Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(BevardeX @ 2010 09 15, 21:30)
Pamaiva smile.gif Labai gražus tamstelės indas, o gėlės gyvos? Ar taip "gyvai" tik atrodančios?
Kas dėl sendaikčių turgiukų, tai labai mėgdavau Rietavo turgų, perliukų galima buvo rasti už gerą kainą. Senokai, tiesa, bebuvau, pasitaisyt jau reiktų biggrin.gif

Aha aha assa.gif Aciu aciuks.gif
Uzduotas klausimas man patinka blush2.gif , nes rodo, kad jos atrodo visai neblogai, nors tik "gyvai" atrodo. Jos dirbtines, bet "geros kilmes", is Sia gaminiu. Bet as nebuciau as - parduotuveje/salione man ju pasirode per mazai ir per brangios, todel nuvariau tiesiai i Sia sandeli (atrodo Shi -Shi vadinasi), kur pati susirinkau bukieta is ivairiu, o svarbiausia nukainuotu, va rolleyes.gif Labai megstu gyvas geles, ale gi neprisipirksi vis puoksciu kas savaite, todel turiu pora ilgaamziu, namams pagyvinti. Va - idedu dar viena bukieta ir zalvarioku kolekcija, kurie truputi pagyvina niuru virtuves kampa mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 rugsėjo 2010 - 10:22
Mamagabi,toky pat inda naudoju malkutems sudeti prie zidinio ale foto neturiu dabar ax.gif
Bet gi jusu virtuves kampas,tai labai grazus ir smalsu butu daugiau jo pamatyti,kodel niekad nesirodote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 09 16, 11:38)
Mamagabi,toky pat inda naudoju malkutems sudeti prie zidinio ale foto neturiu dabar ax.gif
Bet gi jusu virtuves kampas,tai labai grazus ir smalsu butu daugiau jo pamatyti,kodel niekad nesirodote? 4u.gif

Tikrai rodėsi tongue.gif Tik ne šitoje temoje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 16, 11:20)
Aha aha  assa.gif Aciu aciuks.gif
Uzduotas klausimas man patinka blush2.gif , nes rodo, kad jos atrodo visai neblogai, nors tik "gyvai" atrodo. Jos dirbtines, bet "geros kilmes", is Sia gaminiu. Bet as nebuciau as - parduotuveje/salione man ju pasirode per mazai ir per brangios, todel nuvariau tiesiai i Sia sandeli (atrodo Shi -Shi vadinasi), kur pati susirinkau bukieta is ivairiu, o svarbiausia nukainuotu, va rolleyes.gif Labai megstu gyvas geles, ale gi neprisipirksi vis puoksciu kas savaite, todel turiu pora ilgaamziu, namams pagyvinti. Va - idedu dar viena bukieta ir zalvarioku kolekcija, kurie truputi pagyvina niuru virtuves kampa mirksiukas.gif

Kiek pamenu, ne vien kampas pagyvintas, juk per visą ilgį lyg tokių dailių žalvario indų prisidėjus esat? O gėlytės tikrai gerai atrodo. Taip norėčiau kokių hortenzijų miegamajam, bet niekur nemačiau beveik gyvų.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 08 19, 09:39)
uzismaisykit spalvas kokios patinka. Tada ten kur norit kad butu lyg nusilupe dazai brukstelkit zvake, tuomet dazykit sviesia spalva, as ja pati uzsimaisau, turiu rudos turiu baltos ir pasimaisau atspalvi.
kai isdziuna ir graziai viska nusidazot, su svitrine kempinele lenvai braukit per tas vietas kur vasku tepet. ir jum dazai nusivalys, ir atsivers tarsi apsilupinejimas. galima daryt be vasko, tuomet kai pradziuna sviesi spalva paimkit kempinele virtuvine, kur viena puse porolonas kita siurkstesne, sudrekinkit, ir trinkit per vieteles kurios norit kad butu tamsesnes ir lyg apsene. na jus tiesiog nuvalysit daziukus. tik nepersistenkit, nes galit pertrint.

zyliuk padek! o gal ir kitos mamytes pades, kurios jau ka nors sendino rolleyes.gif

turiu stai toki vyno laikikli, kuri noriu perdazyti ir pasendinti smile.gif bus mano pirmas kartas del to nelabai aisku blush2.gif
user posted image

