Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

Kaip čia kažkas sakė, kad grąsino fizikos diagnostiniais. Tai mes kaip ir turėjom rašyti gegužės mėnesį, bet kadangi labai "pamirksėjom" akytėm ir paprašėm mokytojo atleisti nuo šitos velniavos tai jis pasigailėjo ir paklausinėjo tik iš paskutinio skyriaus ;D Taigi viskas įmonama, kad grąsins, bet pamėginkit pakalbėt (bent su Petkevičium) geras jis žmogus, pagailės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasifloriukas @ 2011 06 27, 15:06)
Kaip čia kažkas sakė, kad grąsino fizikos diagnostiniais. Tai mes kaip ir turėjom rašyti gegužės mėnesį, bet kadangi labai "pamirksėjom" akytėm ir paprašėm mokytojo atleisti nuo šitos velniavos tai jis pasigailėjo ir paklausinėjo tik iš paskutinio skyriaus ;D Taigi viskas įmonama, kad grąsins, bet pamėginkit pakalbėt (bent su Petkevičium) geras jis žmogus, pagailės biggrin.gif

Mums Petkevičienė prigrasino, kad rašysim rugsėjo mėn... Tada pasiteiravom antrokų (kas pas Petkevičienę) ar sunkus buvo, tai sakė nunešė didelę MILKĄ ir nerašė biggrin.gif
Geri jie abudu žmogeliai (Petkevičienė su Petkevičium. ;DD)
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2011 06 25, 01:16)
Jus cia klauset apie Bartasevciene.Tai ji man visus metus deste trecioj klasej,dabar egzams teks su ja ruostis.Labai nusivyliau kaip mokytoja,bet kaip zmogus ji tikrai gera.Su ja ir paprikolinsi tokiais nesvariais bajeriais ir siaip gali susitart.Bet man po Kuklierienes tai si laaabai nekazka.Va kam destys pastaroji,tai plokit katuciu,nes tikrai nuostabi ir kaip zmogus ir kaip mokytoja.Kaip mokytoja tai isvis auksas.O va Bartaseviciene..As siaip labai naiviai tikiuosi,kad egzams ruos ne ji.

Tai blyn.. Mum irgi ji destys kitais,paskutiniais metais. Irgi po Kuklierienes, kuri buvo ne mokytoja, o kazkas nerealaus. Bet gaila ji isejo i pensija, todel jau niekam neteks pasidziaugt.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele+ @ 2011 06 28, 11:50)
Tai blyn.. Mum irgi ji destys kitais,paskutiniais metais. Irgi po Kuklierienes, kuri buvo ne mokytoja, o kazkas nerealaus. Bet gaila ji isejo i pensija, todel jau niekam neteks pasidziaugt.. sad.gif

Eik tu sau rimtai isejo ????? Blem,va viena is mokytoju kurios tikrai pasiilgsiu..
O tu kelintoj 4 klasej?Ta prasme kokia raide? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cookie_cookie @ 2011 06 23, 16:52)
...Tai kaip suprantu V. Bartaševičienė nauja mokytoja?

Taip,Bartaševičienė dabar perėjo į Rasos gimnaziją dirbti visu etatu. smile.gif
Na,nežinau kokia buvo kita lietuvių kalbos mokytoja,kuri išėjo į pensiją,todėl negaliu vertinti,bet aš galiu pasakyt kad Bartaševičienė buvo man pati geriausia mokytoja-tiek kaip žmogus,tiek kaip dalyko dėstytoja.Gaila,jog ji netapo mano auklėtoja,nors to tikrai norėjau verysad.gif
Gavau auklėtoją Juozokienę,gal kažkas gali pasakyti nuomonę apie ją? smile.gif
Taipogi norėčiau susipažinti su 1f klasės mokiniais,tai jeigu čia tokių atsirastų-parašykite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Torrie: 30 birželio 2011 - 10:51
QUOTE(Torrie @ 2011 06 30, 11:50)
Taip,Bartaševičienė dabar perėjo į Rasos gimnaziją dirbti visu etatu. smile.gif
Na,nežinau kokia buvo kita lietuvių kalbos mokytoja,kuri išėjo į pensiją,todėl negaliu vertinti,bet aš galiu pasakyt kad Bartaševičienė buvo man pati geriausia mokytoja-tiek kaip žmogus,tiek kaip dalyko dėstytoja.Gaila,jog ji netapo mano auklėtoja,nors to tikrai norėjau  verysad.gif 
Gavau auklėtoją Juozokienę,gal kažkas gali pasakyti nuomonę apie ją? smile.gif
Taipogi norėčiau susipažinti su 1f klasės mokiniais,tai jeigu čia tokių atsirastų-parašykite  mirksiukas.gif

