QUOTE(mamadonata @ 2010 07 15, 16:05)
Gavau dovanu Cryptomeria japonica, pasodinau, ruduoja spygliukai... O siaip kazkur skaiciau, kad Lietuvoje sunkiai ziemoja - nusala... Gal kas turite ir galite pasidalinti sio medelio auginimo ypatumais?
Pernai pasodinau tris kriptomerijas(del vienos abejoju, ar tikrai taip vadinasi), dvi is ju niekuo nedengiau, perziemojo kuo puikiausiai, viena buvau pridengusi, manau, kad blogai padariau, sakiau daugiau nieko ir niekada nedengsiu, jei gyvens, tai gyvens ir nedengtos, taigi jau kelis augalus esu patvarkiusi su tais dengimais, pavasari, kai nudengiu, atrodo kuo puikiausiai, saules tik gauna ir kapec.Atsigavo jau ta trecioji apsalusi kriptomerija, uzpyliau as jai gera puskibiri trasu, nuskabiau rudus galiukus, kad prileido geltonu ugliuku, susigavo labai, o buvau nusiminusi, kad reikes raut lauk.
Tuo paciu noreciau paklausti apie pusu genejima dar.Pernai pavasari befomuodama pusies rutuli gavau patarima trecdali nuskabyti ugliukus, nuskabiau, po keliu dienu apsipyle sakais pabalo galiukai ir numiro, siemet jau bijojau skabyti, o sako kiti net su zirklemis nucaizo ir viskas, nieko neatsitinka, tai dabar nebezinau, ar cia tas skabymas ja nuvare myriop, ar siaip sutapimas