Įkraunama...
Įkraunama...

"Dianatal" gelis skirtas lengvam gimdymui

QUOTE(kuziux @ 2011 01 19, 16:27)
Susigundžiau aš su tuom geliu, vakar vyras nupirko. Man numatytas terminas vasario 21. Bus antras gimdymas. Gimdysiu Klaipėdoj ir nesitarusi. Būtinai papasakosiu kas ir kaip po visko.

Na štai merginos, aš jau po visko assa.gif Gimdžiau vasario 21 kaip ir nustatyta data buvo. Naktį 3 val nubėgo vandenys, kol susiruošėm (nusiprausėm, prikėlėm ir nuvežėm vaiką auklei), kol nuvažiavom (mes iš rajono) kol užpildė visus popieriukus priėmime, tai gimdykloj buvom 5 val. Pasitiko akušerė, tik gaila, nežinom vardo, nes neturėjo kortelės ( vyresnė moterėlė su didele šukuosena tongue.gif ) Greit buvo nuspręsta, kad bus mažos rizikos gimdymas, nes sklandus nėštumas ir pirmasis gimdymas. Apžiūrėjo ir pareiškė, kad jau 4 cm atsidarymas, labai minkštas kaklelis, tai tikrai nereikia man jokio gelio doh.gif Jos žodžiais tas gelis tik reklama, nieko jis nepadeda, pinigų mėtymas ir pan... Su vyru mes tik susižvalgėm. Žodžiu, nepanoro terliotis arba nemokėjo naudotis. Gerai, kad man sąrėmiai gan pakenčiami buvo, jautėmės ramūs, linksmai šnekučiavomės ir laukėm pamainos keitimosi. Pasikeitus pamainai atėjo akušerė Rolanda Jokubauskienė thumbup.gif Super moteris, ačiū jai dar kartelį. Sako, turit gelį, o kodėl nenaudojat, kai paaiškinom kas ir kaip, tai sako-duokit, panaudosim. Man tą gelį sušvirkštė nuo antros dozės. Sako, žinot, jums jau 7-8 cm atsidarymas. Tai sakau man epidūrą jau per vėlu, tai tik nusijuokė, sako tuoj gimdysiu smile.gif Nu žinokit ir pajudėjo reikaliukai, sakau, jaučiu kad jau gimdysiu, nors teoriškai žinau, kad reikia 10 cm atsidarymo smile.gif Akušerė tuoj pat sušvirkštė paskutinę dozę - skirtą jau pilnam atsidarymui ir būtent slydimui padidint. 8.38 sako stumiam ir 8.40 jau manekenė Miglė, 57 cm ūgio, 4100 g svorio garsiai šaukė 4u.gif
Neplyšau, nekirpo, nors pirmo gimdymo kirpimo randas likęs didelis (taip pareiškė akušerė). Ko tikėjausi iš gelio-tą ir gavau.
Neapsisprendžiančioms galiu pasakyt: įtikinkit save, kad niekam nieko nereikia duoti (neva atsidėkojant), nereikia su niekuo tartis, nes niekas kitas nepagimdys už jus ir nusipirkit gelį. Aš likau patenkinta. mirksiukas.gif
O į Vėjūnės (nepriklausomos gydytojos)pasisakymą tai galiu pasakyt, teoriškai priemonių yra daug, bet praktiškai neteko girdėti, kad būtų kažkam panaudoję. Nors draugų, pažįstamų rate gimdė paskutiniais metais tikrai virš 30 moterų, kas susitarę, kas Vilniuj, Kaune ar Klaipėdoj, kam tikrai buvo sunkus stūmimas... Tokia realybė.
Atsakyti
Savo antrojo gimdymo metu naudojau Dianatali. Gydytoja patare, nes pirmąjį gimdant nemažai kirpo, o antrojo gimdymo metu norėjau išvengti kirpimo ir plyšimų. Prieš gimdymą taip pat dariau Kėgelio pratimus ir tarpvietės masažus. Pagimdžiau be plyšimų - ką kaltint dėl to - save, geras gydytojos komandas stūmimo metu, gelį ar išankstinius pasiruošimus - nežinau. sėkmės visoms! p.s. jei kas ketinat įsigyt Dianatalį - pati pirkausi internetu 100 metų vaistinėje. Kainavo pigiau nei kur kitur - tik 259 lt.
Atsakyti
Sveikos Mamytės 4u.gif