Juozokiene man desto istorija A lygiu.Jei turesi pas ja A lygi ateityje,tai zinok fakta daug ka turesi mokytis pati.Tiesa sakant atsimokius metus su ja,negaliu pasidalint ispudziais,nes paprasciausiai mokytoja kazkaip praslydo pro sona,nes mokymasis individualiai uzgoze viska.Visgi egzas laukia siemet,na bus matyt.O siaip kaip aukletoja dabartinius 4G isleidusi mokytoja yra.Tai faina kiek maciau kaip bendrauja su aukletiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2011 06 30, 17:39)
Juozokiene man desto istorija A lygiu.Jei turesi pas ja A lygi ateityje,tai zinok fakta daug ka turesi mokytis pati.Tiesa sakant atsimokius metus su ja,negaliu pasidalint ispudziais,nes paprasciausiai mokytoja kazkaip praslydo pro sona,nes mokymasis individualiai uzgoze viska.Visgi egzas laukia siemet,na bus matyt.O siaip kaip aukletoja dabartinius 4G isleidusi mokytoja yra.Tai faina kiek maciau kaip bendrauja su aukletiniais smile.gif

B lygyje tai atvirkščiai - kaip tik reikalaut daug bandė, jei darbų nepasiruošę, tai eikit atsakinėt, o kad knygos neatverstos visus, tai ką ten mokėsi...biggrin.gif nors būdavo paskutinės pamokos, tai išeidavo kartais, kad kartą per dvi savaites ir nueidavai, nes net nevesdavo, o paleisdavo. Beveik visiems mums ji nepatiko, jum gal geriau bus:D

Ten kažkas kalbėjot apie Gedeikienę, tai nežinau, man ji patiko. Gan reikli, už nelankymus/neatsiskaitymus pykdavo, pildavo ir neigiamus, bet mes visai paprikolindavom su ja. Kažkas minėjot, kad šitai neišeidavo jums, tai gal nejuokingi jūsų tie prikolai būdavo, nes mums tai linksma pas ją būdavo:D
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2011 06 30, 16:39)

Tikrai labai dėkui Tau už pasidalintą nuomonę : )
Na kai aš nesu istorijos mėgėja tai iš dalies bijau pas ją papulti,bet tikiuosi kad nekils jokių nesusipratimų.
Taip pat jeigu dar kas nors turi ką pridurti-norėčiau išgirsti mirksiukas.gif
ir taip pat norėčiau susipažinti bent su kažkuo iš būsimos savo klasės (1f) kad neateičiau viena tokia visiškai nieko nepažystanti-juk būtų smagu kažką iš anksčiau pažinoti smile.gif
Beforesunrise-dėkui už pasidalintą nuomonę labai,reik tikėtis mum taip nedarys Jinai ;D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Torrie: 30 birželio 2011 - 20:28
QUOTE(Panele+ @ 2011 06 28, 12:50)

Dabar 4A busiu 4u.gif o tu?
Atsakyti
QUOTE(Panele+ @ 2011 06 30, 22:20)
Dabar 4A busiu  4u.gif  o tu?

4G smile.gif
Papildyta:
QUOTE(beforesunrise @ 2011 06 30, 21:21)
B lygyje tai atvirkščiai - kaip tik reikalaut daug bandė, jei darbų nepasiruošę, tai eikit atsakinėt, o kad knygos neatverstos visus, tai ką ten mokėsi...biggrin.gif nors būdavo paskutinės pamokos, tai išeidavo kartais, kad kartą per dvi savaites ir nueidavai, nes net nevesdavo, o paleisdavo. Beveik visiems mums ji nepatiko, jum gal geriau bus:D

Ten kažkas kalbėjot apie Gedeikienę, tai nežinau, man ji patiko. Gan reikli, už nelankymus/neatsiskaitymus pykdavo, pildavo ir neigiamus, bet mes visai paprikolindavom su ja. Kažkas minėjot, kad šitai neišeidavo jums, tai gal nejuokingi jūsų tie prikolai būdavo, nes mums tai linksma pas ją būdavo:D

