Įkraunama...
Įkraunama...

Stafilokokas

deja, jei nera is ko paimti paselio, nenustaysit ar auskinis stafilakokas liko ar isnyko. mano atveju. tfu tfu tfu, kol kas tvarka. bet nezinia kaip bus veliau. issityriau begales dalyku, kodel tas stafilakokas man antra kart atsinaujino ir ka, ogi nieko. itare, kad turiu infekcijos izdini gerklej, bet padarius paseli is gerkles gleivines, stafilakoko nerado... aciu dievui, bet tai dar negarantija, jog jo nebeturiu... po antibiotiku kurso esu nusilpusi konkreciai, kimba visokie persalimai ir ginekologines problemos-uzdegimas ir grybelis. vel vaistai.. atrodo uzburtas ratas... nebeturiu jegu jau... o dar bandom pastoti, irgi beveisies pastangos.. zodziu niekam nepalinkeciau tokio pragaro...
sekmes visoms ir linkiu nenuleisti ranku... nors pati net nezinau koki pavoju kelia tas stafilakokas ir kaip juo atsikratyti...
Atsakyti
11 menesiu man kilo puliniai,po gimdymo.baisus skausmas.uzburtas ratas vieni kyla, kiti sprogsta.vienu metu 10- 15 iskildavo,daug kartu gulejau ligonilej ispjaudavo dedavo drena,kad puliai issivalytu.kiek randu like doh.gif
bjaurus tas auksinis stafilokokas.
Atsakyti

Mano tyrimai geri, gliukozė norma, bet nuo rugpjūčio negaliu atsikratyti pūlinių. doh.gif Pati dirbu poliklinikoj, konsultavausi daug kur-daktarai nežino ką daryti. Va ir vėl kyla nosy-eiliniai antibiotikai vėl, nes pūlinys nosyje, ir bijau be antibiotikų, o ir vaizdelis blink.gif Jau turėjau-pirštas, smakras (po spuogelio spaudimo) , ausy, nosy-antras kartas, pažasty, aky-dauginiai miežiai. Pamirsiu tuoj nuo antibiotikų verysad.gif

Gal mergaitės esat susidūrusios su auksiniu stafilokoku, ir galit ką patarti, antibiotikų jau tiek privariau doh.gif paskutinį kartą leidausi Zinatą 12 dienų-maniau jau bus gerai, + homeopatinius žirniukus čiulpiu, na jau praradau normalaus gyvenimo viltį. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 06 20, 12:16)
Mano tyrimai geri, gliukozė norma, bet nuo rugpjūčio negaliu atsikratyti pūlinių.  doh.gif  Pati dirbu poliklinikoj, konsultavausi daug kur-daktarai nežino ką daryti. Va ir vėl kyla nosy-eiliniai antibiotikai vėl, nes pūlinys nosyje, ir bijau be antibiotikų, o ir vaizdelis  blink.gif  Jau turėjau-pirštas, smakras (po spuogelio spaudimo) , ausy, nosy-antras kartas, pažasty, aky-dauginiai miežiai. Pamirsiu tuoj nuo antibiotikų  verysad.gif

Gal mergaitės esat susidūrusios su auksiniu stafilokoku, ir galit ką patarti, antibiotikų jau tiek privariau  doh.gif  paskutinį kartą leidausi Zinatą 12 dienų-maniau jau bus gerai, + homeopatinius žirniukus čiulpiu, na jau praradau normalaus gyvenimo viltį. unsure.gif

Sveikute 4u.gif
O ar kraujo pasėlį dareisi,kartais,kai kyla pūlinukai ant viso kūno,gali ir kraujo pasėlis būti teigiamas,ir tai nebūtinai gali būti auksinis stafilakokas
Dar man atrodo reikėtų imunitetą pastiprinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 20 birželio 2008 - 16:57
QUOTE(sauda @ 2008 06 20, 18:46)
Sveikute  4u.gif
O ar kraujo pasėlį dareisi,kartais,kai kyla pūlinukai ant viso kūno,gali ir kraujo pasėlis būti teigiamas,ir tai nebūtinai gali būti auksinis stafilakokas
Dar man atrodo reikėtų imunitetą pastiprinti  ax.gif

Kraujo paselis geras, be to jei butu bakterija kraujyje-butu sepsis, praktiskai reanimacija. Dariau paseli is vyro voties, jam irgi pradejo augti, tai isaugo tas bjaurus auksinis stafilokokas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 06 21, 00:56)
Kraujo paselis geras, be to jei butu bakterija kraujyje-butu sepsis, praktiskai reanimacija. Dariau paseli is vyro voties, jam irgi pradejo augti, tai isaugo tas bjaurus auksinis stafilokokas verysad.gif

