Įkraunama...
Įkraunama...

"Dianatal" gelis skirtas lengvam gimdymui

Naudojau gelį trečio gimdymo metu - 1 kartą suleido sąrėmių metu, kitą kartą - stūmimo metu. Kaklelis atsidarinėjo greitai, gimdymo metu tarpvietė neplyšo ir nekirpo, nors prieš tai 2 gimdymų metu kirpo ir siuvo. Aišku negarantuoju, kad čia būtent Dianatal padėjo, bet labai džiaugiuosi, kad pavyko išvengti plyšimų, o ir nekainavo daug, nes pirkau iš kitos mamos ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal kuri nors galetu patarti man? Pries menesiuka pagimdziusi mano drauge pasidalino su manim likusiu po jos gimdymo Dianatal geliu. Bet pas ja yra like 2 stage 1 svirkstai, o to melyno stage 2 kuris naudojamas stumimo metu deja nera. Tai man idomu ar verta man pirkti visa komplekta, kai turiu 2 stage 1 nepanaudotus svirkstus? Ar tas treciasis yra pagrindinis ir veiksmingiausias?
Labai busiu dekinga jei kuri nors zino kad patartumet nestuke.gif
Atsakyti
gyd pasiule gimdyti su dianatal geliu, sunaudojome visus svirkstus pagal instrukija. Gyd lb atsakingai ir kruopsiai ji suleido, nors gimdymas buvo greitas. Stumimas buvo lb lengvas ir greitas, apie 10min. Galvute tai lengvai isejo, net sakyciau issoko, toks jausmas buvo biggrin.gif Vaikas buvo didelis virs 4 kg, mano sudejimui tai tikrai didelis. Tad sakyiau man jis tikrai padejo, manau tai priklauso ir nuo to ar visi svirkstai sunaudojami pagal instrukija. Juk ju neveltui 3 yra 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes:) Nutariau ir as pasidalinti savo patirtimi, gal kam nors ir pades. Pirmaji vaikuti pries 2,5m gimdziau be gelio, nes dar jo arba nebuvo, ar nezinojau apie toki. Pagimdziau per 8h, pati. Siaip gimdymas normalus, tik stumimas uztruko apie 45min, nes vaikiukas nenorejo slinkti zemyn, tai uzspaude pilva. ir plysau ir kirpo nemazai. Na o antraji pagimdziau per 3h, isstumiau per 5min:) Gime druckis 4,5kg, irgi plysau ir kirpo dar daugiau, bet sugijau labai greit. Tai kas liecia plysimus, sis gelis nelabai padeda. Pries pirkdama geli klausiau gydytojos patarimo, tai ji sake, na kaip nori, blogiau nebus, siaip sako sutrumpina gimdymo trukme. Kadangi si geli pirkau Cekijoje, jis man tekainavo 50Eu, tai vis ne 300Lt. kai nuvaziavau i ligonine ir akuseres klausiau, tai ji sako jokio cia stebuklo nera, bet tik pliusas didziausias kad vaikas tiesiog isslysta kaip zuvis:) Tai dabar sunku ir pasakyti ar tas gelis labai padejo ar ne. Nes betkokiu aveju antras gimdymas buna zymiai greitesni ir lengvesnis daugumai. Manau susidejo viskas:) Jei trecia karta gimdyciau manau irgi imciau ta geli:)
Atsakyti
Pirmą vaiką gimdžiau prieš 8 metus,tada dar šito gelio nebuvo.Gimdymas buvo palyginus lengvas-nuvažiavau į ligoninę su 7 cm atsidariusiu kakleliu,sąrėmiai truko apie 10 val,iš jų tie patys skausmingiausi apie 4 val per kurias gimdos kaklelis atsidarė iki galo. Išstūmiau vaiką per 3 stūmimus,gimė 3450 gr 56 cm vyrukas. Buvo nežymių plyšimų,kaip man sakė paviršutinių/
