QUOTE(mi_ @ 2010 11 04, 20:56)
O kodel nepanaudojai?.. ka dabar su tais vaisteliais darysi?
Atvirai pasakius nepanaudojau, nes sugalvojau gimdyti Anglijoje. O tenai si geli naudoja sudetingiems gimdymams palengvinti ir tam yra specialiai apmokyti gydytojai. Paprasti gimdyma priimantys gydytojai nera apmokyti naudotis siuo geliu, todel ir negalejau panaudoti. Turejau is anksto tartis, kad dalyvautu kitas gydytojas. Nepagalvojau, nes Lietuvoje nereikia isankstinio susitarimo. To gelio naudojimas labai paprastas, bet Anglija yra Anglija. Ten taisykles yra viskas. Tai va... viskas is nezinojimo...

Klausete, kur geli ppadesiu? Nezinau. Jeigu nepavyks perleisti kokiai mamytei, tai atiduosiu pazistamai, kad pagelbetu jai.
O del reklamos ir brukimo, tai nera gi jis brukamas

. Gi mamytes dalinasi patirtimi, kad speneliams padeda multimam kompresai, issutimams bepanten ir kt... O jeigu apie geli kalbama, tai jau cia ne dalinimasis patirtimi, o reklama ar brukimas. Mamytes, gi jeigu tas gelis kainuotu 20 Lt, tikrai tokiu kalbu cia nebutu. Pirktu visos ir nesvarstytu.
Jeigu paskaitytumete daugiau informacijos kitomis kalbomis, rastumete, kad kitose salyse jis jau seniai naudojamas sudetingiems gimdymams, kai vaikas uzstringa gimdymo kanaluose bei sunkiai slenka ir t.t. Va tam jis skirtas. Aisku niekas nedraudzia isigyti ir naudoti per kiekviena gimdyma. As pirkau, kad apsisaugociau, nes niekada negali zinoti, koks bus gimdymas. Esu baile didziausia

. Bijojau, kad galvyte deformuosis per gimdyma del ilgo slinkimo, nes buvau susidurus su tokiu atveju.
Aisku tukstanciai gimdymu buna normalus ir jo nereikia, o jeigu maniskis butu buves ne toks? Is kur galejau garantuoti. Todel norejau apsisaugoti. Ir is tikruju as buvau teisi. Mano gimdymas buvo komplikuotas. Vaikas strigo kanaluose, dingo jo pulsas. Suleke 7 gydytojai ir trauke ji su vakumo pompa. Jeigu butu leide geli, butu tikriausiai vaikas isslydes. Tai va tokie mano pamastymai.
Nebukit piktos mergytes. Vienoms vieni dalykai tinka, kitoms ne. Sitame forume blogiausia tai, kad komentuojama nepaskaicius nei naudojimo instrukcijos, nei straipsniu, nei dokumentacijos. Prikuriama ivairiausiu faktu, kurie neatitinka tikroves ir tai kiti priima uz gryna tiesa.