Aš taip pat galvoju eiti į dramos būrelį.

Mažmoži, dieve... Eisi į meetą (jei toks bus) būtinai!!! Blm. Aš tj pvz noriu kuo daugiau žmogų toj šūlėj pažinoti
Visiškai nesvarbu ar patekai į tą universtitetinę ar ne. ! Kaip smagu gi bus mokykloje pažįstamų veidų pamatyt 
O dėl dramos būrelio, tj ir aš sakiau, kad noriu ;D

O dėl dramos būrelio, tj ir aš sakiau, kad noriu ;D
QUOTE(DustoffyaClassix @ 2010 06 24, 13:34)
o tom kelnėm ,labai griežti reikalavimai? pvz, negalima ateit su siaurais juodais džinsais?
ir p ošvark ugali būt bet kas? pvz ryškios bliuskutės kokios su užrašais ir pan.?
ir p ošvark ugali būt bet kas? pvz ryškios bliuskutės kokios su užrašais ir pan.?
Griežtai, tikrai, jokių džinsų

QUOTE(Rugshti @ 2010 06 24, 14:28)
O del bliuskiu tai priklauso nuo to kokia bus pavaduotoja ir kokia bus jos nuotaika:DD
mane pvz karta uzrase, kad baltos palaidines iskirpte per gili, nors ten viskas normaliai buvo, esme tame, kad kai nori tai randa prie ko prisikabint. Beto buna ir velavimo reidai

mane pvz karta uzrase, kad baltos palaidines iskirpte per gili, nors ten viskas normaliai buvo, esme tame, kad kai nori tai randa prie ko prisikabint. Beto buna ir velavimo reidai

viena kartą mano bliuskė buvo per ilga, nes išlindo iš švarko..

QUOTE(chuligankaa @ 2010 06 24, 17:00)
O DIEVE. Mano visos bliuskės tokios, man gražu !

QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 24, 15:53)
Aš tai neisiu niekur, nes aš ne jūsų klasiokas
aš patekau į neuniversitetines.
Jovita, kiek mokėjai už švarką?
Turiu klausimą, kas žada eiti į dramos būrelį?

Jovita, kiek mokėjai už švarką?
Turiu klausimą, kas žada eiti į dramos būrelį?
150 Lt

ždž. kas turit facebookus man į pm, paskui bus lengviau tartis dėl meetų 
jėėzau, kelnių siaurėjančių negalima? ;oo siaubas. gaila. aš jas taip mėgstu... ir maikių taip pat ilgų turiu.

jėėzau, kelnių siaurėjančių negalima? ;oo siaubas. gaila. aš jas taip mėgstu... ir maikių taip pat ilgų turiu.

Kaip matau meet'as jau rimtai planuojamas, tai turiu tokią idėją. Pirmadienį turbūt dauguma nešit dokumentus, tai jums užtektų tik susitarti laiką ir vuolia - daugiau jokių rūpesčių. Na, nebent eisite gimnazijon su tėvais, tačiau aš, pvz., atsispausdinau sutartį iš tinklalapio (2 vnt.) ir tiesiog padaviau mamai pasirašyti kur reikėjo.
O čia tėvų reiks pasiemant tą 5 formą?
QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 25, 20:37)
O čia tėvų reiks pasiemant tą 5 formą?
Nereikia tėvų 5tai formai pasiimt, reik tėvų, kad sutartį pasirašytų, nes neturit 16 metų ir nesat pilnamečiai
Kokią sutartį? Ą tai čia tėvų reiks kai į buvusią mokykla reiks su 5 forma nueit? Ar į Rasą reik eit su jais?

QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 25, 20:55)
Kokią sutartį?
Kaip ir visose mokyklose reikia sudaryt sutartį tarp paslaugos gavėjo ir teikėjo. http://www.rasa.kaun...t/priemimas.htm