Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis XIII

QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 10 20, 14:45)
Viena likau ?!  unsure.gif 

sveika, na dar as bandau kompanija tau palaikyti smile.gif Tik vakar kazkodel praziopsojau...

Treciadienis

Pusryciai: ryziai (145) [145]
Priespieciai: Varskes surelis (170) [170]
Pietus: Troskinys (350), duona (50), snickers (90), sultys (100), sausainis (60) [650]
Pavakariai: obuolys (60)
Vakariene: sumustiniai (350) [350]

Viso: 1375 kcal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima0531: 20 spalio 2010 - 19:26
QUOTE(Rima0531 @ 2010 10 20, 20:23)
sveika, na dar as bandau kompanija tau palaikyti smile.gif

friends.gif thumbup.gif

Pusryčiai : bananas(100), stiklinė pasukų su avietėmis(115), 2 migdolo riešutai(20), žalioji arbata su medaus šaukštelių (65)
Priešpiečiai: bananas (100), greipfrutų sulčių stiklinė(80)
Pietūs: 400 gr. šv.daržovių ir tuno salotų su alyvuogėmis (350), greipfrutų sulčių stiklinė (80), 2 kviečių trapučiai su sėzamais (50)
Pavakariai: stiklinė aviečių pasukų (115)
Vakarienė: trinta moliūgų-daržovių sriuba(90), pusė duonos riekės(50), gabaliukas virtos vištienos krūtinėlės (110)
Naktipiečiai: žolelių arbata su medumi (65)
-------------
Viso : 1390 kcal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 21 spalio 2010 - 11:23
Pusryčiai: kava su pienu ir šaukšteliu cukraus(65), pusė kepto varškečio (110), bananas(100), 2 migdolai(20)
Priešpiečiai: žalioji arbata(5), greipfrutų sulčių stiklinė(80)
Pietūs: Liesa varškė (100) su jogurtu(100), bananas (100), arbata su citrina(5), 2 kviečių trapučiai(50)
Pavakariai: greipfrutų sultys(80), bananas (100)
Vakarienė : daržovių troškunys sugrietinės šaukštu (180), duonos pusė riekelės (50), virtas kiaušinis (100)
Naktipiečiai : šv.morkų sultys su sėmenų aliejaus šaukšteliu (180)
--------
Viso : 1425 kcal
Pagaliau užbaigiau bananus ir greifrutų sultis, akcijų auka doh.gif , pripirkau, po to savaitę valgiau , nors ir labai mėgstų bananus, bet jau pabodo ax.gif
Savaitgalio meniuko neskelbsiu, drambliadieniai laukia , o toliau matysim ... labai jau tyli temutė patapo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 10 22, 09:54)

Savaitgalio meniuko neskelbsiu, drambliadieniai laukia , o toliau matysim ... labai jau tyli temutė patapo  unsure.gif

As vakar neskelbiau, nes drambliadienis neplanuotas pasidare - 1995 kcal. Bielvesta, gero savaitgalio, tikiuosi kita sav prisijungsi. Klausimas. Ar isejo kcal skaiciavimo budu numesti svorio? Jei taip per kiek laiko kiek kg?
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 10 19, 11:39)

Pusryčiai :2 lietiniai blynai(200),

Sveikos,
o čia lietiniai be įdaro ar su kokiu nors įdaru? Nes niekaip nesugalvoju, kiek kcal duot 1 lietiniui su dešrele+ferm.sūrio truputis ir kiek 1 lietiniui su varške (namine) g.gif Suprantu, kad tiksliausia būtū pasvert viską prieš darant, bet nepasvėriau...(Varškės ten koks valgomas šaukštas+šaukštelis nubrauktas cukraus). Kepti beveik be riebalų.
...gal ir aš kada nors išdrįsiu čia savo valgiaraštį rašyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima0531 @ 2010 10 22, 12:22)
Klausimas. Ar isejo kcal skaiciavimo budu numesti svorio? Jei taip per kiek laiko kiek kg?

