Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

QUOTE(Ateik @ 2010 06 23, 18:11)
Klausimas tiems, kas ten mokosi/dirba/vaikus leidžia į gimnaziją.

sakykit, pas kokią pavaduotoją buvote,kuri jums taip pasakė?

sveikinimai visiems įstojusiems mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuligankaa: 23 birželio 2010 - 17:12
na ką, būsimieji klasiokėliai biggrin.gif
gal norėsite šiaip kada susitikti vasarą?
siaubas, aš kai atėjau, tai ir lauke vaikų buvo BELEKIEK, ir viduj. pikčiausia gal tai, kad ne tik vaikai, bet ir jų mamos bandė grūstis prie sąrašų. juokinga....
o šiaip, nuotaikos tikrai buvo linksmos, mačiau kaip "penkis" duoda vienas kitam, šokinėja iš džiaugsmo biggrin.gif
aš irgi labai labai nudžiugau pamačius ir savo pavardę viršutiniuose sąrašuose .. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DustoffyaClassix: 23 birželio 2010 - 18:35
QUOTE(DustoffyaClassix @ 2010 06 23, 19:35)
siaubas, aš kai atėjau, tai ir lauke vaikų buvo BELEKIEK, ir viduj. pikčiausia gal tai, kad ne tik vaikai, bet ir jų mamos bandė grūstis prie sąrašų. juokinga....
o šiaip, nuotaikos tikrai buvo  linksmos, mačiau kaip "penkis" duoda vienas kitam, šokinėja iš džiaugsmo biggrin.gif
aš irgi labai labai nudžiugau pamačius ir savo pavardę viršutiniuose sąrašuose .. smile.gif

Būtų smagu tik kad mane visai vasarai išveža į kaimą, laukuose lakstyti biggrin.gif
Atsakyti
tai dabar oi kokia laiminga lakstysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DustoffyaClassix @ 2010 06 23, 19:35)

Nemanau, kad kažkas gautųsi... Niekada nesigauna tokie dalykai unsure.gif . O aš ir bijočiau labai viena eiti blush-anim-cl.gif . Bet manau būtų puiku susitikti ir susipažinti prieš/po rugsėjo pirmosios šventės, pvz., nueiti į kavinę kad ir tam pačiam "Save".
Atsakyti
Tuo labiau neaišku kas su kuo pateks į klasę ;DD
Atsakyti
QUOTE(DustoffyaClassix @ 2010 06 23, 19:55)
tai dabar oi kokia laiminga lakstysi biggrin.gif

Tai ne clap.gif As dar vis pakyleta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuŽu*~ @ 2010 06 23, 20:33)
Tuo labiau neaišku kas su kuo pateks į klasę ;DD

nesvarbu, kuo daugiau pažinosi naujoj mokykloj, tuo smagiau bus biggrin.gif
o jei yra noro, visuomet galima susiorganizuoti ;D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DustoffyaClassix: 23 birželio 2010 - 19:37
QUOTE(Ateik @ 2010 06 23, 17:11)
Klausimas tiems, kas ten mokosi/dirba/vaikus leidžia į gimnaziją.
Susidūrėm su "įdomia" problemėle - dukra nepateko į universitetinę klasę, o klasiokai, kurių vidurkiai gerokai mažesni, pateko, nes (cituoju pavaduotoją) "dokumentus padavė jau vasario mėn". Negali to būt, gi jie tik nuo birželio 1 d. priiminėjami. Argumetų pritrūkusi ji dar pasakė, kad juos "priėmė pats direktorius..." Nagi, aišku kaip "priėmė"...  doh.gif  g.gif

Tai va, dabar smalsu - ar verta keliauti pas direktorių tiesos ieškot (dukra labai nori ten mokytis, yra motyvuota, mokyklos olimpiadų nugalėtoja, o klasiokams pasak jų pačių, visai tas pats (tik vieno jų tėtis Kauno X mokyklos vadovas, matyt jam ne prestižas, kad vaikas bus paprastoje klasėje...), ar neverta iš viso eit į gimnaziją, jei tokie "gražūs" dalykai vyksta...

Nemalonu, kai jau mokykloje vaikai susiduria su atvira korupcija...  g.gif  schmoll.gif

O gal verta pasikasti giliau ir pajudinti jau ne mokyklos vandžią, o kitas instancijas? Gi kad ir žiniasklaida mielai "prarytų" tokį kabliuką - vidurkių nesufabrikuos niekas dabar jau. Tik ar yr prasmė - jei po to ir priimtų dukrą, nebūt malonu jai. O gal leisti į paprastą klasę ir laukti, kol atsiras veita universitetinėje (sakė, kad tai dar ir vasarą gali atsitikti...)?

Nesutirstinkit spalvu, visu pirma nera jokio skirtumo ar universitetine klase ar ne, jei mergaite tikrai yra motivuota ji pralaus ledus ir paprastoje klaseje, o jei ne, paskes ir universitetineje. Tos universitetines klases neturi jokios reiksmes. Esu dabar abituriente, 3-4 klasese turejau beveik visas pamokas su universitetiniu klasiu mokiniais, jokiais cia lygiais neskirsto ir nemoko prasciau paprastose klasese. Visose klasese yra puiki darbo atmosfera. Tad patarciau Jums leisti dukra i paprasta klase ir nesisieloti, kad nepateko i universitetine. 4u.gif
Atsakyti
Žinoma, būtų smagu susitikti vasarą, susipažinti, kad būtų kuo daugiau pažįstamų naujoje mokykloje ir būtu drąsiau. smile.gif Aš visada tokius suitikimus palaikau ir pati noriai į juos einu. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Me! Me! Me! Meeee! Noriu noriu noriu noriu. Aš dalyvaučiau. Bet perspėju - kartais man sunku pažindintis su naujais žmonėm ir pan. Lb įdomu kas ten gautųsi :DD
Papildyta:
Aš užsivedusi totaliai :D
Atsakyti
smagu biggrin.gif man tai šnd laimės pilnos kelnės, irgi strykinėju, labai džiaugiuos. smile.gif
Atsakyti