4u.gif
Na tikrai tada kažkas su mityba,gal reikėtų pradžioje kepenis pavalyti,juk jos valo mūsų kraujuką,o jei kažkuo užterštas organizmas,tai pirmiausia į paviršių votys ar visokie spuogeliai ir iškyla g.gif Yra nemažai papildų kepenim valyti,bet tuo pačiu metu man atrodo reikia ir žarnyno neužmiršti.Man pačiai yra buvę votelių,aš tada nesityriau,kas tenai per bakterija,bet panaudojau kepenis valančių papildų,Livosan atrodo,tiksliai jau nepamenu,dar vagiau nemažai avižinių dribsnių,nes pas mane viduriukai kietoki,o kai valai organizmą,jie turi veikti,kaip laikrodukas,be to angliukus patarė viena gydytoja gerti,nes tipo toksinai gali nukeliauti iki žarnyno,bet jų niekas nesuriša ir po to jie vėl po truputį keliauja atgal į organizmą.Taigi po tokių procedūrėlių viskas po truputį aprimo ir net nežinau,kas tai yra ( tfu tfu tfu ... smile.gif )Na net nežinau,gal kas ir pravers blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 06 21, 22:13)
4u.gif
Na tikrai tada kažkas su mityba,gal reikėtų pradžioje kepenis pavalyti,juk jos valo mūsų kraujuką,o jei kažkuo užterštas organizmas,tai pirmiausia į paviršių votys ar visokie spuogeliai ir iškyla  g.gif Yra nemažai papildų kepenim valyti,bet tuo pačiu metu man atrodo reikia ir žarnyno neužmiršti.Man pačiai yra buvę votelių,aš tada nesityriau,kas tenai per bakterija,bet panaudojau kepenis valančių papildų,Livosan atrodo,tiksliai jau nepamenu,dar vagiau nemažai avižinių dribsnių,nes pas mane viduriukai kietoki,o kai valai organizmą,jie turi veikti,kaip laikrodukas,be to angliukus patarė viena gydytoja gerti,nes tipo toksinai gali nukeliauti iki žarnyno,bet jų niekas nesuriša ir po to jie vėl po truputį keliauja atgal į organizmą.Taigi po tokių procedūrėlių viskas po truputį aprimo ir net nežinau,kas tai yra ( tfu tfu tfu ...  smile.gif  )Na net nežinau,gal kas ir pravers  blush2.gif

As pasiruosusi daryti daug ka , kad atsikratyti sios bakteriojs, bet kai pasiskaiciau intern apie auksini stafilokoka, tai siaubas ima.....
Kazin, ar pavalius kepenis, zarnyna, na dar galiu ir kitka valyti, kas tik valosi smile.gif , dabar geriu J.Balvociutes organizma valancia arbata, tai gis kazin ar pavalius organizma atsikratysiu tuo brudu, bet gal atsikratysiu kokiais kitais oranizmo tersalais, ir sustipresiu tokiu budu. Na jau tiesiog garsiai mastau.....
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

na buvo ir musu seimoje toks periodas,kai visiems seimos nariams augo puliniai blink.gif prasidejo nuo vyro...jam tris kartus augo puliniai ant ranku pirstu,visus kartus teko pjauti....gere antibiotikus...paskui eme augti sunui,treju metuku blink.gif irgi ant pirstu,du kartus...pjove...tada atejo mano eile doh.gif vienas ant pirsto,kitas pazasty doh.gif sugeriau antibiotikus,aisku ispjove...na ir tuo viskas pasibaige...pfu pfu pfu...kas ir nuo tai buvo neaisku,nedare nei tyrimu kokiu,nieko...gyd pasake kad tai kazkokia uzkreciama infekcine liga ir kad apsikreciam vienas nuo kito...zodz patare dezinfekuoti buta...
Atsakyti
Kaip ta bjaurastim uzsikreciama? Suzinojau, kad draugu vaikas turi si dziaugsmeli ... Bijau del savo vaiko verysad.gif Ar gali musu vaikai bendrauti?
Atsakyti
pas mane veide buvo.darbe prakrapščiau spuogelį nosyje,kitą diena puse veido ištyno doh.gif gulėjau ligoninėje,nei vieni vaistai nepadėjo.bandė lor gydytojas nosyje skylę pradurti,bet bėgo tik kraujas,nes buvo susidares sukietėjimas,tada gydytojas sumastė man prie akies įpjauti,bet kita gydytoja atkalbėjo ir paskyrė stiprius antibiotikus,išsivaikščiojo pūliai per savaitę blush2.gif doh.gif
Atsakyti
gal zinote per kiek laiko isgyja sunvote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 01 04, 00:06)
Kaip ta bjaurastim uzsikreciama? Suzinojau, kad draugu vaikas turi si dziaugsmeli ... Bijau del savo vaiko  verysad.gif Ar gali musu vaikai bendrauti?

o jūs garantuojat, kad jūsų vaikas neturi jo? gal ištyrus irgi rastumėt. nesibaiminkit taip, nes užsikrečia žmonės nežinodami, kiti taip ir nežino, kad turi tą auksą.

QUOTE(Calipso @ 2009 12 22, 17:59)
gal zinote per kiek laiko isgyja sunvote?  g.gif

sakyčiau kad priklauso nuo jos dydžio ir t.t. aš turėjau ant kojos, reikėjo pjauti, gijo ilgai. pažastyje sugijo per savaitę, bet dėmelė yra dar praėjus keliems mėnesiams.
Atsakyti