Įkraunama...
Įkraunama...

Stafilokokas

Mane tai jau antrą kartą stafilokokas užpuolė doh.gif verysad.gif
Rudenį kosėjau apie 3sav.sugėriau 2 antibiotikų kursus.Galiausiai rado stafilokoką kaip tyčia atsparų tiems 2 antibiotikams.Taigi,sugėriau tokį antibiotiką/neantibiotiką Berlocid.Kosulys praėjo.Dabar prieš 2,5sav.pradėjau kosėt.Vartojau įv.vaistų: čiulpiamų,purškiamų,sirupų.Kosulys tik stiprėjo,kol priėjau vos ne prie dusulio dėl kosulio.Vėl rado stafilokoką.Vėl Berlocid geriu,nes jam jautrus. doh.gif doh.gif
Bijau,kad neakenktų sveikatai tas stafilokokas,nes sveikata ir taip toli gražu ne stebuklinga...
Atsakyti
laba diena,gal esat kas susidure su vaiko nosyteje gyvenencia auksinio stafilokoko bakterija?isgirdau ta dalyka ir labai sunerimau del savo mazyles.ar tai isgydoma ir pan?
Atsakyti
Cia rasite patarimu, kai stafilokokas randamas akyje -http://sumanu.lt/2012/06/04/auksinis-stafilokokas-akyje/
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit patarti kur gauti stafilokoko bakteriofago? Nors ne auksinis tas sfafilokokas bet aršus, ant veido, kaklo, krutines, ir dar pavieniai kitose vietose. niekaip nesusitvarkau mityba sukoregavau, dabar paskyrė vaistus nuo alergijos, antibiotikus geriamus, antibiotikus tepamus, ir nors šiek tiek apmažėjo, bet vis tiek laikosi, heeelp!!!
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 06 20, 17:46)
Sveikute  4u.gif
O ar kraujo pasėlį dareisi,kartais,kai kyla pūlinukai ant viso kūno,gali ir kraujo pasėlis būti teigiamas,ir tai nebūtinai gali būti auksinis stafilakokas
Dar man atrodo reikėtų imunitetą pastiprinti  ax.gif

O kaip vadinasi šis tyrimas?
taip ir sakyti noriu pasidaryti kraujo pasėlį dėl stafilokoko?
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 11 15, 22:14)
O kaip vadinasi šis tyrimas?
taip ir sakyti noriu pasidaryti kraujo pasėlį dėl stafilokoko?

Tai vadinasi tiesiog kraujo pasėliu.Ne dėl stafilokoko,o apskritai,kraujo pasėlis.Iš jo gali išaugti nebūtinai a.stafilokokas.Kas augs,tas augs,arba nieko neaugs.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 03 16, 21:21)
Mane tai jau antrą kartą stafilokokas užpuolė  doh.gif  verysad.gif
Rudenį kosėjau apie 3sav.sugėriau 2 antibiotikų kursus.Galiausiai rado stafilokoką kaip tyčia atsparų tiems 2 antibiotikams.Taigi,sugėriau tokį antibiotiką/neantibiotiką Berlocid.Kosulys praėjo.Dabar prieš 2,5sav.pradėjau kosėt.Vartojau įv.vaistų: čiulpiamų,purškiamų,sirupų.Kosulys tik stiprėjo,kol priėjau vos ne prie dusulio dėl kosulio.Vėl rado stafilokoką.Vėl Berlocid geriu,nes jam jautrus. doh.gif  doh.gif
Bijau,kad neakenktų sveikatai tas stafilokokas,nes sveikata ir taip toli gražu ne stebuklinga...

įdomu, kaip sekėsi Jum po antrojo antibu kurso? g.gif ...

Mano mažiui jau keletą savaičių nerimstant kosuliui padarėm gerklės tepinėlio pasėlio tyrimą- auksinis stafilokokas blink.gif
Labai neramu. Tik kažkodėl gyd. delsia duoti Biseptoli (nustate jam jautruma)- sako, laukiam kol kažkas pablogės unsure.gif Oi nežinau, ar tai protinga laukti kažko, nes man viena kolegė pasakojo, kad jos brolis dėl šios bjaurasties liko nevaisingumui pasmerktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2013 01 11, 22:11)
įdomu, kaip sekėsi Jum po antrojo antibu kurso?  g.gif ...

Mano mažiui jau keletą savaičių nerimstant kosuliui padarėm gerklės tepinėlio pasėlio tyrimą- auksinis stafilokokas  blink.gif
Labai neramu. Tik kažkodėl gyd. delsia duoti Biseptoli (nustate jam jautruma)- sako, laukiam kol kažkas pablogės  unsure.gif Oi nežinau, ar tai protinga laukti kažko, nes man viena kolegė pasakojo, kad jos brolis dėl šios bjaurasties liko nevaisingumui pasmerktas  g.gif

Berlocidas taip ir nepadėjo.Leido tada 20dienų labai stiprų antibiotiką cefazoliną.Tai pusantro mėn.gal gerai viskas buvo,o po to vėl iš naujo viskas doh.gif doh.gif Paibaigė tuo,kad 2010m.11mėn. išoperavo tonziles.Tada dingo ir a.stafilikokokas ir b gr.streptokokas ir hemolizinis streptokokas (augo visos 3 bakterijos vienu metu).Pliusas vienas-nebėr kamštukų tonzilių ir nebeskauda gerklės,bet kosčioju amžinai... doh.gif Paskutinį kartą prieš metus pasėlį dariausi,tai dabar jau nebe buvusios bacilos veisiasi,o kažkokia moraxella catharalis berods doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 01 12)
bet kosčioju amžinai... doh.gif  Paskutinį kartą prieš metus pasėlį dariausi,tai dabar jau nebe buvusios bacilos veisiasi,o kažkokia moraxella catharalis berods doh.gif
ir
tas kosulys pastovus? Nepriklausomai nuo sezono? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2013 01 12, 08:00)
ir
tas kosulys pastovus? Nepriklausomai nuo sezono? unsure.gif

Vasarą gal kiek geriau,bet iš esmės kosčioju visus metus...sako,kad gal nuo refliukso,bet,kad geriant vaistus negerėja visiškai... unsure.gif Ir gerklė visa kaip išdeginta atrodo,raudona,tokiom kaip opelėm nuėjus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 01 12, 15:16)
Vasarą gal kiek geriau,bet iš esmės kosčioju visus metus...sako,kad gal nuo refliukso,bet,kad geriant vaistus negerėja visiškai... unsure.gif  Ir gerklė visa kaip išdeginta atrodo,raudona,tokiom kaip opelėm nuėjus... unsure.gif

kaip iš mano ligos istorijos doh.gif
likimo drauge friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 12 sausio 2013 - 19:59
Sveikos 4u.gif
siūlyčiau pasidomėti arbatmedžio aliejaus inhaliacijomis, skalavimu, jei tą paraudimą sukelia kažkokie mikrobai, tai dar nerastas toks, kurio tas aliejus neveiktų. Veikia ir prieš virusus ir grybelius. Tik kai kurie asmenys gali būti alergiški. Pasidomėkit. Šiaip mano šeimoje tai pats pagrindinis vaistas slogos, kosulių atveju. Tik vis rečiau beprireikia...
O šiaip dėl įvairių mikrobų- kad jie galėtų veistis organizme- tam turi būti sąlygos.
Kažkas pas jus negerai g.gif
Atsakyti