Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

Aš taip pat galvoju eiti į dramos būrelį. 4u.gif
Atsakyti
Mažmoži, dieve... Eisi į meetą (jei toks bus) būtinai!!! Blm. Aš tj pvz noriu kuo daugiau žmogų toj šūlėj pažinoti ax.gif Visiškai nesvarbu ar patekai į tą universtitetinę ar ne. ! Kaip smagu gi bus mokykloje pažįstamų veidų pamatyt biggrin.gif

O dėl dramos būrelio, tj ir aš sakiau, kad noriu ;D
Atsakyti
QUOTE(DustoffyaClassix @ 2010 06 24, 13:34)
o tom kelnėm ,labai griežti reikalavimai? pvz, negalima ateit su siaurais juodais džinsais?
ir p ošvark ugali būt bet kas? pvz ryškios bliuskutės kokios su užrašais ir pan.?

Griežtai, tikrai, jokių džinsų mirksiukas.gif jokių siaurėjančių , jokios blizgios medžiagos ax.gif

QUOTE(Rugshti @ 2010 06 24, 14:28)
O del bliuskiu tai priklauso nuo to kokia bus pavaduotoja ir kokia bus jos nuotaika:DD  blush2.gif
mane pvz karta uzrase, kad baltos palaidines iskirpte per gili, nors ten viskas normaliai buvo, esme tame, kad kai nori tai randa prie ko prisikabint. Beto buna ir velavimo reidai  doh.gif

drinks_cheers.gif
viena kartą mano bliuskė buvo per ilga, nes išlindo iš švarko.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(chuligankaa @ 2010 06 24, 17:00)
viena kartą mano bliuskė buvo per ilga, nes išlindo iš švarko..  hihihi.gif

O DIEVE. Mano visos bliuskės tokios, man gražu ! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 24, 15:53)
Aš tai neisiu niekur, nes aš ne jūsų klasiokas  verysad.gif aš patekau į neuniversitetines.

Jovita, kiek mokėjai už švarką?

Turiu klausimą, kas žada eiti į dramos būrelį?

150 Lt mirksiukas.gif .
Atsakyti
ždž. kas turit facebookus man į pm, paskui bus lengviau tartis dėl meetų biggrin.gif

jėėzau, kelnių siaurėjančių negalima? ;oo siaubas. gaila. aš jas taip mėgstu... ir maikių taip pat ilgų turiu. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip matau meet'as jau rimtai planuojamas, tai turiu tokią idėją. Pirmadienį turbūt dauguma nešit dokumentus, tai jums užtektų tik susitarti laiką ir vuolia - daugiau jokių rūpesčių. Na, nebent eisite gimnazijon su tėvais, tačiau aš, pvz., atsispausdinau sutartį iš tinklalapio (2 vnt.) ir tiesiog padaviau mamai pasirašyti kur reikėjo.
Atsakyti
O čia tėvų reiks pasiemant tą 5 formą?
Atsakyti
QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 25, 20:37)
O čia tėvų reiks pasiemant tą 5 formą?

Nereikia tėvų 5tai formai pasiimt, reik tėvų, kad sutartį pasirašytų, nes neturit 16 metų ir nesat pilnamečiai
Atsakyti
Kokią sutartį? Ą tai čia tėvų reiks kai į buvusią mokykla reiks su 5 forma nueit? Ar į Rasą reik eit su jais? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazmozis: 25 birželio 2010 - 19:59
QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 25, 20:55)
Kokią sutartį?

Kaip ir visose mokyklose reikia sudaryt sutartį tarp paslaugos gavėjo ir teikėjo. http://www.rasa.kaun...t/priemimas.htm
Atsakyti
Neužtektų tik tėvų raštiško sutikimo, kad galiu pateikti sutartį ?
Atsakyti