pamaiva smile.gif Labai gražus tamstelės indas, o gėlės gyvos? Ar taip "gyvai" tik atrodančios?

Kas dėl sendaikčių turgiukų, tai labai mėgdavau Rietavo turgų, perliukų galima buvo rasti už gerą kainą. Senokai, tiesa, bebuvau, pasitaisyt jau reiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 09 15, 20:36)
Aš iš Lauros Ashley pirkau užuolaidinį audinį, tiksliau draugė, gyvenanti Dubline (ten yra L. Ashley parduotuvė )nupirko tiesiog. Nei tarpininkavimo mokesčių, nei ko biggrin.gif Kas turit ten pažįstamų/draugų (o retas lietuvis neturi) galit gi paprašyt, kad nupirktų ko norisi. Draugė man dar vis nuperka jos katalogus, 3.5eu kainuoja, o koks "kaifas" vakarais prieš miegą tokį pavartyti thumbup.gif

Dabar kaip tik Lauros Ashley kolekcijai 25% nuolaida thumbup.gif Renkuosi tapetus ir uzuolaidas smile.gif

Kaip uzuolaidinis audinys? Verta pirkti? Koki turite? ax.gif

As nuziurejusi siuos tapetus
user posted image

user posted image
ir kitus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2010 09 15, 21:34)
Dabar kaip tik  Lauros Ashley kolekcijai 25% nuolaida  thumbup.gif Renkuosi tapetus ir uzuolaidas  smile.gif

Kaip uzuolaidinis audinys? Verta pirkti?  Koki turite?  ax.gif

As nuziurejusi siuos tapetus

Labai daug tapetų galima išsirinkti čia:
http://www.selectwal...er.co.uk/store/

Iš L. Ashley pirkto audinio nematau kataloge (pirkau prieš +-keletą metų), mano audinys itin tvirta medvilnė su truputėliu "priemaišos". Esu labai patenkinta.

O to įdėto audinio (jūs įdėjot tapetą, kaip supratau) jau senai labai noriu. Popieriniam kataloge superiniai atrodo užuolaidos. Vis ebajuje pamedžioju, bet nepavyksta nupirkti už norimą kainą biggrin.gif Bet viskam savo laikas rolleyes.gif
P.S. apie šitą kalbėjau (tokia nefotogeniška foto biggrin.gif ):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2010 09 15, 11:59)
parodau savo baro kede wub.gif
tik dar atlosui paminkstinimas bus smile.gif

Meduli, noriu paklausti, kur audinys pirktas? Čia baldinis? Dairiausi kažko panašaus, kad būtų baltas su nestambiais raudonais motyvais, bet neradau padoria kaina ir kad gražus būtų..
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 09 15, 19:36)

Man nepatogu draugu tokiu pirkiniu prasyti blush2.gif nes reiktu jiem specialiai vaziuoti, gaisti laika, be to kazkokiu budu turetu tuos daiktus atsiusti, tada man noretusi jiem uz varga atsidekoti, tad nieko as nesutaupyciau negu kad siusdamasi per tarpininkes.

QUOTE(BevardeX @ 2010 09 15, 20:30)
Pamaiva smile.gif Labai gražus tamstelės indas, o gėlės gyvos? Ar taip "gyvai" tik atrodančios?
Kas dėl sendaikčių turgiukų, tai labai mėgdavau Rietavo turgų, perliukų galima buvo rasti už gerą kainą. Senokai, tiesa, bebuvau, pasitaisyt jau reiktų biggrin.gif

Mes ir ne karta Rietavo turguje lankemes, tusciomis niekada negrizdavom, perliuku ten tikrai galima atrasti thumbup.gif o ir kainos superines lyginant su Vilniaus/Kauno ar internetiniais "sendaiktynais" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2010 09 15, 21:54)
Meduli, noriu paklausti, kur audinys pirktas? Čia baldinis? Dairiausi kažko panašaus, kad būtų baltas su nestambiais raudonais motyvais, bet neradau padoria kaina ir kad gražus būtų..

na nezinau ar tiksliai tinka baldams, bet standus, gerai suaustas, kietas...aj smile.gif
pirkau kadaise ant tauro kalno, kaip bobulencija sake tai cia naujas bet senas jos vaiku vestuviu uzuolaidom skirtas audinys, nu vienu zodziu... ilgai derejausi, bet gavau du gerus gabalus situ uzuolaidu biggrin.gif

Atsakyti
Ačiū, Meduli smile.gif . Darau išvadą, kad reikia "skryniose" ieškoti smile.gif , nes iš dabartinių, kiek dairiausi, tai daugiau stambūs motyvai vyravo, gal ir audiniuose mada yra, nes dailių, smulkiais raštais nemačiau. Galbūt prabangesnėse parduotuvėse būtų, bet ten kaina kandžiojasi smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kuriam Senuku skyriuj ieskoti tu zaliuziniu dureliu spintoms? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2010 09 16, 09:53)
Merginos, o kuriam Senuku skyriuj ieskoti tu zaliuziniu dureliu spintoms?  4u.gif

Bent jau Kaune (Megoje) senukuose mačiau ties medinių grindų dangom ir medienos pirčiai. Šiaip tos durelės labai matomos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 09 16, 09:07)
Bent jau Kaune (Megoje) senukuose mačiau ties medinių grindų  dangom ir medienos pirčiai. Šiaip tos durelės labai matomos smile.gif

aciu labai bigsmile.gif kaip tik i tuos Senukus ir nezusuku niekad biggrin.gif vis i Pramones pr. esancius, bet ir ten, jei ka, zinosiu kur ieskoti dabar 4u.gif
Atsakyti
senukuose maciau tas zaliuzines dureles bet jos man grubokos pasirode...ir man tie ismatavimai netiko.Bet Vilniuje tikrai zinau yra imone kuri gamina ir nelabai brangiai bet kokiu ismatavimu.Anksciau jie buvo medzio centre dabar is ten issikrauste, o kur nerandu niekaip...na jiegu kas atrasite duokit zinot laaabai reikia.
Atsakyti