Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Lubos pas mane zemos, bijau,kad visai sumazes nuo tokiu sviestuvu,o ir reikia dvieju,kazi ar ziuresis 2 vienoje patalpoje tokie g.gif Bet kadangi grazus,tai ir ziuriu doh.gif Visai susipainiojusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2010 07 14, 11:09)
Tai butent ir nurodyta,kad akriliniai kristalai schmoll.gif Kazi jie panasesni i stikla,ar i plastika g.gif

o i ka jums panasesne plastmasine stikline - i plastika ar i stikla g.gif ?

panasus sviestuvas, kurio kaina 19,95 € :
http://cgi.ebay.de/K...813115910196147
Atsakyti
Zyliuk lovyte salciu dvelkia,noretusi prie medines sieneles ir lovytes medines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 07 14, 19:23)
Zyliuk lovyte salciu dvelkia,noretusi prie medines sieneles ir lovytes medines smile.gif

dvelkia musiaut del to kad kampa nugrusta ir nera nei kilimo nieko.
as ja statyt vidury kambario noriu, dar truksta lentyneliu kur sedes visokie meskinai ir kilimuko man labai norisi.
man ji tokia jauki ta lova, joje labai faina su dukryte pagulet smile.gif
i darbo kambari noriu tokios
user posted image
kad ir prisedt galima pagalviu prisimetus, ir svecia paguldyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 07 14, 17:22)
o i ka jums panasesne plastmasine stikline - i plastika ar i stikla  g.gif ?

panasus sviestuvas, kurio kaina 19,95 € :
http://cgi.ebay.de/K...813115910196147

Na kaina cia gera, bet tik 1 lempute,o man minimum 5 reikia,tai va ir kaina pakyla 5 kart verysad.gif
Gaila, kad Lt toks mazas lempu pasirinkimas...
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 14, 12:03)
apie kokia cia lovyte klausiat?
bet siaip nei vienos nedazem, o jau buvo baltos smile.gif
ai dukrytes kambario lovytes nerodziau tuoj einu pafotkysiu smile.gif

klausiau apie kudikio mirksiukas.gif
jau lagaminas, visos dezutes, lentynos fantastiskai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mergaites, 4u.gif noreciau patarimo. Irenginejam nama klasikiniu stiliumi. Norejau viena siena ir priesais ja kita siena tapetuoti geletais tapetais, o visas likusias- be rasto. Kazin nesustumtu kambario? Ir kokius tapetus geriausiai butu pirkti -plaunamus ar dazomus stiklo pagrindu? aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gtn: 16 liepos 2010 - 11:50
QUOTE(gtn @ 2010 07 16, 12:49)
Labas mergaites,  4u.gif  noreciau patarimo. Irenginejam nama klasikiniu stiliumi. Norejau viena siena ir priesais ja kita siena tapetuoti geletais tapetais, o visas likusias- be rasto. Kazin nesustumtu kambario? Ir kokius tapetus geriausiai butu pirkti -plaunamus ar dazomus stiklo pagrindu? aciu  4u.gif

del sustumimo, nezinau kaip, bet as is vis sito net nesvarsciau, man nesustumia visai tu kambariu ta viena tapetuota siena. grazus tikrai akcentas.
del plaunamu, dazomu, stiklo pagrindu tapetu, tai reiktu zinot ka su jai snorit daryt, pas mane asmeniskai paprasti popierinaiia, as ju nei dazysiu nei plausiu, nei dar kazka darysiu.
gal nuo patalpos tapetuojamos priklauso. pasipasakokit kas per patalpa, ir ka norit daryt?
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 14, 22:21)
dvelkia musiaut del to kad kampa nugrusta ir nera nei kilimo nieko.

Labukas, o man ne, kaip tik labai miela subtili- ne per daug "priraityta" (gal tik pats kadras kiek tamsus, todel taip atrodo), kaip tk panasiu noriu savo mergaitems. Jei ne paslaptis, kiek mokejot ir kokie ismatavimai??

Jei pamenat buvau apsireiskus pries kelis men biggrin.gif Netrukus ir mes gyvensim naujuose namuose, tada afotkinsiu, kolkas nei vienas galas kaip reikalas nebaigtas doh.gif

Zyliuk, viskas labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yazmin @ 2010 07 17, 00:32)
Labukas, o man ne, kaip tik labai miela subtili- ne per daug "priraityta" (gal tik pats kadras kiek tamsus, todel taip atrodo), kaip tk panasiu noriu savo mergaitems. Jei ne paslaptis, kiek mokejot ir kokie ismatavimai??

Jei pamenat buvau apsireiskus pries kelis men biggrin.gif Netrukus ir mes gyvensim naujuose namuose, tada afotkinsiu, kolkas nei vienas galas kaip reikalas nebaigtas doh.gif

Zyliuk, viskas labai grazu wub.gif

sveiki, is IKEA mes ja pirkom. mokejom apIE 500 LT.
yra ir juodos tokios. ilgis lovytes reguliuojasi, gali visai trumpute buti, pasku viena dali galima istempt isideda ciuzinio vienas dalis, paskui dar viena dadurt galima. ir gaunasi normali didele lova.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 08, 17:07)
Sveikutes, na va jau turiu spintas

labai graizios spintos thumbup.gif

beja komoda irgi labai grazi, dazyta ar jau tokia pirtka? Jei dazyta tai ar akriliniais dazais 4u.gif
Atsakyti
Zyliuk, o kur jus pirkote tapetus, tie su svelniai rausvom gelytem, mmm wub.gif ?
Atsakyti