Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 28, 11:03)
Kas šiandien ten einat, kai grįšit viską smulkiai mums, kaip ten viskas iš tikrųjų. :]

Klausk konkrečiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
Ką kur nešėt? Ką davė (ten tuos lapukus su uniformom ar panašiai), kaip su penkta forma - viską. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 28, 14:11)
Ką kur nešėt? Ką davė (ten tuos lapukus su uniformom ar panašiai), kaip su penkta forma - viską.  :bigsmile:

Žmonių buvo masė. Buvau gal 12h, na, apie pietus, taigi geriau eiti anksčiau. Buvo ten trys moteriškės, kurios viską tvarkė. Ateini pas vieną, kažką pasiimi, nueini pas kitą. Na, bet ten viskas bus aišku, kai ateisi. Aš atsinešiau gimimo liudijimą, jo kopiją, dvi dokumentų nuotraukas, dvi pasirašytas sutarties kopijas. Kai atėjau reikėjo užpildyti anketą (įrašyti informaciją apie tėvus, save, buvusią mokyklą), papildyti, ko trūko sutartyse ir viskas :). Atidavė 5-ą formą, lapą apie uniformas ir "atmintinę" (na, ten ta pati informacija kaip ir internete - kokius dokumentus iki kada atnešti). Viskas :).
Atsakyti
Ok, žiūrėsim. Dabar susivokiau, kad nuotraukėlių neturiu, tai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theoc4ever: 28 birželio 2010 - 13:58
Bėk darytis ;DDDD
Spėju kitais metais pirmokams bus vieni juokai viską susižinot. Čia viskas TIKSLIAI surašyta biggrin.gif:D:D Viską išsiaiškinom ;DDD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuŽu*~: 28 birželio 2010 - 13:56
Dėl uniformų: informaciniame centre yra sukabinta daug dėvėtų švarkų, užrašytos kainos ir tel. nr. wink.gif Jeigu kam per brangu siūtis, galima nusipirkti dėvėtą. Kainos labai įvairiai, nuo 15lt iki 60lt biggrin.gif Tikrai labiau apsimoka, negu mokėti 150lt
Atsakyti
Papildysiu. Švarkai kabės visą vasarą, galima ateiti bet kurią dieną ir matuotis, kol ką nors išsirinksit :). Be to, jei nerasit savo dydžio, švarkų gali atsirasti dar ir vėliau :).
Atsakyti
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 28, 14:54)
Ok, žiūrėsim. Dabar susivokiau, kad nuotraukėlių neturiu, tai...  unsure.gif

"Akropolyje" padaro per 15min, fotografuoja vietoje ;D. Gal pravers ;D.
Atsakyti
smile.gif+2010 06 28, 16:11-->
QUOTE(Jovita smile.gif @ 2010 06 28, 16:11)
"Akropolyje" padaro per 15min, fotografuoja vietoje ;D. Gal pravers ;D.

Aš prie pilies gyvenu, tai į iki užbėgsiu. Ačiū. :]
Atsakyti
Gal žinot kokių siuvėjų nelabai brangininkių? Man reikia tik susisiaurinti sesės švarką..
Atsakyti
Būsimi pirmokai, tik nesisiūkit uniformų kur duos rekomendaciją mokykla. (man stojant tai buvo Ukmergės gatvėje). mirksiukas.gif

Dėl tų dėvėtų švarkų pagalvokit, ar atnešiosit visus 4 metus mirksiukas.gif kad nesigautų dvigubas pirkimas- po kelių metų reikės vėl švarko. ax.gif
Atsakyti
Taip, tikrai nesisiųkit Ukmergės gatvėj, nes ten brangu o kokybė tai... Draugė pernai ten siuvosi, tai tragiškai pasiuvo bash.gif
Atsakyti