Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

QUOTE(Mygtukinė @ 2010 06 29, 16:18)
Taip, tikrai nesisiųkit Ukmergės gatvėj, nes ten brangu o kokybė tai... Draugė pernai ten siuvosi, tai tragiškai pasiuvo bash.gif

drinks_cheers.gif . aš ir daug už tą švarką pamokėjau, gerai kad mama su siūlais nesusipykus, tai truputį patvarkė..tiek pamušalą, tiek kitas vietas. smile.gif Tai dar tikiuosi,kad paskutinius metus ištepsiu kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
Nesiųkit ten, nesisiųkit ten.... Tai kur tada siųtis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oVytiso @ 2010 06 30, 16:21)
Nesiųkit ten, nesisiųkit ten.... Tai kur tada siųtis? biggrin.gif

Labai jau daug kartų minėta... Manau, kad kitiems bus nelabai smagu skaityti tą patį per tą patį. Pasinaudokit kitą kartą paieška ar paskaitykit buvusią temą mirksiukas.gif .

Aš siuvausi "Hermann" (Kęstučio g. 59). Pasiuvo gražiai, kokybiškai, kainuoja šiek tiek mažiau nei kitur. Taip pat galima siūtis pas savo siuvėją smile.gif .
Atsakyti
Jovita, tu JAU pasisiuvai uniformą? swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Mygtukinė @ 2010 06 30, 17:47)
Jovita, tu JAU pasisiuvai uniformą?  swoon.gif

Taip biggrin.gif . Negi tai tikrai TAIP keista, kad visi be išimties nustemba biggrin.gif ? Žinojau, kad mano vidurkis bus pakankamas įstoti (>8,5), tai ir neabejojau biggrin.gif. Išvengiau ilgų eilių biggrin.gif.
Atsakyti
Šiandien nunešiau dokumentus. Įspūdžiai tokie, kad ta, kur prie kompiuteriuko dirbo, ne tik nemoka juo naudotis, bet ir yra paskutinė rėksnė. Sakė(jei tiksliau, tai aprėkė), kad penktą formą jau seniai turėjau gauti, tai aš truputį nesuprantu, čia rimtai? Nunešiau dar tą penktą formą į seną mokyklą, gavau pažymėjimą (kurį, aš taip supratau, galima nunešti belenkada iki rūgpjūčio 31?), o bylą ir medicinininę kortelę nusiūs sakė.
Tai va. Ach, dar dėl nuotraukėlės. Teko savam jau vietoj nusipaveiksluot. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theoc4ever: 30 birželio 2010 - 17:04
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 30, 18:03)
Šiandien nunešiau dokumentus. Įspūdžiai tokie, kad ta kur prie kompiuteriuko dirbo ne tik nemoka juo naudotis, bet ir yra paskutinė rėksnė. Sakė(jei tiksliau, tai aprėkė), kad penktą formą jau seniai turėjau gauti, tai aš truputį nesuprantu, čia rimtai? Nunešiau dar tą penktą formą į seną mokyklą, gavau pažymėjimą (kurį, aš taip supratau, galima nunešti belenkada iki rūgpjūčio 31?), o bylą ir medicinininę kortelę nusiūs.
Tai va. Ach, dar dėl nuotraukėlės. Teko savam jau vietoj nusipaveiksluot.  biggrin.gif

Man ta, kur sėdėjo prie kompiuterio, sakė, lauks manęs kitais metais ^^.

Penktą formą, jei gerai supratau, visi gauti turėjom nuo pirmadienio iki trečiadienio (šios savaitės).

Tu tik šiandien gavai pažymėjimą O_o ?
Atsakyti
smile.gif+2010 06 30, 17:56-->
QUOTE(Jovita smile.gif @ 2010 06 30, 17:56)
Taip  biggrin.gif . Negi tai tikrai TAIP keista, kad visi be išimties nustemba  biggrin.gif ? Žinojau, kad mano vidurkis bus pakankamas įstoti (>8,5), tai ir neabejojau biggrin.gif. Išvengiau ilgų eilių biggrin.gif.

biggrin.gif. O kur tu pirkai medžiagą? biggrin.gif Ir per kiek laiko pasiuvo?
Atsakyti
smile.gif+2010 06 30, 18:08-->
QUOTE(Jovita smile.gif @ 2010 06 30, 18:08)

Penktą formą, jei gerai supratau, visi gauti turėjom nuo pirmadienio iki trečiadienio (šios savaitės).

O man ta kita sakė "Šitas bus mano mokinys". biggrin.gif

Tai gerai, dabar aš viską padaviau, išskyrus tą pažymėjimą - jį galiu belenkada atnešt?

Jop, man mus šiaip juos turėto grąžint, kai sugrįšim, bet su 5 forma ir taip atidavė. :]
Atsakyti

O man ta kita sakė "Šitas bus mano mokinys". biggrin.gif

Tai gerai, dabar aš viską padaviau, išskyrus tą pažymėjimą - jį galiu belenkada atnešt?

Jop, mums šiaip juos turėto grąžint, kai sugrįšim, bet su 5 forma ir taip atidavė. :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theoc4ever: 30 birželio 2010 - 18:35
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 30, 19:33)
O man ta kita sakė "Šitas bus mano mokinys".  biggrin.gif

Jop, mums šiaip juos turėto grąžint, kai sugrįšim, bet su 5 forma ir taip atidavė. :]

Taip, atestatą galima atnešti bet kada iki rugpjūčio 31d. smile.gif Taip pat ir bylos kopiją, medicinos kortelę ir gydytojo pažymą ax.gif
Atsakyti
niekas nesisiuvot ukmergės gatvėj? sakė, jog ten jie siuva rasai jau 12tus metus, ir sakė, kad atnešioja panelės 4 metus švarką. ar vien tik neigiami atsiliepimai?
Atsakyti