Prieš 11 dienelių susitikau su savo mažyliu. Sutikau su Dianataliu, nors irgi labai labai dvejojau. Buvau sumąsčius, kad jo nepirksiu, o paskutinėm dienom mano nuomonę pakeitė akušerė iš gimdymo namų. Taigi rezultatas - gimdymas su Dianataliu. Nežinau kiek jis man padėjo ar nepadėjo, nes negaliu juk pakartot to pačio gimdymo be gel'io. Plyšimukas buvo, 1 laipsnio.
Geriausiai nuomonę atspindėjo gimdymą priimantis daktaras ir akušerė. Jie tikrai ne už jį arba kitaip pasakius, tikrai netiki tuo stebuklu, kurį atlieka Dianatal. Taip, panaudot mes jį panaudojom, bet tik dėl to, kad jau buvo nupirktas.
Antrą kartą gimdyčiau be šio reikalo. rolleyes.gif

Sėkmės ir tvirtybės visoms !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta86 @ 2011 05 30, 21:50)
Nusibodo skaityt tik nuomones,noretusi isbandziusiu komentaru... 4u.gif

Sveikos visos mamytės ir būsimos
Aš pati pagimdžiau su juo beveik prieš metus laiko, man tai buvo antras gimdymas. Tikrai puikus tas gelis,nes pirmą vaikiuką teko gimdyti su epidūru į nugarą ,tai turiu su kuo palygint. Epidūras tai visiška nejautra- gimdymas užsitęsė iki12h.prailgėjo gimdymo laikas 2-3h., be to po gimdymo 3 metus buvau praradusi atmintį, tiesiog neprisimindavau vietovių kur esu buvusi kad ir 10 kartą ten papuldavau.Po 3 metų viskas lyg ir grįžo į savo vietas ...taigi , tas gimdymo gelis man padėjo pačiai be pašalinių įsikišimo pagimdyti greitai ir lengvai, tikrai rekomenduoju bent jau gimdančioms pirmą kartą ,jis sutrumpina visą reikalą 2-3h.,o skausmo bijoti tikrai nėra ko. Skauda tada kai bijome, čia gal ir psichologinis momentas... o čia prieš tai rašyti atsiliepimai turbūt akušerių ar ginekologių , siekiančių tik išplėšti pinigus už epidūrą, kuris beje ir taip nemokamai priklauso, siūlau moterims pasidomėt...ir apie liekamuosius reiškinius pasiskaityt, ir tik tada rinktis. 4u.gif
Atsakyti
Uzklausiau savo gyd. apie si geli. Mano gyd. sake ji naudoja, taciau yra kategorisku gydytoju, kurie atsisako ji naudoti.
Pasak gyd. jo poveikis priklauso ir nuo organizmo reakcijos, vienoms padeda, kitoms ne, bet poveikis toks, kad palengvina/pagreitina kaklelio atsidaryma ir apsaugo nuo kaklelio ir maksties plysimu, t.y. isminkstina pavirsiu ir padaro ji elastingesni. Taciau jis neapsaugo nuo tarpvietes kirpimo/plysimo! (kas man ir buvo aktualu suzinoti). Be to epiduras turi labai panasu poveiki, todel bent jau mano gyd. jeigu naudoja epidura, tai gelio nebenaudoja, nes gaunasi sviestas sviestuotas ir pinigai i bala.
Atsakyti
As pirma kart gimdziau su geliu. Pas mane viskas greitai vyko, nezinau ar nuo gelio. Teko kirpti nes vaikutis ejo neiprastai todel ir daugiau vietos reikejo, bet islindo labai greitai tai jau tikrai gelio pagalba smile.gif Kiek gelis naudingas sunku pasakyti, kad nekenkia tai tikrai, kazkaip manau kad jis tikrai palengvina ten viska wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 06 21, 08:50)
schmoll.gif nu žinokit nesąminė tas gelis

