Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Sveikos, žaviuosi provanso stiliumi wub.gif bet esu tik pradedančioji ir man dar mokytis ir mokytis blush2.gif reikėtų jūsų pagalbos ax.gif

Sakykit, kokios lempos pakabinamos dominuoja šiame stiliuje. Užmačiau pas vieną dieduką krištolinį liustrą. Sakė atsivežė iš vokietijos apie septyniasdešimtuosius metus. Nerandu niekur nuotraukos, kad jums parodyti. Bet toks su a la žvakėmis, pagrindas raitytas žalsvai geltonas metalas, na ir daug krištolo.

Ar man toks liustras tiktų į provansiško stiliaus miegamąjį? ar geriau kabinti į bendrą kambarį, kuris bus sujungtas su virtuve? g.gif

Ir kokia galėtų būti jo kaina? Nes norėčiau nusipirkti...

iš anksto dėkui 4u.gif

Papildyta:
Zyliuko namučiai wub.gif wub.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušraitė: 18 liepos 2010 - 22:12
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 16, 23:02)
del sustumimo, nezinau kaip, bet as is vis sito net nesvarsciau, man nesustumia visai tu kambariu ta viena tapetuota siena. grazus tikrai akcentas.
del plaunamu, dazomu, stiklo pagrindu tapetu, tai reiktu zinot ka su jai snorit daryt, pas mane asmeniskai paprasti popierinaiia, as ju nei dazysiu nei plausiu, nei dar kazka darysiu.
gal nuo patalpos tapetuojamos priklauso. pasipasakokit kas per patalpa, ir ka norit daryt?

Tapetuoti ar dazyti reiketu koridoriu, svetaine, miegamaji ir vaiku smile.gif Dauguma sako, kad gerai dazomi, nes gali perdazyti. Is stiklo pagrindo-minusas tas, kad negalesi ju nuplesti, tik spalva pakeist gali. Net nezinau kas geriau butu g.gif Virtuve labiau "kvepes" provansu stiliumi. Kazin nesipjausi su svetaines klasikiniu stiliumi - kilo dabar tokia mintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2010 07 19, 13:13)
Tapetuoti ar dazyti reiketu koridoriu, svetaine, miegamaji ir vaiku  smile.gif Dauguma sako, kad gerai dazomi, nes gali perdazyti. Is stiklo pagrindo-minusas tas, kad negalesi ju nuplesti, tik spalva pakeist gali. Net nezinau kas geriau butu  g.gif Virtuve labiau "kvepes" provansu stiliumi. Kazin nesipjausi su svetaines klasikiniu stiliumi -  kilo dabar tokia mintis g.gif

man klasika ir provansas visai nesipjauna jeigu graziai suderini. bet va tie tapetai stiklo ir dazomi jau klausimas .....
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2010 07 18, 15:49)
labai graizios spintos thumbup.gif 

beja komoda irgi labai grazi, dazyta ar jau tokia pirtka? Jei dazyta tai ar akriliniais dazais  4u.gif

komoda is miegamojokomplekto, tai ji jau tokia buvo balinta ale.

QUOTE(Snusmumrikas @ 2010 07 18, 23:09)
Zyliuk, o kur jus pirkote tapetus, tie su svelniai rausvom gelytem, mmm wub.gif ?

Su rozelem RETroformoj, Domus galerijoj, bet nepigus siti, bet labai norejau.
kainos nepasakysiu reik saskaitas pasikelt smile.gif
Atsakyti
Na pagaliau turjau kaip ir viska kas liecia virtuve, na nors....kaip viska, orkaites ner ir indaploves, o siaip viska turim biggrin.gif
user posted image

kedes is JYSK smile.gif tik va man baldziai jas nudaze taip kaip komplektas virtuvinis
user posted image

keletas virtuviniu rakandeliu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

na dar remelius idedu, cia bus musu keturiu vaikystes nuotraukos smile.gif
pati apsisendinau , pati kaspinimus prisidejau. mintis del siu remeliu ir kur juos kabinsiu kaip visad atejo nakti. pas mane genealiausiso mintys ateina nakti smile.gif tada sumastau kas kurbus, ko dar kur reikia, kaip ka padaryti ir pan.

user posted image

na va viskas. smile.gif
Atsakyti
zyliuk, vaje, kaip viskas gražuuu wub.gif
o tie virtuvės rakandai, tai man jau toooks grožis, čia kaip suprantu viskas iš c&d style? tiek grožybių ten yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 19 liepos 2010 - 15:11
zyliuk - virtuve NE RE A LI wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wow... wub.gif
kas gamino virtuves baldus? ir kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
Labai gražu, akys atsigavo nuo tokių vaizdų smile.gif

zyliuk, o kokia bus orkaitė? Ir kuo puošit virtuvės langą?

Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 07 19, 16:11)
zyliuk, vaje, kaip viskas gražuuu  wub.gif
o tie virtuvės rakandai, tai man jau toooks grožis, čia kaip suprantu viskas iš c&d style? tiek grožybių ten yra wub.gif

jo jo praktiskai viskas is ten smile.gif

QUOTE(Mari @ 2010 07 19, 16:39)
zyliuk - virtuve NE RE A LI  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

dekui dekui smile.gif

QUOTE(Arvile' @ 2010 07 19, 16:53)
wow...  wub.gif
kas gamino virtuves baldus? ir kiek kainavo?  4u.gif

www.v-i-p.lt
kainyte i AZ gal parasysiu smile.gif

QUOTE(Kashaya @ 2010 07 19, 17:38)
Labai gražu, akys atsigavo nuo tokių vaizdų smile.gif

zyliuk, o kokia bus orkaitė? Ir kuo puošit virtuvės langą?

virtuves langa tai austrietem puosiu, kazkas panasaus i sita
user posted image

o orkaite bus tokia NARDI
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 19, 18:11)
j

o orkaite bus tokia NARDI

O koks čia Nardi modelis? rolleyes.gif
Atsakyti
Zyliuk,zaviuosi tavo virtuve wub.gif

Patys panasia planuojam darytis :)Jei nesunku ir man i AZ kaina imesk 4u.gif

Kur tu pirkai kavai,arbatai laikyti?
As cukrine ir pienui asoteli is tos pacios serijos turiu,butu neblogai ir man arbatinius indelius prigriebt.
Nemazai ka jau susipirkau.Pradedu nuo kito galo,ne nuo baldu,o nuo indu ir kitu smulkmenu ax.gif

http://cgi.ebay.co.u...=item45ee0e8a5c

Jei perkat pastu,galesiu imest internetiniu parduotuviu adresus,kurios prekiauja tokiom graziom smulkmenom.Nors siaip visos ebay yra,ne toli ir ieskot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 19 liepos 2010 - 18:13
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 19, 19:06)

Jei perkat pastu,galesiu imest internetiniu parduotuviu adresus,kurios prekiauja tokiom graziom smulkmenom.Nors siaip visos ebay yra,ne toli ir ieskot smile.gif

Aš visokius tokius dalikėlius pirkau iš
http://affekdesign.p...roduc...a&&pg=1
Labai nebrangu smile.gif
Atsakyti