Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės priežiūra

QUOTE(Baravyke @ 2008 01 10, 08:26)
Isdziuvo striuke, truputi pakedenau, pakraciau ir gavosi kaip naujutele  thumbup.gif
Bet manau ne visom striukem taip gautusi. Cia nord face labai kokybiska striuke ir tie pukai suskirstyti sektoriais, todel kiekvienam sektoriuje buvo savo gumuliukas, kuriuos buvo lengva paskirstyt. Jei sektoriu nebutu ir viskas sugriutu i viena guza - butu daug sunkiau. ax.gif

Vargas su tom pūkinėm striukėm. Ir kedenu, ir kratau, niekas nepadeda, nors audinys striukės būna išdžiūvęs. O tuose sektoriuose stovi šlapi guzai pūkų ir viskas. Tada pasiimu į pagalbą plaukų džiovintuvą ir taip kiekvieną lopinuką pučiu ir skirstau doh.gif . Užtrunku 3-4 valandas lotuliukas.gif .
Turėjus keturias pūkines striukes ir padariau išvadą, kad pūkai pradeda lyst po ketvirto-penkto skalbimo.
Atsakyti
Va va ir man pribrendo reikalas išskalbti/valyti sąvąją pukinukę. Tai dabar mėtausi ar nešt į valyklą ir mokėt 40 Lt ar skalbti skalbimo mašinoj ir paprašyt kad draugė išdžiovintų džiovyklėje doh.gif Ir vienu ir kitu atveju nenoriu sugadinti blink.gif
Atsakyti
visgi patarčiau į valyklą nuvežt, nes aš skalbiau rankomis, atrodė, kad labai atsargiai, tačiau ir išsiplovė prastai, kažkokios dėmės išlindo (matyt dėl pukų) ir iki tol niekada nelindę pukai, pradėjo lysti taip, kad dabar vaikštau kaip iš vištidės išėjus. Kaip nors atkentėsiu šį sezoną, bet jau pūkinės tai niekada nebepirksiu
Atsakyti
as su pukais striuke skalbiau skalbykleje, kazkaip nieko jai nenutiko, pukai aisku islenda kaip kada koks g.gif
Atsakyti
esu skalbusi namuose su skalbykle ant tam skirtos programos, islysdavo vienas kitas pukutis, apsirankioji ir toliau eini lotuliukas.gif
Atsakyti
As pati jau kelis metus dėviu Audimo pūkinę striukę, pirkau Audimo firminėje parduotuvėje Akropolyje.
Lengva, šilta -kaifas žodžiu.
Galite pasižiūrėt saite www.e-audimas.lt ir per interneta galima isigyti.
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2009 01 29, 15:44)
Va va ir man pribrendo reikalas išskalbti/valyti sąvąją pukinukę. Tai dabar mėtausi ar nešt į valyklą ir mokėt 40 Lt ar skalbti skalbimo mašinoj ir paprašyt kad draugė išdžiovintų džiovyklėje  doh.gif Ir vienu ir kitu atveju nenoriu sugadinti  blink.gif

Mėginau džiovinti džiovyklėje, maniau, kad jau ji tai tuos "guzus" iškratys, bet kad nieko panašaus, vis tiek reikėjo rankomis skirstyti doh.gif nebent kažkokios spec. programos reikėtų g.gif
Atsakyti
Esu pirkus pūkinę striukę ir pūkinį paltą turguje, skalbiau skalbimo mašinoje ir nieko blogo neįvyko biggrin.gif nei pradėjo pūkai byrėti, nei susimetė į gumulą, bet dabar paskaičiau jūsų atsiliepimus ir bijau pirkti blink.gif
Atsakyti
Nežinau, man irgi pūkuojasi. schmoll.gif Esu turėjus pūkinius paltus ir striukes iš Betty Barclay, Gil Bret, Vero moda, tai gal pastaroji mažiausiai pūkuojasi, nors pigiausia, visos pirktos parduotuvėje, atrodo garsių firmų.
Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2009 11 12, 23:24)
Mėginau džiovinti džiovyklėje, maniau, kad jau ji tai tuos "guzus" iškratys, bet kad nieko panašaus, vis tiek reikėjo rankomis skirstyti  doh.gif  nebent kažkokios spec. programos reikėtų  g.gif

Tai va skalbiau ir aš skalbenkėj su džiovyl;e, atrodo išpurtėm ir vėl džiovinom, ne koks rezultatas. Prieš prasidedant sezonui nunešiau į valyklą-pasiėmiau superinės būklės. O va pūkai kol kas nelenda bigsmile.gif Sakė kai perki striukę reikia žiūrėti kad kuom tankesnis pamušalas būtų ir kažkokios siūlės "neskystos" thumbup.gif
Atsakyti
Atėjau pasiguost,patirties paieškot...
Sugadinau ir aš savo smagią,fainutę striukę verysad.gif
Subliuško po skalbimo,purtyk nepurčius,pūkų kaip nebūvę doh.gif
Pamaniau,kad gal skalbialkė programą sumaišė,sakau,gal pavirinau,bet pasirodo ne man vienai taip atsitinka unsure.gif

Gyvenime daugiau nepirksiu pūkinių,nes bijosiu skalbt ir tokius pinigus numest...
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2009 12 17, 12:35)
Atėjau pasiguost,patirties paieškot...
Sugadinau ir aš savo smagią,fainutę striukę verysad.gif
Subliuško po skalbimo,purtyk nepurčius,pūkų kaip nebūvę doh.gif
Pamaniau,kad gal skalbialkė programą sumaišė,sakau,gal pavirinau,bet pasirodo ne man vienai taip atsitinka unsure.gif

Gyvenime daugiau nepirksiu pūkinių,nes bijosiu skalbt ir tokius pinigus numest...

tai gal slapia dar uztai, nes man isdziuvus ji susitvarko g.gif
Atsakyti