O tai sutartį reik pasirašyt po to kai atneši bylą ar prieš? Nu reiks pirmadienį pasiklaust.
Prieš 3 metus, kai stojau buvo taip pasiėmėm: 5 tą formą, nunešėm į seną mokyklą, grįžom atgal ir viską pridavėm. Mum sutartį davė pasirašyt tik mokslo metų eigoj, o tėvų išvis nereikėjo.
Kaip šiais metais yra negaliu paskyt. Gal tiks ta sutartis, kurią atsispausdinsit iš interneto ir nunešit jau su tėvų parašais
Kaip šiais metais yra negaliu paskyt. Gal tiks ta sutartis, kurią atsispausdinsit iš interneto ir nunešit jau su tėvų parašais
Pernai mano draugė sutartį pasirašinėjo be tėvų, bet tėvai jau buvo iš anksto pasirašę ant sutarties
Visus dokumentus ir kt. ji pristatė pati
Manau, kad ir aš pati eisiu. Bet nežinau, kelintą valandą, gal kas galit pasakyti?
D

Manau, kad ir aš pati eisiu. Bet nežinau, kelintą valandą, gal kas galit pasakyti?

i | Ši tema yra informacinio pobūdžio. Jei norit šiaip paplepėt, organizuot susitikimus ir pan., tam yra skyreliai Bendraminčiai, Susitikimai. Susikurkit ten temą ir kalbėkit apie viską. |
Zinule, o tai kodėl mes negalime kalbėti čia? Čia yra Rasos gimnazijos tema ir aš manau, kad galime kalbėti apie viską. Ištikrųjų mes čia ir kalbame apie tai kas susiję su Rasos gimnaziją
apie sutartis ir t.t.

QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 27, 16:05)
Zinule, o tai kodėl mes negalime kalbėti čia? Čia yra Rasos gimnazijos tema ir aš manau, kad galime kalbėti apie viską. Ištikrųjų mes čia ir kalbame apie tai kas susiję su Rasos gimnaziją
apie sutartis ir t.t.

Labai atsiprašau, kad skelbiu žinutę vieną po kitos, bet aš tik noriu įdėti nuorodą į naująją temą:
http://www.supermama...howtopic=612620
QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 27, 16:05)
apie sutartis ir t.t.

Apie sutartis, uniformas, pamokas kalbėkit, kiek norit, bet ne apie susitikimus ir pan dalykus. Įsivaizduokit, ateis kitais metais žmogus, kuris ieškos informacijos apie gimnaziją, o neras jokios informacijos.
Ir dar toks pasiūlymas: nereiktų viešai skelbti savo vardų, pavardžių. Aišku, ko gero su tuo dar nesusidūrėt, bet pasiskelbus viešuose forumuose gėl to dažnai nukenčiama. Aišku, čia kiekvieno pasirinkimas. Įveskit į google čia paminėtus vardus, pavardes, kiek sužinosit. Ar to norėsit ir po 2, 5 metų?
Ievu, atnešti reikia 2 nuotraukas dokumentams, tėvų pasirašytą sutartį (jei nenori, kad jie dalyvautų)(2vnt.) ir gimimo liudijimo/ paso kopiją (turėti ir originalą) :).
Papildyta:
Štai taip rašoma gimnazijos puslapyje:
sudaryti sutartį su VšĮ VDU Rasos gimnazija;
užpildyti anketą Pagrindiniai duomenys apie mokinį (Mokinių ir studentų duomenų bazei);
pateikti gimimo liudijimo arba paso kopiją (turėti ir originalą);
pateikti dvi nuotraukas dokumentams (3x4);
pasiimti pranešimą mokyklai (5 forma) apie mokinio įstojimą į VšĮ VDU Rasos gimnaziją;
jei mokinys lanko ar baigė kūno kultūros, muzikos, dailės mokyklą ir pageidauja nelankyti atitinkamų pamokų, parašyti prašymą dėl atleidimo bei pateikti pažymą apie kūno kultūros, muzikos, dailės mokyklos lankymą/baigimą.
Visa tai reikia padaryti nuo šiandien iki trečiadienio :).
Papildyta:
Štai taip rašoma gimnazijos puslapyje:
sudaryti sutartį su VšĮ VDU Rasos gimnazija;
užpildyti anketą Pagrindiniai duomenys apie mokinį (Mokinių ir studentų duomenų bazei);
pateikti gimimo liudijimo arba paso kopiją (turėti ir originalą);
pateikti dvi nuotraukas dokumentams (3x4);
pasiimti pranešimą mokyklai (5 forma) apie mokinio įstojimą į VšĮ VDU Rasos gimnaziją;
jei mokinys lanko ar baigė kūno kultūros, muzikos, dailės mokyklą ir pageidauja nelankyti atitinkamų pamokų, parašyti prašymą dėl atleidimo bei pateikti pažymą apie kūno kultūros, muzikos, dailės mokyklos lankymą/baigimą.
Visa tai reikia padaryti nuo šiandien iki trečiadienio :).
Aš nuotraukas jau nunešiau, paso kopiją taip pat. O kokią sutartį čia reikia?

Šita sutartis:
http://www.rasa.kaun...as/sutartis.doc
Kad man sakė, kad reikia iki birželio galo TIK sutartį pasirašyti, visą kitą iki rugpjūčio 31 :] Na, bet šiandien pasakysiu kaip ten :]
http://www.rasa.kaun...as/sutartis.doc
Kad man sakė, kad reikia iki birželio galo TIK sutartį pasirašyti, visą kitą iki rugpjūčio 31 :] Na, bet šiandien pasakysiu kaip ten :]