Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

Įstojau ir aš į VDU klases, 60 vieta smile.gif) Labai laukiu rugsėjo 1-osios ;D
Mane domina vienas dalykas dėl uniformų. Kaip ten yra? Pasako, kur medžiagos nusipirkti ir pats asmeniškai siuvėją susirandi, ar visiems yra siuvamos toje pačioje siuvykloje? biggrin.gif Kiek maždaug kainuoja uniforma? biggrin.gif
Atsakyti
manau, kad pasakys kai pirmadienį eisim . sakė instrukcijas visas pasakys, dokumentų, tai manau ir dėl uniformos bus galima pasiklaust. smile.gif
Atsakyti
dėl uniformų, tai jums duos lapus su nupaišytu modeliu uniformos ir rekomendacija, kur siūtis.. mirksiukas.gif šiaip galėsit patys apsispręst kur mirksiukas.gif
Atsakyti
jėga biggrin.gif o būtina siųtis ir kelnes, ir sijoną? nes aš kelnių tai nemanau kad nešiosiu ...
Atsakyti
QUOTE(chuligankaa @ 2010 06 24, 01:52)
dėl uniformų, tai jums duos lapus su nupaišytu modeliu uniformos ir rekomendacija, kur siūtis..  mirksiukas.gif šiaip galėsit patys apsispręst kur  mirksiukas.gif

tikrai nebutina, as isuvaus ir ta ir ta, taciau kelnes nesiojau tik per didelius ziemos salcius, arba kai budavo isskalbtas sijonas :>>
Atsakyti
o tom kelnėm ,labai griežti reikalavimai? pvz, negalima ateit su siaurais juodais džinsais?
ir p ošvark ugali būt bet kas? pvz ryškios bliuskutės kokios su užrašais ir pan.?
Atsakyti
Ir dar norėjau paklausti: visi čia sako, kad pirmadienį reikia eiti. Antradienį negalima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DustoffyaClassix @ 2010 06 24, 12:34)
o tom kelnėm ,labai griežti reikalavimai? pvz, negalima ateit su siaurais juodais džinsais?
ir p ošvark ugali būt bet kas? pvz ryškios bliuskutės kokios su užrašais ir pan.?

Kelnias dazniausiai kaip ir svarka tenka siutis, nes nei dzinsu, nei kokios kitos imantrios medziagos juodu kelniu neleidzia nesioti, ypac siaurejanciu, o uniforumu reidai buna kas antra savaite, surinkus atitinkama skaiciu papeikimu meta is gimnazijos... bet nesigasdinkit, ne taip ir lengva ta papeikima gaut 4u.gif bet geriau taisykliu laikytis, buna mokytoju kurios gauna gruzo is pavaduotoju ar direktoriaus ir neileidzia i pamoka su netvarkinga uniforma schmoll.gif
O del bliuskiu tai priklauso nuo to kokia bus pavaduotoja ir kokia bus jos nuotaika:DD blush2.gif
mane pvz karta uzrase, kad baltos palaidines iskirpte per gili, nors ten viskas normaliai buvo, esme tame, kad kai nori tai randa prie ko prisikabint. Beto buna ir velavimo reidai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuŽu*~ @ 2010 06 23, 15:39)
Nu kad ne.
Bet jis toks labai keistas žmogus yra.
Jis toks visiškas moksliukas. Jam visas gyvenimas tai tik mokytis. Jis nemėgsta atostogų, jis skaito vien enciklopedijas. Neturiu draugų ir laisvalaikio.
Šiaip labai keistas žmogus. Atrodo kaip antrokas ir yra visiškai asocialus. Su juo neįmanoma bendrauti. Jis kaip koks robotas. Jo smegenų pusrutlis kuriam loginis mąstymas labai išvystytas, o jausmų išvis nedirbantis. Nenorėčiau tokia būt niekada gyvenime.

Nu JOOO!!!! Dar nespejo pati kojos įkelt, o jau pletkais užsiima. Gal kitiems pasirodys ir šaunus tas moksliukas. Taip varyt ant klasioko gali tik labai žemo intelekto būtybė.
Atsakyti
QUOTE(DustoffyaClassix @ 2010 06 23, 19:35)
na ką, būsimieji klasiokėliai biggrin.gif
gal norėsite šiaip kada susitikti vasarą?
siaubas, aš kai atėjau, tai ir lauke vaikų buvo BELEKIEK, ir viduj. pikčiausia gal tai, kad ne tik vaikai, bet ir jų mamos bandė grūstis prie sąrašų. juokinga....
o šiaip, nuotaikos tikrai buvo  linksmos, mačiau kaip "penkis" duoda vienas kitam, šokinėja iš džiaugsmo biggrin.gif
aš irgi labai labai nudžiugau pamačius ir savo pavardę viršutiniuose sąrašuose .. smile.gif

Aš tai neisiu niekur, nes aš ne jūsų klasiokas verysad.gif aš patekau į neuniversitetines.

Jovita, kiek mokėjai už švarką?

Turiu klausimą, kas žada eiti į dramos būrelį?
Atsakyti
Nevarau, tuo labiau, gi nesakau kas jis toks. :] Ar vardą bent kartą paminėjau?
Tiesiog parašau, kad die, kaip nenoriu su juo būti vienoje klasėje. Ir kaip tikiuosi nepapulti. Ir šiaip tiesiog nemėgstu tokių žmonių. So on. Ir kokie čia pletkai? Gal labiau įsiskaityk, o varai tik dar labiau už mane ;] Nesuprantu tokių žmonių kurie visur vien problemas mato. Live your life ;]
Atsakyti
QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 24, 15:53)
Aš tai neisiu niekur, nes aš ne jūsų klasiokas  verysad.gif aš patekau į neuniversitetines.

Jovita, kiek mokėjai už švarką?

Turiu klausimą, kas žada eiti į dramos būrelį?

Į dramą aš! rolleyes.gif

EDIT: O Jovita už švarką mokėjo 150Lt. (kažkur skaičiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theoc4ever: 24 birželio 2010 - 15:13