Dabar prieš antrą gimdymą sužinojau apie Dianatal gelį,galvoju pabandysiu,nes labai nenorėjau tų plyšimų,galvoju gal kažkiek padės. Kaina jo nemaža ir už 300 jo tikrai nebūčiau pirkus,bet pasitaikė proga isigyti pigiau,tai nusipirkau. Nuvažiau gimdyti kaklelis buvo atsivėręs tik 3 cm,sąrėmiai jau buvo ganėtinai skausmingi,akušerė suleido man tą gelį. Kažkur už valandos kai atėjo patikrinti kaklelis jau buvo atsivėręs 7 cm ir neužilgo ruošėmės gimdyti. Tai aišku dabar sunku pasakyt ar tas gelis padėjo ar savaime tas kaklelis būtų taip greit atsidaręs,sąrėmiai irgi liktai mažiau skausmingi pasidarė. Bet kai atėjo laikas stumti prasidėjo visi gražumai doh.gif Vaiko galvutė buvo kažkaip netaip įsistačius,pasisukus,tai kad ir kaip stengėmes nelindo vaikas lauk,prasikankinau valandą ,sąrėmiai susilpnėjo,tada turėjo leisti skatinamuosius atstatyti sąrėmiams. Galų gale praėjus valandai su puse pragarišku skausmų su gydytojų pagalba ( buvo subėgusios 3 gydytojos ir 2 akušerės) išlindo mano antras vyrukas 4270gr,56 cm. Kadangi niekaip nelindo reikėjo kirpti,ko labiausiai nenorėjau unsure.gif
Tai va taip aš išbandžiau Dianatal biggrin.gif Aišku niekas dabar negali pasakyt,gal be to gelio būtų dar baisiau buvę... Bet jei dar kartą gimdyčiau tikrai jo nepirkčiau.
Tiesa ta akušerė kuri man jį suleido taip pat nekokios nuomonės apie jį,nenusiteikus priešingai tiesiog sakė,kad tokių pinigų tikrai nevertas schmoll.gif
Atsakyti
Mano ginekologe yra pries si geli, sake, jos praktikoje nebuvo to, kad gimdyve jo atsiveztu. O ir siaip kaina gana didele, kai pakankamai nezinoma kiek jis efektyvus yra
Atsakyti
O as manau isbandysiu si geli per gimdyma ax.gif,niekas per galva netrenks. O ir vaikas kaip cia kazkuri minejo,kad sio gelio pagalba issprusta daug lengviau:)
Atsakyti
Domejausi ir as siuo geliu,buciau issigijusi,bet per paskutine konsultacija uzklausiau gyd.pas kuria tariausi gimdyti ir ka jus manote?o gi sako, pasakysiu atvirai,gal neturite kur pinigus ismesti?nesizavekite reklama ir nekraukite kitiems pelno schmoll.gif juk tai net ne medicinines paskirties gelis,ar jums to reikia?bet sakau palengvina istumima,sako nesamone, tai paprasciausiai kaip "vazelinas" kurio mes turime kiekvienoje gimdykloje. schmoll.gif
Atsakyti
Pirmaja gimdziau ir plysau, lelius buvo 3.8 kg. tas gijimo laikotarpis tikrai nebuvo dziaugsmingas verysad.gif
O dabar turiu gimdyti antraja, kurios prognozuojamas svoris 4.5 kg! blink.gif tai pasitarus su gydytoja, ji man sake kad tas gelis gali tikrai pagelbet stumiant toki dideli vaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viki-sofi @ 2012 04 01, 11:22)
si geli pirkau Cekijoje, jis man tekainavo 50Eu, tai vis ne 300Lt.

gal galite pasidalinti vietomis kur Cekijoje galima ji isigyt uz 50eu? nes pagooglinus man ismete kainas apie 100eu ax.gif
Atsakyti
Per antra gimdyma, naudojau si geli. Kaklelis atsidarinejo pakankamai greitai,taciau itruko. Mane kirpo. Todel nezinau, ar jis man padejo ar ne. Nezinau kaip butu buve be jo.
Atsakyti
Domėjausi šia priemone ir aš, bet galutiniam apsisprendimui įtakos turėjo gana neigiamas gydytojos, su kuria buvom sutarusios dėl gimdymo, požiūris. Šiaip mano gydytoja nėra kategoriškų pažiūrų, bet pirmiausia išdėstė faktą, kad jos praktikoje jau buvo nesekmingų atsitikimų, kai gimdamas lialiukas pritraukė į plaučiukus to gelio. Man to užteko blink.gif , nenorėjau, kad saugant save nukentėtu mano kūdikis. Suprantu, kad čia taip įvyksta ne kiekvieną kart, bet ... cool.gif
Atsakyti