Nu bet tada sikna ji biggrin.gif blem kur nereik tai reikalauja.As nieko nesakau su ja eina susitart,man labai reikejo 8 tai isvede 8 sako lieki skoloj (pirmas semestras) ok sakau biggrin.gif uzmirso ir uzmirso ji ta mano skola biggrin.gif tokia nepiktybine ji.Bet va kas liecia mokymasi nu nepatinka.Labai atmestinai ziuri i viska,pats turi save imt i naga ir mokytis.Ateini i pam pora min pakalba visa kita patiems,saltiniu nagrinejimas ir t.t. jau nekalbu,kad metu pabaigoj jos pamoku praktiskai isvis nebuvo,o paskutine pamoka pasake,kad rugsejo antra savaite atsiskaitom uz paskutini kontrolini doh.gif nu ar ji sveika ? as nezinau lotuliukas.gif Man brandos egzamina reikia laaabai gerai islaikyt,tai jeigu ji toliau savo tokia taktika tes tai ka gi,ateisiu tik kontrus atsiskaityt,o mokysiuos savarankiskai ka jau cia,vis tiek n neraso,ir tarp kitko kai pati mokausi is kontro 9 gaunu biggrin.gif dar aciu dievui,kad paskutiniem metams pasiemiau rasytiniu saltiniu analize,bet jei ja destys ji tai tiek to ir gerumo 2h savaitines kaip i sikna bus rolleyes.gif
O geriausia tai man buvo pacioj rugsejo pradzioj.Liepe atsisviest brandos egzaminus ir sprest!Te i dantis darykit.WTF? biggrin.gif jOKIO helpo.O fainiausia tai pas ja tikrintis atsakymus blalalalalalalalala greitis pas ja kaip need for speed,o prasai pakartot apsimeta negirdi biggrin.gif tai musu visa ta paraleline klase vieni i kitus taip rolleyes.gif biggrin.gif haha biggrin.gif issiliejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2011 06 30, 22:38)
4G smile.gif
Papildyta:

Nu bet tada sikna ji biggrin.gif blem kur nereik tai reikalauja.As nieko nesakau su ja eina susitart,man labai reikejo 8 tai isvede 8 sako lieki skoloj (pirmas semestras) ok sakau biggrin.gif uzmirso ir uzmirso ji ta mano skola biggrin.gif tokia nepiktybine ji.Bet va kas liecia mokymasi nu nepatinka.Labai atmestinai ziuri i viska,pats turi save imt i naga ir mokytis.Ateini i pam pora min pakalba visa kita patiems,saltiniu nagrinejimas ir t.t. jau nekalbu,kad metu pabaigoj jos pamoku praktiskai isvis nebuvo,o paskutine pamoka pasake,kad rugsejo antra savaite atsiskaitom uz paskutini kontrolini  doh.gif nu ar ji sveika ? as nezinau lotuliukas.gif Man brandos egzamina reikia laaabai gerai islaikyt,tai jeigu ji toliau savo tokia taktika tes tai ka gi,ateisiu tik kontrus atsiskaityt,o mokysiuos savarankiskai ka jau cia,vis tiek n neraso,ir tarp kitko kai pati mokausi is kontro 9 gaunu biggrin.gif dar aciu dievui,kad paskutiniem metams pasiemiau rasytiniu saltiniu analize,bet jei ja destys ji tai tiek to ir gerumo 2h savaitines kaip i sikna bus rolleyes.gif
O geriausia tai man buvo pacioj rugsejo pradzioj.Liepe atsisviest brandos egzaminus ir sprest!Te i dantis darykit.WTF? biggrin.gif jOKIO helpo.O fainiausia tai pas ja tikrintis atsakymus blalalalalalalalala greitis pas ja kaip need for speed,o prasai pakartot apsimeta negirdi biggrin.gif tai musu visa ta paraleline klase vieni i kitus taip rolleyes.gif biggrin.gif haha biggrin.gif issiliejau biggrin.gif

Nu joo,dabar prigąsdinai gerokai tu čia,nežinau ką ir begalvoti biggrin.gif
Reik tikėtis kad ji nebus tokia negera savo auklėtiniam ;DD
Atsakyti
QUOTE(Torrie @ 2011 07 01, 12:00)
Nu joo,dabar prigąsdinai gerokai tu čia,nežinau ką ir begalvoti biggrin.gif
Reik tikėtis kad ji nebus tokia negera savo auklėtiniam ;DD

kaip aukletoja ji faina,gali but rami,bet pvz kaip mokytoja ji man nepatinkam,jos taktika ir destymas 4u.gif
Atsakyti