QUOTE(Magnifique @ 2010 03 16, 21:21)
Mane tai jau antrą kartą stafilokokas užpuolė
Rudenį kosėjau apie 3sav.sugėriau 2 antibiotikų kursus.Galiausiai rado stafilokoką kaip tyčia atsparų tiems 2 antibiotikams.Taigi,sugėriau tokį antibiotiką/neantibiotiką Berlocid.Kosulys praėjo.Dabar prieš 2,5sav.pradėjau kosėt.Vartojau įv.vaistų: čiulpiamų,purškiamų,sirupų.Kosulys tik stiprėjo,kol priėjau vos ne prie dusulio dėl kosulio.Vėl rado stafilokoką.Vėl Berlocid geriu,nes jam jautrus.
Bijau,kad neakenktų sveikatai tas stafilokokas,nes sveikata ir taip toli gražu ne stebuklinga...
įdomu, kaip sekėsi Jum po antrojo antibu kurso?

...
Mano mažiui jau keletą savaičių nerimstant kosuliui padarėm gerklės tepinėlio pasėlio tyrimą- auksinis stafilokokas
Labai neramu. Tik kažkodėl gyd. delsia duoti Biseptoli (nustate jam jautruma)- sako, laukiam kol kažkas pablogės

Oi nežinau, ar tai protinga laukti kažko, nes man viena kolegė pasakojo, kad jos brolis dėl šios bjaurasties liko nevaisingumui pasmerktas
Prieš sakydamas, pagalvok, ar :
1)tavo pasakyti žodžiai yra patikrinta informacija-tiesa ; ...2)ar tai sakydamas nori padaryti kažka gera - kalbėsi iš gerų paskatų; ...3)ar tai , ką nori pasakyti, iš viso yra būtina informacija tavo klausytojui?... /Sokratas/