na žinokit labai netgi samonė tongue.gif aš su juo gimdžiau ir tik teigiami atsiliepimai, nei plyšimų, nei trūkimų, gimdymo laikas sutrumpėjo keliomis valandomis, ir tikrai ne šiaip sau, stebuklais netikiu tongue.gif ir daktarė mano kuria irgi labai pasitikiu patenkinta dianatalių, sakė ne vienai gimdyvei jau pasiteisino smile.gif draugės kelios su juo gimdė, irgi sakė liuks viskas, daug lengviau, daug greičiau, daug mažiau komplikacijų, taip kad vien iš reklamos nereikia spresti, kalbėkitės su tom, kas naudojo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2011 10 21, 14:51)
na žinokit labai netgi samonė tongue.gif aš su juo gimdžiau ir tik teigiami atsiliepimai, nei plyšimų, nei trūkimų, gimdymo laikas sutrumpėjo keliomis valandomis, ir tikrai ne šiaip sau, stebuklais netikiu tongue.gif ir daktarė mano kuria irgi labai pasitikiu patenkinta dianatalių, sakė ne vienai gimdyvei jau pasiteisino smile.gif draugės kelios su juo gimdė, irgi sakė liuks viskas, daug lengviau, daug greičiau, daug mažiau komplikacijų, taip kad vien iš reklamos nereikia spresti, kalbėkitės su tom, kas naudojo tongue.gif

o jums čia pirmas gimdymas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 21, 15:53)
o jums čia pirmas gimdymas?  4u.gif

antras wink.gif su pirmu dar nebuvo dianatalio, na arba buvo, bet negirdėjom ir labai gaila, nes ypatingai pirmakartėms tinka, ypatingai toms, kieno sausa gleivinė smile.gif čia iš draugių pirmakarčių patirties mirksiukas.gif na tikrai nei vienos dar negirdėjau sakant kad nepadėjo, išslysta kaip žuvytė wub.gif
Atsakyti
Kursuose VGN sake, kad jie pasirase reklamine sutarti su tiekejais ir dabar turi Dianatalio nemokamai smile.gif
Tai, kaip suprantu, ten gimdancios priesininkes dabar turi buti budrios ir perspeti, kad jo nenaudotu biggrin.gif
Atsakyti
Gimdziau su Dianatal, sunaudojo 1.5 svirksto, neplysau ir nekirpo, tam tikslui ir pirkau.
Atsakyti
Labas vakaras,
Pries pora savaiciu pagimdziau savo nuostabuji pirmagimi wink.gif kadangi norejau isvengti epiduro, tikejau, kad man gali padeti Dianatal smile.gif ji labai uzrekomendavo Antakalnio ligoninej vykusias paskaitas vedusi akusere. Nubegau nusipirkti, o paskui girdejau daugiau neigiamu atsiliepimu, nei teigiamu. dauguma gydytoju ji vertina kaip elementaru lubrikanta uz kuri gerokai permokame. gimdymo metu gydytojas leido man ji ir girdejau kaip akuserei sake - netikiu jo veiksmingumu...kadangi kaklelis man veres l. greitai (atvykau i ligonine su 5 cm ir be jokiu saremiu), tai panaudojom tik du svirkstus (saremiams ir stumimui). gimdymas buvo l. greitas, saremiai ir pats stumimas tetruko 2,5 val., gal man padejo gelis...nors nemanau...taciau norejau pasakyt esmini dalyka - mane turejo kirpti,ko labiausiai tikejaus isvengti... sad.gif po keliu dienu gimde mano drauge, naudojo geli, taciau plyso...:(ir apturejo l.skausmingus saremius.
Jei gimdysiu antra vaikiuka - manau sio gelio nebepirksiu.
Kaip bebutu - su geliu ar be - linkiu visoms lengvai ir greitai wink.gif
Atsakyti