Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

QUOTE(cookie_cookie @ 2011 06 23, 15:32)
Petkevičius tai lyg ir h klasės, o ne c.  g.gif

O aš rašiau, TIKĖJAUSI, kad Petkevičius pasiims c. Nes jo žmona, turi mūsų klasę [2c].
Petkevičius tai fainuolis, super mario. biggrin.gifD thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia** @ 2011 06 24, 14:35)
O aš rašiau, TIKĖJAUSI, kad Petkevičius pasiims c. Nes jo žmona, turi mūsų klasę [2c].
Petkevičius tai fainuolis, super mario. biggrin.gifD thumbup.gif

Tai tada vadinas biški nesupratau, ką norėjau pasakyt biggrin.gif
O kai eini į mokyklą tų bylų, tai atiduoda bylas, medicinos kortelę, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cookie_cookie: 24 birželio 2011 - 14:25
Jus cia klauset apie Bartasevciene.Tai ji man visus metus deste trecioj klasej,dabar egzams teks su ja ruostis.Labai nusivyliau kaip mokytoja,bet kaip zmogus ji tikrai gera.Su ja ir paprikolinsi tokiais nesvariais bajeriais ir siaip gali susitart.Bet man po Kuklierienes tai si laaabai nekazka.Va kam destys pastaroji,tai plokit katuciu,nes tikrai nuostabi ir kaip zmogus ir kaip mokytoja.Kaip mokytoja tai isvis auksas.O va Bartaseviciene..As siaip labai naiviai tikiuosi,kad egzams ruos ne ji.
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2011 06 24, 23:16)
Jus cia klauset apie Bartasevciene.Tai ji man visus metus deste trecioj klasej,dabar egzams teks su ja ruostis.Labai nusivyliau kaip mokytoja,bet kaip zmogus ji tikrai gera.Su ja ir paprikolinsi tokiais nesvariais bajeriais ir siaip gali susitart.Bet man po Kuklierienes tai si laaabai nekazka.Va kam destys pastaroji,tai plokit katuciu,nes tikrai nuostabi ir kaip zmogus ir kaip mokytoja.Kaip mokytoja tai isvis auksas.O va Bartaseviciene..As siaip labai naiviai tikiuosi,kad egzams ruos ne ji.

O tu mokaisi Rasoj? Jei taip tai papasakok ką nors plačiau apie J. Mitrulevičiūtę. Kiek girdėjau, geri atsiliepimai apie ją. smile.gif
Atsakyti
Kas gausit Petkevičių manau bus linksma..Linksmas žmogus.Kaip auklėtojas turėtų būt geras.Bet kaip mokytojas...nelabai kaip moko...gaili pažymių, aišku būna kontrolinių kai jis atlaidžiai žiūri ir leidžia patiems tikrintis..bet šiaip turėti pas jį 10 sunku
smile.gif mano klasėje buvo metinio tik dviem žmonėm 9.ir tai per "fuksą".. Na sėkmės!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fructis @ 2011 06 25, 14:26)
O tu mokaisi Rasoj? Jei taip tai papasakok ką nors plačiau apie J. Mitrulevičiūtę. Kiek girdėjau, geri atsiliepimai apie ją. smile.gif

Aha mokausi,paskutinti metai.Mano draugei ji desto A istorijos.Mokytoja gera,reikli,bet tikrai smagi tokia.Man teko pora kartu su ja pasneket,tai tikrai nebloga,tokia jaunikle atrodo ;D na ,bent mano draugai ja nesiskundzia,ir labai dziaugias,kad butent ji ruos brandos egzaminam,gaila,kad man ji nepapuole doh.gif
Klausk dar jei kas domina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizsma: 25 birželio 2011 - 16:19
QUOTE(charizsma @ 2011 06 25, 16:18)
Aha mokausi,paskutinti metai.Mano draugei ji desto A istorijos.Mokytoja gera,reikli,bet tikrai smagi tokia.Man teko pora kartu su ja pasneket,tai tikrai nebloga,tokia jaunikle atrodo ;D na ,bent mano draugai ja nesiskundzia,ir labai dziaugias,kad butent ji ruos brandos egzaminam,gaila,kad man ji nepapuole doh.gif
Klausk dar jei kas domina 4u.gif

Aišku, ačiū. smile.gif O būna Rasoj kokie nors diagnostiniai?
Atsakyti
QUOTE(pasifloriukas @ 2011 06 25, 16:11)
Kas gausit Petkevičių manau bus linksma..Linksmas žmogus.Kaip auklėtojas turėtų būt geras.Bet kaip mokytojas...nelabai kaip moko...gaili pažymių, aišku būna kontrolinių kai jis atlaidžiai žiūri ir leidžia patiems tikrintis..bet šiaip turėti pas jį 10 sunku
smile.gif mano klasėje buvo metinio tik dviem žmonėm 9.ir tai per "fuksą".. Na sėkmės!!! smile.gif

Man pakliuvo Petkevičius biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fructis @ 2011 06 25, 23:38)

diagnostiniai tai kas? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fructis @ 2011 06 25, 23:38)

Turiu gerų žinių - tokių dalykų čia nėra. smile.gif Nors fizikos ir istorijos mokytojos sakė, kad duos kontrolinį iš metų kurso.. ( rugsėjo mėn. 2 pamoką..)
Atsakyti
QUOTE(Not_Dead @ 2011 06 22, 15:04)
Sveiki!

Negaliu atsidžiaugti... Patekau į 1C  bigsmile.gif Tik va, nedrąsu kažkaip, kad visi pažįstami vardai pateko kitur...  unsure.gif Būtų labai smagu iš anksto susipažinti su būsimais klasiokais ir šiaip žmonėmis iš mokyklos.  smile.gif  Gal atsiras čia tų būsimų klasiokų? biggrin.gif

Sveiki smile.gif Aš čia taip pavėluotai užsiregistravau... Tai va, aš irgi būsima 1c mokinė tongue.gif ir nieko nepažįstu blink.gif tai vat, jei kas netingit - atsišaukit. Galbūt dar vasarą susipažinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2011 06 26, 15:13)
diagnostiniai tai kas?  blink.gif  lotuliukas.gif

Na, tokie kaip patikrinimai iš viso kurso. smile.gif
Atsakyti