Taip, žinoma, jau numečiau 13 kg per 10 mėn, bet ir dietų kartais pasilaikau(ne ilgiau 3d), tik pagal save pakeičiu ax.gif, praktiškai visada papildau vaisiais, daržovėmis ir trupučiu aliejaus, daugiau kcal gaunasi, praktiškai ne mažiau 1200. Net nežinau, ar galima tai dieta pavadinti g.gif Svarbu kad svoriukas lėtai,bet mažėja. Dar lengvai sportuoju blush2.gif ir nevalgau po 18 val...dar nemažai reikia numesti ... doh.gif bet tikiu kad pavyks ... kada nors biggrin.gif
QUOTE(agvi @ 2010 10 22, 12:58)
Sveikos,
o čia lietiniai be įdaro ar su kokiu nors įdaru?

Lietiniai buvo be įdaro, kepti be riebalų 4u.gif Vienam daviau 100 kcal, nes tešla buvo su pienu ir kiaušiniais. Su įdaru bus daug kaloringesni mirksiukas.gif Man aštrus padažas puikiai pakeitė dešras ir sūrį
Jei dešrelė ~60 gr + 160 kcal, sūrio40%rieb ~20 gr.+70 kcal , varškės 18%rieb~50gr.+120 kcal, šaukštelis cukraus+30kcal, truputis aliejaus kepimui ~1arb.šaukštelis+45 kcal.
Lauksim tavo meniuko , gal kokių naujų įdėjų užmatysim 4u.gif
Gero savaitgalio merginos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 22 spalio 2010 - 13:24
As nemoku nekaloringai valgyti... Stengiuosi ir vistiek neiseina. Siandien valgiau pietums 2 vistienos blauzdeles nedideles, lekste salotu (su feta) (aisku aliejus pilesi - 12 gr), duonos 2 riekutes ir desertas. Viso 920kcal... sad.gif
Atsakyti
Bielvesta09 kaip tau pavydžiu kad taip gerai sekasi.Visada ateinu paskaityt ką valgot, taip save kažkaip sukontroliuoju, pasistengiu panašiai kaip jūs ką nors pasigamint.Bet va pati valgiaraščio nerašau, tiesiog stengiuosi valgyti po mažai 5 kartus per dieną.Man kažkaip neišeina tų kalorijų paskaičiuot.Gal kad pradėčiau išmokčiau ir azartas pagautų.Jei teisybę pasakyt tai nuo tos temos ir susiėmiau, nes paskaičiau ir supratau kad pati per daug valgau.Ačiū jums dideliausias kad rašot.
Bielvesta09 o kaip tau tas svoris krenta, nu aš niekaip nesuprantu kas man darosi.Va pradėjau startuot nuo rugsėjo 10 dienos.Tris kg šiai dienai esu numetus bet toliau nė iš vetos.Stovi ties 60 joptararai.Lipu ir lipu ant tų svarstyklių. Nors apimtys gal kiek ir mažėja.Bet nesuprantu kodėl pats svoris nemažėja.Va tavo svoris kai paskaičiavau kas mėnesį maždaug po kilogramą.Gal per greit to rezultato noriu, gal per daug dar valgau.Net nežinau ką galvot.
Tad kai rašei jog esi temukėje viena palikuus tai žinok tai netiesa.Yra bendraminčių kurios tikrai yra su visom čia rašančiom.Tad visada laukaim jūsų.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 10 26, 08:58)
1. Bielvesta09 o kaip tau tas svoris krenta, nu aš niekaip nesuprantu kas man darosi.
2. Gal per greit to rezultato noriu, gal per daug dar valgau.Net nežinau ką galvot.
3.Yra bendraminčių kurios tikrai yra su visom čia rašančiom.Tad visada laukaim jūsų.

1. Na, jei apimtys mažėja, vadinasi, judesys yra. Kaip sakoma - ant kaktos svoris neužrašytas mirksiukas.gif

2. Koks jūsų ūgis?

3. drinks_cheers.gif
Rašyčiau pati, bet kol kas nėr tvarkos mityboj, negaliu tokių valgiaraščių rodyti žmonėms. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 10 26, 08:58)
Bielvesta09 o kaip tau tas svoris krenta, nu aš niekaip nesuprantu kas man darosi.Va pradėjau startuot nuo rugsėjo 10 dienos.Tris kg šiai dienai esu numetus bet toliau nė iš vetos.Stovi ties 60 joptararai.Lipu ir lipu ant tų svarstyklių. Nors apimtys gal kiek ir mažėja.Bet nesuprantu kodėl pats svoris nemažėja.Va tavo svoris kai paskaičiavau kas mėnesį maždaug po kilogramą.Gal per greit to rezultato noriu, gal per daug dar valgau.Net nežinau ką galvot.