Jei padesit busiu labai dekinga rolleyes.gif
1. ar zvake reikia stipriai istepti tas vietas?
2. svitrine kempinele galima pakeisti svitriniu popieriumi ar geriau indu plovimo kempinele paimti
3. o jei netepciau vasku ir trinciau kempinele ar neisitepliotu nudazytas daitas ta kempinele? ar reikia trinti irgi ant isdziuvusio daikto?
4.kuris metodas lengvesnis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 09 16, 11:38)

QUOTE(BevardeX @ 2010 09 16, 11:47)
Tikrai rodėsi tongue.gif Tik ne šitoje temoje smile.gif
Kiek pamenu, ne vien kampas pagyvintas, juk per visą ilgį lyg tokių dailių žalvario indų prisidėjus esat? O gėlytės tikrai gerai atrodo. Taip norėčiau kokių hortenzijų miegamajam, bet niekur nemačiau beveik gyvų.

Taip drinks_cheers.gif , toks indas universalus: jis tinka ir malkutems, ir didesniam vazoniniam augalui ir gyvu geliu puokstei, o ir pats is saves dailus smile.gif
Rodziausi kitoje "viskas apie interjera" temoje, ten ir dalinuosi sukaupta ismintimi su kitais mirksiukas.gif Bet kad smalsuoliams daug nevargt beieskant, imetu ir cia:
user posted image

Cia BevardeX ir yra tas pats kampas, vieno tokio tikrai gana, nes virtuvele nediduke, kaip as ja myliu wub.gif
Mm mm... hortenzijos, man jos labai patinka wub.gif Galima ju rast, tik brangokos, nes ne vienos sakos reikia, kad graziai atrodytu.
Bet as darau taip: kieme prisiskinu gyvu zaliu ziedynu (daug kur ju galima pamatyti), surisu kaspineliu kotelius, kad galvos nenulinktu i sonus ir pamerkiu be vandens. Kuri laika aki dziugina zalios budamos, o veliau visai graziai sudziuna ir dar kuri laika galima pasidziaugt. Atrodo taip:
user posted image

Viena mergaite (daivutenka) uzklause manes i az del to dirbt. geliu sandelio, tai atsakau cia, nes jai i az neleidzia atsakyti g.gif
Pirkau cia, bet pries kokius 3m, todel reiktu pasiskambinti ar politika nepasikeite ir ar priims:
http://www.ringo.lt/...as-ir-geles-uab
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 rugsėjo 2010 - 13:20
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 16, 14:13)
Cia BevardeX ir yra tas pats kampas, vieno tokio tikrai gana, nes virtuvele nediduke, kaip as ja myliu wub.gif

Maniau, kad priešingą kampą rodėt prieš tai:))
Mm mm... hortenzijos, man jos labai patinka wub.gif Galima ju rast, tik brangokos, nes ne vienos sakos reikia, kad graziai atrodytu.
Bet as darau taip: kieme prisiskinu gyvu zaliu ziedynu (daug kur ju galima pamatyti), surisu kaspineliu kotelius, kad galvos nenulinktu i sonus ir pamerkiu be vandens. Kuri laika aki dziugina zalios budamos, o veliau visai graziai sudziuna ir dar kuri laika galima pasidziaugt. Atrodo taip:

Aš hortenzijas irgi taip "pasidžiovinu", bet per kurį laiką visvien praranda savo dailią išvaizdą. O taip norisi visus metus grožio biggrin.gif
Papildyta:

Viena mergaite (daivutenka) uzklause manes i az del to dirbt. geliu sandelio, tai atsakau cia, nes jai i az neleidzia atsakyti g.gif
Pirkau cia, bet pries kokius 3m, todel reiktu pasiskambinti ar politika nepasikeite ir ar priims:
http://www.ringo.lt/...as-ir-geles-uab

O va ir katalogas bigsmile.gif
http://www.shishi.ee...d/xmaspart2.pdf
Atsakyti
Mamagabi,pagirsiu 4u.gif miela virtuve,ziuriu ir pas jus baltas veidrodis virtuveje smile.gif ,kad ir kaip mane nuo to atkalbinejo seima,as ir gi pasikabinau jy,ir tuo patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 16, 13:13)

