Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

QUOTE(charizsma @ 2011 07 01, 15:46)
kaip aukletoja ji faina,gali but rami,bet pvz kaip mokytoja ji man nepatinkam,jos taktika ir destymas 4u.gif

nu aišku,aišku tuomet,dėkui kad pasidalinai įspūdžiais apie Ją smile.gif

QUOTE(blackberry*~ @ 2011 07 01, 17:16)
Sveiki!

Patekau į 1f, taigi jei atsirastų būsimų klasiokų norėčiau susipažinti. mirksiukas.gif

Yes,nu pagaliau bent kažką iš klasės pažinosiu! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasifloriukas @ 2011 06 25, 16:11)
Kas gausit Petkevičių manau bus linksma..Linksmas žmogus.Kaip auklėtojas turėtų būt geras.Bet kaip mokytojas...nelabai kaip moko...gaili pažymių, aišku būna kontrolinių kai jis atlaidžiai žiūri ir leidžia patiems tikrintis..bet šiaip turėti pas jį 10 sunku
smile.gif mano klasėje buvo metinio tik dviem žmonėm 9.ir tai per "fuksą".. Na sėkmės!!! smile.gif

Jo, jo, linksma BUS. Anekdotų papasakoja per pamokas ir panašiai... Gaila, tik metus teko pas jį mokytis. O kad gaili pažymių tikrai nepasakyčiau... Už nieko neveikimą laisvai 9 išeidavo. smile.gif O jei dar 11-12 klasėj mokysitės B lygiu pas jį (man neteko, biologiją buvau pasiėmus, bet iš kitų girdėjau) - tai tikrai nesunku 10 turėti.

QUOTE(Torrie @ 2011 06 30, 11:50)
Gavau auklėtoją Juozokienę,gal kažkas gali pasakyti nuomonę apie ją? smile.gif
Taipogi norėčiau susipažinti su 1f klasės mokiniais,tai jeigu čia tokių atsirastų-parašykite  mirksiukas.gif

Juozokienė: vieniems ji patinka, kitiems ne. Aš visus keturis metus mokiausi pas ją (11-12 kl. A lygiu)... Šiaip pirmais metais visa klasė tragiškai bijodavo atsakinėjimų, pratybas labai tikrindavo, ar padarę, ar ne... O vat paskutinėse klasėse tai tikrai laisviau viskas vykdavo - šiek tiek per laisvai gal. Bet man patiko, kas mėgsta labiau patys mokytis, tai pats tas. O kaip žmogus, tai nieko, susitart galima tikrai. smile.gif
Atsakyti

i 
Susitikimams organizuoti kurkitės temą bendraminčiuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 02 liepos 2011 - 23:26
QUOTE(Dalia** @ 2011 06 23, 14:00)
Gedeikienė, taip nekažą 1c... Tikėjausi, kad Petkevičius pasiims 1c, tai būtų Petkevičienė 2c, o jis 1c :/ Ot koksai... :/
Gedeikienė mums dėsto informatiką... Ir mūsų nekenčia biggrin.gif Ji tokia nervuota. Visad rėkia ant mūsų. Prikolų nesupranta. Nemėgstam mes jos labaiiii. Nervų kamuolys...

QUOTE(beforesunrise @ 2011 06 30, 20:21)
Ten kažkas kalbėjot apie Gedeikienę, tai nežinau, man ji patiko. Gan reikli, už nelankymus/neatsiskaitymus pykdavo, pildavo ir neigiamus, bet mes visai paprikolindavom su ja. Kažkas minėjot, kad šitai neišeidavo jums, tai gal nejuokingi jūsų tie prikolai būdavo, nes mums tai linksma pas ją būdavo:D

Ačiū už komentarus! Kažko panašaus ir tikėjausi. Na, kaip bus, taip smile.gif

QUOTE(*Amfitritė* @ 2011 06 23, 16:04)
Rugilė - kartais ne iš versmės? biggrin.gif

Kad tik neprikalbėčiau už kitas biggrin.gif Bet taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Not_Dead: 04 liepos 2011 - 09:37
QUOTE(Rosalie @ 2011 07 02, 15:19)
Juozokienė: vieniems ji patinka, kitiems ne. Aš visus keturis metus mokiausi pas ją (11-12 kl. A lygiu)... Šiaip pirmais metais visa klasė tragiškai bijodavo atsakinėjimų, pratybas labai tikrindavo, ar padarę, ar ne... O vat paskutinėse klasėse tai tikrai laisviau viskas vykdavo - šiek tiek per laisvai gal. Bet man patiko, kas mėgsta labiau patys mokytis, tai pats tas.  O kaip žmogus, tai nieko, susitart galima tikrai. smile.gif

Dėkui labai už pasidalintą nuomonę smile.gif
Atsakyti
Torrie, nėr už ką smile.gif

QUOTE(charizsma @ 2011 06 30, 23:38)
dar aciu dievui,kad paskutiniem metams pasiemiau rasytiniu saltiniu analize,bet jei ja destys ji tai tiek to ir gerumo 2h savaitines kaip i sikna bus rolleyes.gif

Bent jau mums tai ji dėstė. Kiek girdėjau, visada ta pati istorijos mokytoja veda šaltinių analizę. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rosalie: 04 liepos 2011 - 21:39
O jūs jau užsisakėt švarkus?
Atsakyti
QUOTE(cookie_cookie @ 2011 07 05, 20:23)
O jūs jau užsisakėt švarkus?

Aš jau, penktadienį eisiu atsiimti smile.gif
Atsakyti
O gal kas netyčia nusifotkinot sąrašus ir galėtumėt įmest čia? smile.gif Būčiau labai dėkingas. ;D
Atsakyti
Aš turiu tik A klasės.
Kaip manot, spės pasiūti švarką, iki rugsėjo, jei penktadienį eisiu užsisakyti?
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
Čia aš apie informatikos mokytoją Gedeikienę. Mokysiuos pas ją trečius metus ir tikrai nenorėčiau keisti į jokią kitą. Tikrai labai faina, nuoširdi, reikli mokytoja smile.gif
Atsakyti
O man Gedeikienė atvirkščiai labai prikolna mokytoja. Be to dar kažką ir išmokti priverčia. Kokio lygio tada tie prikolai turi būti, kad paverstų nervų kamuoliu... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalia** @ 2011 06 23, 14:00)
Gedeikienė, taip nekažą 1c... Tikėjausi, kad Petkevičius pasiims 1c, tai būtų Petkevičienė 2c, o jis 1c :/ Ot koksai... :/
Gedeikienė mums dėsto informatiką... Ir mūsų nekenčia biggrin.gif Ji tokia nervuota. Visad rėkia ant mūsų. Prikolų nesupranta. Nemėgstam mes jos labaiiii. Nervų kamuolys...

1b, 1e tai tikrai labai pasisekė su auklėtojom. Preikšienė ir Mitrulevičiūtė tikrai nuostabios mokytojos wink.gif

O man Gedeikienė atvirkščiai labai prikolna mokytoja. Be to dar kažką ir išmokti priverčia. Kokio lygio tada tie prikolai turi būti, kad paverstų nervų kamuoliu... biggrin.gif
Atsakyti