tai jei nukrito trys kg per mėnesį su trupučiu, tai kas čia blogai? juo labiau, jei startinis svoris tik 60kg. ir koks ūgis? va, skaičiuojat, kad kitoms svoris po vieną kg per mėnesį krenta, o pati norit, kad kristų greičiau? mirksiukas.gif beje, svoris linkęs užsiožiuoti, po kokio gero mėnesio jo metimo, ir pastovėti. organizmas maištauti pradeda. pajudės, pamatysit smile.gif aš va paskaičiavau pagal savo užrašus, kad man daugiau nei mėnesį stumdėsi aplink tuos pačius skaičius svoris, bet pajudėjo pamažu, reikia tik užsispyrimo neprarast.
Atsakyti
Ačiū mergaitės už padrąsinimą, už tai kad rašot, dalinatės mintimis.Mano ūgis 1,64.Svajoju iki 54 kg, bet nežinau kaip seksis.Iš kur to užsispyrimo reik paimt neįsivaizduoju.Smaguma apima tik matuojantis drabužius kurie buvo ankšti o dabar taip dailiai gula.............
Darganos, jaučiu kad man tas svoris ir užsiožiavo, va greit bus du mėnesiai o tas vietoj stovėjimas žudo.Bijau neprarast ūpo.Stengiuos, tvardaus, valdaus.Va pas jus sėdžiu, ką valgot skaitau ir žinau ką valgysiu vakarienei.
Mergaitės jei pajudės tas skaičius iš vietos, iš tos laimės parašysiu tai pas jus čia dideliausiom raidėm.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 10 26, 09:58)

Džiaugiuosi, kad mano meniu kažkam padeda  blush2.gif
O 3 kg per mėn-puikus rezultatas  thumbup.gif , tik nenuleiskit rankų ir vėl pajudės svoriukas  mirksiukas.gif Labai padeda ir sportas ir visai nebūtina sportuoti iki nukritimo. Be to išvaiko blogą nuotaiką ir energijos daugiau atsiranda  4u.gif
Pamegink rašyti savo meniuką, kalorijas nesunkiai galima suskaičiuoti su skaičiuokle www_kalorijos_lt Čia yra ir kai kurių patiekalų kaloringumas . Pradėjus skaičiuoti gal ir klaidas pastebėsi, o jei rašysi,  patarsim jei norėsi ,  ir padėsim 4u.gif

QUOTE(meškutė_Nida @ 2010 10 26, 11:17)
1. Na, jei apimtys mažėja, vadinasi, judesys yra. Kaip sakoma - ant kaktos svoris neužrašytas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Jei apimtys mažėja, o svoris vietoj -tiesiog gali kauptis skysčiai ( moterims dažniausiai prieš mmm, per pilnatį, sūriau užvalgius arba tiesiog pradėjus daugiau skysčių gerti ) Skysčių(vandens) gerti būtina, tirpstant riebaliukams jie reikalingi išvalyti susikaupusiems šlakams ir kitiems teršalams iš organizmo.
MN, tikiuosi kad prisijungsite 4u.gif Planuoju išbandyti receptuką salierų-žuvies kotletų , labai skaniai nuskambėjo rolleyes.gif

Grįžtam prie valgiaraščio 4u.gif
Pusryčiai : žalioji arbata (5), glaistytas varškės sūrelis Bono(150) blush2.gif
Priešpiečiai : imbierų-citrinų arbata su medumi (65)
Pietūs : kopūstų sriuba su grietinės šaukštu (100), liesos jautienos guliašas (330), virta bulvė (120), šv.kopūstų salotos (50)
Pavakariai :100 gr. varškės sūrelis su bananais (185) , kava 3in1 (75)
Vakarienė : omletas iš 2 kiaušinių (260), 300 gr. šv. daržovių salotų(pomidoras,agurkas, pekino k.,paprika, svogūnai, krapai) (90) + linų sėmenų aliejaus šaukštas (90)
Naktipiečiai : žolelių arbata su medaus šaukšteliu (65)
---------
Viso : 1585 kcal ... per daug saldumynų buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 26 spalio 2010 - 14:35