Cia tavo Mamagabi virtuve??? Nu wou... Neveltui ir patarimus gerus dalini, jauciu tavo namai, kaip is svajoniu katalogo thumbup.gif ... cia as mergaites is kitos interjero temos atslinkau...Ten Mamagabi patarimu deka, bandau namus isirenginet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 15, 19:53)
Oi mergaites neerzinkit unsure.gif - viena kas sestadieni i turgeli vaziuoja, kita grozybes siunciasi ir zurnalais megaujasi blink.gif
Va beda, kad as esu tas retas lietuvis ir draugu/es UK neturiu verysad.gif
Visa laime, kad cia Vilniuje yra turgeliu ir sendaikciu krautuveliu, kur galima koki grozi "prigriebti". Kad linksmiau butu imsiu ir pasimaivysiu - paskutinis mano pirkinys zalvarinis indas tongue.gif
user posted image

Labai graži foto, ir indas pasakiškas wub.gif . Net nepasakyčiau, kad gėlės netikros smile.gif O kur tokių gražių dalykėlių Vilniuje randate? Ant Tauro kalno, ar dar kur nors yra? Ant Tauro kalno girdėjau, kad kainos gan didelės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 09 16, 16:19)
Cia tavo Mamagabi virtuve??? Nu wou... Neveltui ir patarimus gerus dalini, jauciu tavo namai, kaip is svajoniu katalogo  thumbup.gif ... cia as mergaites is kitos interjero temos atslinkau...Ten Mamagabi patarimu deka, bandau namus isirenginet  ax.gif

QUOTE(Kristaline @ 2010 09 16, 16:58)
Labai graži foto, ir indas pasakiškas  wub.gif . Net nepasakyčiau, kad gėlės netikros  smile.gif O kur tokių gražių dalykėlių Vilniuje randate? Ant Tauro kalno, ar dar kur nors yra? Ant Tauro kalno girdėjau, kad kainos gan didelės  unsure.gif

Aciu Lietaus lasiuk, nei svajuniu tie mano namai nei ka - tiesiog ideta daugiau fantazijos ir viskas savom rankytem isglostyta smile.gif Viskas pirkta cia Lietuvoje ir is elementariausiu parduotuviu, jokiu salonu.
Va kai jau nama statysim, tai cia jau pasireiksiu kaip reikalas, nes jis bus Kolonijinio stiliaus, speju toks vienintelis Lietuvoje ir juokauju, kad projekta savo vardu pavadinsiu. Visa grazia vizija jau turiu wub.gif

Ant Tauro kalno senai bebuvau, yra kitu turgeliu. Mano pirkinys is turgelio Arkliu g., kitas "Blusturgis" Mokytoju kiemelyje. O is sendaikciu parduotuveliu Vilniuje uzsuku i Seimyniskiu gatveje esancia ir Idomybiu krautuvele (atrodo g.gif ), ju puslapis yra internete, ten ir adresas yra. Priesais ja dar viena yra, tik nezinau ar dar gyva. Dar viena Kalvariju g. (Sigmos stotele) prie Humanos (2a.) Labai senobine ir originali (siaip pasivaikscioti) yra Kareiviu g. virs ratlankiu parduotuves, senai ten buvau. O issamia informacija su fotoreportazais apie sendaikciu turgelius galite pasiskaityti siame bloge: http://mikoskioskas.blogspot.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 rugsėjo 2010 - 16:56
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 16, 13:13)
Rodziausi kitoje "viskas apie interjera" temoje, ten ir dalinuosi sukaupta ismintimi su kitais mirksiukas.gif

QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 09 16, 15:19)
Cia tavo Mamagabi virtuve??? Nu wou... Neveltui ir patarimus gerus dalini, jauciu tavo namai, kaip is svajoniu katalogo  thumbup.gif ... cia as mergaites is kitos interjero temos atslinkau...Ten Mamagabi patarimu deka, bandau namus isirenginet  ax.gif

mergaites, jei nesunku, mestelekit nuorodele i ta temute 4u.gif .
Atsakyti
Cia BevardeX ir yra tas pats kampas, vieno tokio tikrai gana, nes virtuvele nediduke, kaip as ja myliu :

Labai grazu 4u.gif Nors ir tik dalis to grozio matosi smile.gif
Atsakyti